Dnevni horoskop za 3.april 2020

Dnevni horoskop za 3.april ove godine je stigao.

Ovan – horoskop za 3.april

Veći deo dana ćete provesti pod stresom, imate previše zadataka koje ne možete sami da dovršite ma koliko god ste trudili.

Česta ste meta tračeva ali vas to više ne pogađa kao ranije, imate oklop koji vas štiti od takvih stvari.

Bik – horoskop za 3.april

Iznenadna pojava u vašoj kancelariji će vas naterati da razmislite o nekim važnim životnim stvarima. Promenićete neke stvari koje su pod vašom kontrolom.

Osećate bol u prednjem delu vilice, pazite se promaje.

Blizanci – horoskop za 3.april

Bolje je da ne pravite neke dugoročne planove vezane za posao, idite na kraći rok i tek kada ostvarite jedan rezultat krenite na drugi. Nigde ne žurite i nema potrebe da brzate.

Stalno osećate da vas neko pritiska i da vas neko juri, ali to vam se samo pričinjava, nema potrebe da stalno budete napeti i uznemireni.

Rak – horoskop za 3.april

Nemate vremena da uživate u nekim svojim aktivnostima koje ste ranije često upražnjavali, a koje su vam pomogli da se opustite, aktivnosti kao što su šetnja u prirodi ili trčanje kroz šumu.

Smanjujete svoju poslovnu efikasnost na minimum sve dok se situacija oko vaše finansijske naknade ne reši.

Lav – horoskop za 3.april

Danas će vam sve biti teško i naporno, nećete imati ni gram volje da se potrudite da sebi olakšate radne zadatke, ali ne brinite, sutra je već novi dan.

Mislite da ste vi važniji voljenoj osobi nego ona vama, ali to vam se samo čini, vaša veza je ravnopravna i stabilna.

Devica – horoskop za 3.april

Jedan poslovni projekat je na pomolu, samo je potrebno da sve detalje oko njega dobro analizirate ako smatrate da će vam to pomoći u kasnijim fazama.

Očekivali ste više od partnera, ali se pokazalo da u važnim trenucima možete jedino da se oslonite samo na sebe i na svoju porodicu.

Vaga – horoskop za 3.april

Kompromitovani ste od strane poslovnih partnera iako to nikada ne bi očekivali od njih. To je dokaz da uvek morate da imate širom otvorene oči i ni u jednom trenutku ne smete da verujete drugima i da se opustite maksimalno.

Sa voljenom osobom ćete provesti jedno fino i mirno popodne ili veče, što je za vas veoma retka situacija. Uživaćete u takvim trenucima.

Škorpija – horoskop za 3.april

Poradite na svojoj karijeri pre nego što ne bude previše kasno za to. Dosta ste vremena pomagali drugima, sada je red da uradite nešto za svoje profesionalno usavršavanje i napredak koji vam je preko potreban.

Često vas partner primorava na kompromis, i to je u redu do određene granice, ali ne treba se događati svaki dan i u svakoj mogućoj situaciji.

Strelac – horoskop za 3.april

Sve držite pod kontrolom i u svakom trenutku tačno znate šta radi svako od vaših poslovnih partnera. Morate malo da se opustite kako ne bi ta kontrola prešla u opsesiju.

Malo avanture nikome nije škodilo, organizujte neki kratak izlet sa prijateljima i potrudite se da zaboravite na sve probleme koji vas u poslednje vreme opterećuju.

Jarac – horoskop za 3.april

Osećate da je vreme za velike promene, one mogu krenuti da se realizuju već danas samo ako ste vi spremni na to.

Preveliki broj kritika koje dobijate u poslednje vreme od strane vaših prijatelja i vaše porodice vas stavljaju u neugodan položaj, ali ipak ne odustajete tako lako od ono što ste zamislili.

Vodolija – horoskop za 3.april

Neki neplanirani događaji će loše uticati na donošenje važnih poslovnih odluka. Jednostavno vam se čini da previše rizikujete a to ne želite.

Nemojte dozvoliti da vas jedan loš dan vaše simpatije obeshrabri da i dalje razgovarate sa njom.

Ribe – horoskop za 3.april

Nespretni ste danas i ponekad vam dođe da jednostavno ni ne izađete iz kuće pošto znate da ćete samo napraviti štetu.

Dolazite do informacija koje mogu da ugroze mnoga vaša prijateljstva, zbog toga ih proverite pre nego što ih otkrijete drugima.

Sponzorisano:

loading...
Loading...