Dnevni horoskop za 3.jul 2021

Dnevni horoskop za 3.jul ove godine.

Ovan – horoskop za 3.jul

Danas ste srećne naravi i svu svoju finansijsku dobit ulažete na prava mesta. Nemojte nikome da otkrivate svoju strategiju uspeha.

Očekuje vas nova ljubav, ali nemojte očekivati ništa magično i bajkovito, budite veoma oprezni naročito na početku veze.

Bik – horoskop za 3.jul

Smatrate da ste previše u životu očekivali, neka nova poslovna dešavanja će vam dati šansu da napredujete i ostvarite nešto što do sada nikada niste.

Smeši vam se dobitak u ljubavi. Imate dobru ideju kako da razveselite voljenu osobu na jedinstveni način.

Blizanci – horoskop za 3.jul

Nemojte ni u kom slučaju da prihvatite saradnju sa osobama za koje znate da imaju sumnjivu prošlost i preku narav. Ništa dobro neće izaći iz toga.

Vaš stav i stav voljene osobe oko nekih važnih stvari u vašoj vezi se ne podudaraju. To nije ništa strašno, čak je i očekivano, ali radite na tome da nađete kompromis.

Rak – horoskop za 3.jul

Računajte danas na neke skrivene troškove koji će biti veći nego što ste očekivali. To će uticati negativno na vaše investiranje koje će morati da sačeka neko bolje vreme.

Imate dosta pitanja za voljenu osobu, ali ne dobijate odgovore na njih. Intuicija vam kaže da nešto morate da promenite kod sebe.

Lav – horoskop za 3.jul

Ako nekoga lepo zamolite za uslugu, možda će vam neko i izaći u susret. To sigurno nećete postići ako ste neljubazni i nekulturni.

Uvek ste bili verni u ljubavi, ali se pitate da li je to bila dobra odluka. Osećate kao da niste imali dovoljno avantura u životu i zbog toga ste pomalo setni.

Devica – horoskop za 3.jul

Nemojte da dozvolite da vas uspomene na prošlost i na neke stare dane spreče da nastavite dalje sa svojim životom. Lepo je sećati se dobrih starih vremena, ali morate da mislite i na budućnost.

Nastavljate po svom iako često grešite u svojim odlukama. Svi vam kažu da ste tvrdoglavi i da idete glavom kroz zid, to je vaš zaštitni znak.

Vaga – horoskop za 3.jul

Pozitivna energija će vam biti prisutna tokom celog radnog dana, imate elana i volje, kao da ste tek počeli.

Voljena osoba vas uverava da nema nikakvih problema između vas i da vaša veza funkcioniše besprekorno, ali vi osećate da nešto ne štima.

Škorpija – horoskop za 3.jul

Dosadno vam je na poslu i nikako ne nalazite zadovoljstvo koje vam je preko potrebno. Pokušajte da se angažujete oko nekih novih aktivnosti i radite više sa početnicima.

Ako niste zadovoljni u vezi, idite dalje i potražite kvalitete kod nekog drugog. Niko vas ne primorava da budete sa nekim ako vi to ne želite.

Strelac – horoskop za 3.jul

Ne funkcionišete danas na poslu iako se trudite da prikrijete svoje loše raspoloženje. Želite da se bavite nečim drugim ali sada nije pravo vreme za promenu karijere.

Analizirate svoje ponašanje i ponašanje voljene osobe u poslednje vreme, ali ne možete da otkrijete u čemu je problem i zašto se više ne slažete kao ranije. Samo želite da vas svi puste na miru.

Jarac – horoskop za 3.jul

Ne trudite se maksimalno da sve radne zadatke završite na vreme. To vide i ostali. Nemojte se čuditi ako vas nadređeni kazne zbog nedovoljno zalaganja.

U poslednje vreme ste odgovorniji nego inače, a voljena osoba nije navikla na to. Menjate se na bolje i zbog toga zaslužujete svaku pohvalu.

Vodolija – horoskop za 3.jul

Pred vama je poslovni uspeh. Ne menjajte tim koji pobeđuje i koji ostvaruje pozitivne finansijske rezultate već izvesno vreme.

Niste dobro raspoloženi na privatnom planu, nešto vam fali a ni sami ne znate šta. Već duže vreme se osećate nezainteresovano za dešavanja oko vas.

Ribe – horoskop za 3.jul

Nije pravo vreme za planiranje novih i rizičnih poslovnih aktivnosti. Neki ljudi sa kojima ste ranije sarađivali će vas razočarati i zbog njih ćete preispitati svoje odluke.

Voljena osoba je dobro raspoložena bez nekog većeg razloga. Sumnjate da je neka treća osoba umešala svoje prste.

Sponzorisano:

loading...
Loading...