Dnevni horoskop za 3.maj 2021

Dnevni horoskop za 3.maj ove godine je stigao.

Ovan – horoskop za 3.maj

Previše gubite vremena na pregovore dok rezultata još uvek nema. Angažujte za pomoć samo one kolege u koje imate najviše poverenja.

Stalo vam je do voljene osobe i želite da budete bliži nego ikad. Ipak, ne možete nekog naterati da oseća ono što ne oseća.

Bik – horoskop za 3.maj

Poslušajte ono što vam drugi kažu, žele da vam pomognu i žele da vas poštede briga i problema. Ne rade svi protiv vas, to vam se samo pričinjava.

Sa voljenom osobom je situacija bolja nego ranije, ali ipak niste sto posto zadovoljni vašim odnosom.

Blizanci – horoskop za 3.maj

Želite da uvedete nove radne norme u vašu kancelariju kao i u druga radna mesta u vašoj kompaniji, ali vam je pre toga potrebna saglasnost nadređenih. Tek nakon toga možete nešto da menjate.

Čeka vas lep provod sa najbližim prijateljima. To će ujedno biti prilika da čujete šta ima novo kod njih. Uželeli ste se starog društva i trebalo bi češće sa njima da se viđate.

Rak – horoskop za 3.maj

Morate da shvatite da ne misle sve kolege isto kao i vi i da morate da uvažavate i tuđa mišljenja ako želite da na radnom mestu vlada demokratija. Svako ima pravo na svoje mišljenje.

Nalazite se u dobrom, čak i više nego dobrom psihičkom i fizičkom izdanju, zdrav način ishrane i uvođenje fizičke aktivnosti se isplatilo.

Lav – horoskop za 3.maj

Neke stvari jednostavno nisu za javnost, a vi ste previše iskreni i naivni i često otkrivate i govorite drugima i više nego što treba. Ponekad morate da se pretvarate da je situacija bolja nego što stvarno jeste.

Rešite probleme direktno sa voljenom osobom, nemojte to raditi preko zajedničkih prijatelja, stvari će se samo dodatno iskomplikovati.

Devica – horoskop za 3.maj

Dogovarate se sa kolegama oko svake vaše veće odluke i za sada se to čini kao dobro rešenje. Bitno je da svi budete uključeni u zajedničko rešavanje problema.

Nove promene u ljubavnom životu dočekajte sa osmehom na licu, preko su vam potrebni.

Vaga – horoskop za 3.maj

Kolega vas navodi na pogrešan zaključak zbog čega ćete izgubiti dosta vremena i energije. Potrudite se da se što pre vratite na pravi kolosek.

Pokušavate da prikrijete vaše prave emocije ali se vaša ljubav vidi iz daleka.

Škorpija – horoskop za 3.maj

Sumnjičavi ste prema svemu i svakome. Negativni ste previše i to vam sve kolege zameraju. Potrebno je da budete samo malo više raspoloženiji, možda će vam i stvari krenuti tada na bolje.

Voljena osoba krije nešto od vas, ali to je samo zato što vam priprema neko lepo raspoloženje. Nije ono što vi mislite.

Strelac – horoskop za 3.maj

Zaista nema potrebe da se međusobno optužujete sa kolegama ko je kriv za poslovni krah vašeg poslednjeg projekta. To i ovako nije vaš nivo, gledate samo kako možete da naučite iz grešaka i kako da učinite stvari boljim.

Ponekad se ponašate previše hladno prema svojim prijateljima a oni to ne mogu da tolerišu. To je razlog brojnih rasprava među vama.

Jarac – horoskop za 3.maj

Zanemarujete vaše radne zadatke i to se vidi. Nadređeni neće dugo da vam gledaju kroz prste zbog toga, vratite se u realnost što pre.

Vaša veza ne ide uzlaznom putanjom i vi ste zadovoljni razvojem situacije. Voljena osoba i vi se savršeno razumete i slažete. Ako rešite neke manje probleme, imaćete manje rasprava u bliskoj i dalekoj budućnosti.

Vodolija – horoskop za 3.maj

Preuzmite odgovornost ali i kontrolu. Kada vidite da nema ko da završi posao, uradite to vi, dobićete moralnu ali i finansijsku satisfakciju zbog toga.

Zdravlje je na optimalnom nivou.

Ribe – horoskop za 3.maj

Cilj ne bira sredstva, ali ipak ne možete da idete preko nekih svojih moralnih principa. Dovešćete sebe u poziciju da birate između novčanog dobitka i pravednog ponašanja.

Slušate svoje srce kao i uvek, ali vam razum govori suprotno. Idete glavom kroz zid dok god ima emocija u vama.

Sponzorisano:

loading...
Loading...