Dnevni horoskop za 30.april 2020

Dnevni horoskop za 30.april ove godine je stigao.

Ovan – horoskop za 30.april

Grešili ste u donošenju odluka i tek sada se kajete zbog toga. Ispravite greške i priznajte svoju odgovornost, to će ublažiti negativne posledice tih odluka.

Nemojte da prihvatite poziv za investiranje od onih osoba koje ne poznajete dovoljno.

Bik – horoskop za 30.april

Gledate u budućnost i ne sviđa vam se ono što vidite. Još uvek vaša kompanija nije spremna da se prilagodi brojnim poslovnim promenama koje vas čekaju.

Imate stavove od kojih ne odstupate ni po koju cenu. Nemojte da padnete pod uticajem drugih, čak i ako su to vaši bliski prijatelji.

Blizanci – horoskop za 30.april

Idealno je vreme za odmor, ali vi još uvek niste ispunili svoje radne norme. Vaši radni zadaci nisu toliko jednostavni i treba vam više vremena da ih dovršite.

Osoba koju volite nije pored vas i to vam teško pada. Maštate o danu kada ćete ponovo biti zajedno, ali niko vam ne može reći kada će to tačno biti.

Rak – horoskop za 30.april

Dozvolićete nekim kolegama da vas bez ikakvog razloga iznerviraju i ceo dan ćete provesti neraspoloženi i nepristupačni za komunikaciju.

Imate slobodnog vremena na pretek, ali se uvek drugima žalite kako ne možete da stignete da uradite sve ono što ste naumili. Budite barem iskreni sami prema sebi.

Lav – horoskop za 30.april

Već dugo čekate da vam se nešto lepo u životu dogodi, ali negativne stvari se samo ređaju i ne nazire im se kraj.

Koliko god da se trudite da osvojite jednu osobu, ona ne obraća pažnju na vas. Jednostavno je ne zanimate i niste njen tip, to morate da prihvatite i da nastavite dalje sa životom.

Devica – horoskop za 30.april

Drugima delujete nepristupačno i odbojno, ali kada vas bolje upoznaju vide da ste vi jedna jednostavna i pozitivna osoba, koja ipak ima izgrađenu distancu prema drugima, barem dok ne steknete neko osnovno poverenje.

Dođe vam da odete na kraći put, ali ipak ne možete zbog nekih nerešenih problema sa najbližim prijateljima.

Vaga – horoskop za 30.april

Dan započinjete radno i raspoloženo, ali se nažalost to dobro raspoloženje neće dugo zadržati. Neko će vam poremetiti fokus.

Glavobolja u drugom delu dana je samo šlag na torti ovog napornog dana.

Škorpija – horoskop za 30.april

Trudite se da udovoljite svima a sebe uvek stavljate u drugi plan. Možda je pravo vreme da se posvetite nekim svojim usavršavanjem.

Iznenadite voljenim osobom nekim zanimljivim poklonom. Ne morate da potrošite veliku količinu novca, bitno je samo da poklon bude originalan i zanimljiv.

Strelac – horoskop za 30.april

Bili ste uspešniji u nekom ranijem periodu, danas i niste toliko, ali smatrate da zbog ranijih uspeha kolege treba da vas poštuju i u pravu ste zbog toga.

Zadovoljni ste ljubavnim životom. Iako ima tu još dosta mesta za napredak, za sada ništa ne želite da menjate, da ne pokvarite trenutnu situaciju.

Jarac – horoskop za 30.april

Ne cenite dovoljno podršku vaših kolega i svi smatraju da ste previše razmaženi zbog toga. Ipak, ne možete da otkrijete svoje prave emocije zato što će mnogi smatrati da ste previše ranjivi.

Vaš ljubavni život je komplikovan ali to niko iz vaše okoline ne zna. Voljena osoba preti da će odati neke vaše tajne a vama to nije nikako u interesu.

Vodolija – horoskop za 30.april

Kada vam se ukaže prilika za poslovno usavršavanje, vi je nikada ne iskoristite na pravi način. Danas ćete dobiti poziv za obuku od koje uveliko zavisi vaša karijera.

Prija vam društvo onih osoba koji ne sude o vašim odlukama i ne mešaju se u vaš lični način života. To poštujete i između vas vlada uzajamno poštovanje.

Ribe – horoskop za 30.april

Odustali ste od nekih svojih poslovnih ciljeva ne samo zato što ste to morali, već zato što niste dovoljno motivisani i nemate adekvatnu nagradu da nastavite sa tim.

Idete u korak sa vremenom, pratite trendove i zbog toga vas drugi poštuju i cene vaš lični stil.

Sponzorisano:

loading...
Loading...