Dnevni horoskop za 30.decembar 2020

Dnevni horoskop za 30.decembar ove godine je tu, pa pogledajmo kakav je današnji dan. Nova godina je pred vratima pa svakako nabacite osmeh na lice i uživajte u današnjem danu.

Ovan – horoskop za 30.decembar

Osećate se puni snage i elana i na poslovnom planu ćete bukvalno dati sve od sebe da učinite ono što ste zacrtali i niko vas u tome ne može sprečiti.

Osećate bliskost sa određenom osobom ali okolnosti su takve da ne smete da se zbližite više nego što je to primereno vašem odnosu.

Bik – horoskop za 30.decembar

Imate ulogu na poslu koja nosi odgovornost ali ipak možete neke odluke da prebacite i na nadređene ako smatrate da niste dorasli situaciji.

Šarmirate osobe suprotnog pola ali ona osoba koju vi želite da privučete nikako da obrati pažnju na vas.

Blizanci – horoskop za 30.decembar

Pokušajte da prevaziđete neke probleme na poslu, jedino tako možete usmeriti energiju na saradnju i na udruživanje radi ostvarivanja boljih rezultata.

Ništa ne traje večito i to vam je bilo jasno kada ste započeli ovu ljubavnu vezu. Sada nemate načina da se iz nje izvučete.

Rak – horoskop za 30.decembar

Izbegavate rasprave a to je ponekad potrebno kako bi se izvukao maksimum iz diskusije i kako bi se iskoristila sinergija više strana.

Nemojte da forsirate nešto što nema budućnost, na kraju ćete samo vi biti povređeni a to definitivno ne želite.

Lav – horoskop za 30.decembar

Ako ste već odlučili da se ne vraćate nekim ljudima iz prošlosti, nemojte danas ponovo da razmišljate o tome, stavili ste tačku na to.

Nemojte da verujete u sve što čujete naročito ne od onih osoba koje vam ne misle i ne žele dobro.

Devica – horoskop za 30.decembar

Gubite fokus i usmerenje i to dovodi do nesuglasica na poslu. Ponekad prihvatite krivicu naročito ako ste sigurni da vi usporavate ceo proces.

Emotivno ste iscrpljeni i pitate se gde je ona energija koja vas je uvek pokretala da radite lude stvari zbog ljubavi.

Vaga – horoskop za 30.decembar

Danas će vam dobro doći odmor zato što već izvesno vreme radite punom parom.

Problemi sa sluhom.

Škorpija – horoskop za 30.decembar

Izbor je na vama, a ako pogrešite ne možete kriviti nikoga drugog.

Primili ste poruku od osobe od koje ste to najmanje očekivali. Morate dobro da razmislite pre nego što odlučite šta ćete.

Strelac – horoskop za 30.decembar

Ne morate da verujete svakome ko vam kaže da ima rešenje za neke poslovne situacije. Prvo pažljivo saslušajte ono što ima da vam kažu.

Predosećaj da vas čeka dobar provod vas ne vara, uživaćete u dobrom društvu i osećaćete se odlično zbog toga.

Jarac – horoskop za 30.decembar

Život je konstantna borba i samo najjači mogu da izađu kao pobednici. Danas se ne osećate kao pobednik ali imate volju da se borite za ono što želite.

Energični ste na svim poljima pa i na ljubavnom. To će dovesti do nekog novog flerta a baš to vam u ovom trenutku i treba.

Vodolija – horoskop za 30.decembar

Morate da se snalazite i u situacijama u kojima niste navikli da budete često. Ako radite na sebi i na svom usavršavanju, vaše odluke će biti kvalitetnije.

Hronični problemi sa leđima vam se ponovo javljaju i ovoga puta će biti ozbiljnije nego ranije.

Ribe – horoskop za 30.decembar

Nervoza vam ne dozvoljava da se fokusirate na ono što treba, a ni sami ne znate zbog čega ste nervozni. Možda vam je samo potreban kraći odmor.

Zakomplikovali ste svoj ljubavni život i napravili jedan dar mar iz koga se ne možete tako lako izvući. Treba dobro razmisliti o sledećem koraku koji ćete preduzeti.

Sponzorisano:

loading...
Loading...