Dnevni horoskop za 30.mart 2021

Dnevni horoskop za 30.mart ove godine je stigao.

Ovan – horoskop za 30.mart

Ponekad ste brzopleti i previše žurite kad ste pod pritiskom. Vaše kolege to znaju i zbog toga vam često dodeljuju nove zadatke koje vas dodatno opterećuju.

Nemate kontrolu nad svojim emocijama. Ništa dobro neće izaći iz toga, morate da budete dosta zreliji nego ranije.

Bik – horoskop za 30.mart

Ni sami ne znate zbog čega ste nezadovoljni. Ako vas neko pita zbog čega ste stalno neraspoloženi ne bi mogli da mu date odgovor. Izvucite sebe iz negativnih misli.

Imali ste mnogo planova kada je reč o ljubavi, ali samo jedan razgovor će vas oštro spustiti na zemlju i ceo svet će vam se srušiti.

Blizanci – horoskop za 30.mart

Nemojte da preterujete i da se pred saradnicima pravite da sve znate, napravićete grešku pre ili kasnije i to će vas skupo koštati.

Porodični problemi vam se javljaju češće nego što bi vi želeli, probajte da ustanovite zašto je to tako.

Rak – horoskop za 30.mart

Realnost je takva kakva je, možete je promeniti ako ste baš potrudite, ali finalni cilj vam neće biti dostupan tako lako.

Vaš partner često menja raspoloženje prema vama, ne želite to da tolerišete mada nemate izbora. Morate da saznate u čemu je problem ako želite da se to više ne dešava tako često.

Lav – horoskop za 30.mart

Nije poenta da se krijete iza tuđeg rada, morate da snosite odgovornost i za dobre, i za one ne tako dobre stvari na radnom mestu.

Vreme je na odgovorite na provokacije onih koji smatraju da ste previše grešni, a vi ste samo pratili svoje srce i emocije, smatrate da ništa niste pogrešili.

Devica – horoskop za 30.mart

Imate dosta ideja ali nemate dovoljno sredstava da ih realizujete sami. Ipak, teško je naći nekoga ko će vam pomoći, kao partner ili kao suvlasnik.

Voljena osoba nije blizu vas, ali veza na daljinu funkcioniše bolje nego što ste očekivali. Imate mesta za napredak u svakom slučaju. Samo se potrudite da ova veza bude uspešnija od prethodne.

Vaga – horoskop za 30.mart

Ne volite neprijatne sastanke i zbog toga ćete učiniti sve da pokušate da izbegnete današnji sastanak u vašoj firmi. Već znate da neće biti prijatan.

Nisu vam uvek vi krivi što niste uspeli da ostvarite neke rezultate u životu, razmislite dobro u čemu ste vi pogrešili.

Škorpija – horoskop za 30.mart

Menja vam se raspoloženje iz sata u sat a ni vi ne možete da shvatite zbog čega. Potrudite se da se smirite i da budete malo zadovoljniji sobom.

Nemojte da padnete u iskušenje i da pristanete na flertovanje sa osobom koja vam se sviđa ali sa kojom znate da nemate budućnost.

Strelac – horoskop za 30.mart

Neke stvari su se iskomplikovale ali to nije vaša krivica. Potrudite se da otkrijete ko je napravio grešku pošto ne želite da ispaštate zbog drugoga.

Volite kao nikog nikada ranije, ali vam ljubav nije uzvraćena ovog puta.

Jarac – horoskop za 30.mart

Spremni ste danas na neke nove pobede ali na tom putu će vas čekati i iskušenja. Nemojte misliti da će sve ići glatko i bez prepreka, život obično sprema nešto kad se najmanje nadate.

Ako ste ostvarili samo deo onoga što ste želeli, budite zadovoljni time, nemojte da budete pohlepni i da tražite više nego što ste zaslužili.

Vodolija – horoskop za 30.mart

Nikako vam ne ide u prilog sukob sa nadređenima, nemate prava da zahtevate nešto zato što ste vi zamenjivi kao i svi drugi radnici u vašoj firmi.

Nemojte da se igrate sa tuđim emocijama, ni vi to ne bi voleli neko vama da radi.

Ribe – horoskop za 30.mart

Sami sebi stvarate brige i probleme čak i onda kada nema potrebe za tim. Navikli ste da stalno o nečemu brinete a to svakako nije dobro na dugoročnom planu.

Brzopleti ste kada je reč o emocijama i iako ste probali da se promenite niste uspeli u tome. Moraju i drugi da vas prihvate onakvim kakvim jeste.

Sponzorisano:

loading...
Loading...