Dnevni horoskop za 31.mart 2021

Dnevni horoskop za 31.mart je ovde, možete ga pročitati u nastavku.

Ovan – horoskop za 31.mart

Jedan prijatelj na koga ste skoro zaboravili ponovo ulazi u vaš život, ali budite obazrivi, još uvek vam nisu poznate namere tog prijatelja pošto ste niste rastali na baš prijatan način.

Ulepšaće vam dan samo jedan pogled koji dugo čekate i koji dobijate potpuno nenadano, potpuno neočekivano i onda kada ste izgubili nadu da ćete da ga dobijete.

Bik – horoskop za 31.mart

Možete da očekujete brojne promene na poslovnom polju, neke od njih će vam se dopasti, neke i ne baš toliko, ali sve u svemu radujete se promenama i željno ih iščekujete.

Nesuglasice su sastavni deo vašeg ljubavnog života, a taj život se ne može baš ni nazvati ljubavni. Vi i vaš partner ste više kao cimeri.

Blizanci – horoskop za 31.mart

Komunikativni ste i sve vam ide od ruke kada vi to želite. Desi se ponekad da naiđete na neku prepreku ali je ona uglavnom kratkotrajnog tipa.

Posvetite prijateljima malo više vremena nego do sada. Kritikuju vas da vam voljena osoba ne dozvoljava da se viđate često sa njima, dokažite im da nisu u pravu.

Rak – horoskop za 31.mart

U vašoj blizini ima osoba koje vam ne žele dobro, naprotiv jedva čekaju da napravite grešku kako bi bili kažnjeni od strane nadređenih. Nemojte to da im dozvolite.

Nemojte da dozvolite da vam voljena osoba skriva neke bitne stvari, imate pravo da znate sve o njenoj prošlosti, ne igrajte se sa opasnošću.

Lav – horoskop za 31.mart

Ako vidite dobru poslovnu mogućnost, iskoristite je, nemojte da čekate previše, ponekad će vam se šansa ukazati samo jednom i možda nikada više.

Efikasni ste u obavljanju privatnih obaveza, ali vam je ponekad čak i viđanje sa prijateljima postala obaveza a to ne bi trebalo da bude.

Devica – horoskop za 31.mart

Ako kolege nisu u stanju da izvrše neke radne zadatke, možda možete vi to da uradite umesto njih, ali samo kao pomoć, nemojte odmah da očekujete neku finansijsku ili materijalnu naknadu za svoj rad.

Sposobni ste da rešite svoje privatne probleme ali vam je problema preko glave, više bi voleli da živite jednim mirnim i usporenim ritmom.

Vaga – horoskop za 31.mart

Ponekad nemate nameru da se mešate u međuljudske odnose na vašem radnom mestu ali je to nekad obavezno i opravdano, naročito ako utiče na efikasnost i na poslovne rezultate koji su u ovom trenutku najbitniji.

Osećate se fino i odmorno za promenu.

Škorpija – horoskop za 31.mart

Nemojte da dozvolite da vas drugi provociraju, ne morate da odgovarate na lična pitanja, naročito ne kolegama koji nemaju pravo da se mešaju u vaš privatni život.

Partner polako gubi strpljenje za vaše hirove ali znate i sami da možete da radite šta vam je volja.

Strelac – horoskop za 31.mart

Nailazite na protivnike pošto ima neslaganja oko poslovnih ideja koje vi trenutno zastupate.

Prihvatite savet voljene osobe oko vaše zajedničke budućnosti, ne morate uvek vi da donosite važne odluke.

Jarac – horoskop za 31.mart

Ne vidite nijedan razlog zašto vas saradnici bojkotuju, sumnjate da iza toga stoji jedna važna osoba koja želi da vam vidi leđa pre ili kasnije.

Sukobljavate se sa jednim prijateljem oko nekih različitih viđenja vaše trenutne ljubavne situacije, ali će ta svađa biti kratkog karaktera, ne možete dugo da se ljutite.

Vodolija – horoskop za 31.mart

Iako se osećate da možete mnogo toga da pružite, u praksi ne pokazujete dovoljno volje za to. Morate da se potrudite i pred drugima, a ne samo u svojoj mašti.

Nema potrebe da svaku raspravu završite svađom, smirenost i umerenost su odlike pametnih ljudi.

Ribe – horoskop za 31.mart

Život je prepun iskušenja, na vama je da odlučite da li ćete podleći tim iskušenjima ili ne. Neće biti prijatno ako uradite nešto zbog čega ćete se kajati.

Pitate se često zašto nikada ne pruvučete pažnju onih osoba koje se vama sviđaju, već samo onih koji vam ne odgovaraju ni na jedan mogući način.

Sponzorisano:

loading...
Loading...