Dnevni horoskop za 4.april 2020

Dnevni horoskop za 4.april ove godine možete pročitati u tekstu ispod.

Ovan – horoskop za 4.april

Ne shvatate vaše poslovne zadatke dovoljno ozbiljno. Previše vremena trošite na analizu i na stručno ocenjivanje, a to zaista nije vaš posao. Usredsredite se i više se oslanjajte na svoju stručnost, a ne na analiziranje.

Uživaćete u večernjem izlasku sa prijateljima.

Bik – horoskop za 4.april

Previše se šalite na radnom mestu a to ne prija svim kolegama. Ipak, to je samo vaš odgovor na preveliki broj obaveza koji vas čeka.

Imate dosta nedoumica oko vaše veze sa voljenom osobom ali ne znate kako da započnete temu o njima.

Blizanci – horoskop za 4.april

Osetićete pozitivni nalet energije u prepodnevnim časovima, iskoristite to na pravi način i završite sve ono što možete kako bi bili slobodni popodne.

Voljeni ste i volite, to vam je na današnji dan sasvim dovoljno da budete srećni.

Rak – horoskop za 4.april

Ostvarujete rezultate bez puno muke, vaše kolege se pitaju kako je tako nešto uopšte moguće. Ipak, nikome ne otkrivate svoje strategije ni svoje tajne metode.

Voljena osoba menja mišljenje previše često a to nikako ne liči na nju. Zagrebite površinu i saznajte o čemu se tu zapravo radi.

Lav – horoskop za 4.april

Niste u poziciji da okrivljujete druge za neke svoje lične greške i propuste, naročito ako nemate valjane dokaze za tako nešto.

Kondicija vam nije baš na najsjajnijem nivou, poboljšate to koliko god je moguće ako želite da popravite svoju psihofizičku formu.

Devica – horoskop za 4.april

Propustili ste svoju priliku da napredujete i odete na bolje radno mesto, i sada se kajete zbog toga. Ipak, ne treba da očajavate, uskoro ćete dobiti novu šansu, potrudite se da je iskoristite bolje nego prethodnu.

Maniri u ljubavi su prosto deo vašeg karaktera, iako to ponekad izgleda samo kao deo taktike. Zbog tih vaših manira vam mnoge osobe ne veruju.

Vaga – horoskop za 4.april

Nostalgični ste, nedostaju vam neka lepa stara vremena kada ste živeli na potpuno drugačiji način i kada niste imali toliko briga i obaveza. Iako je ponekad lakše da se mislima vratimo u prošlost, nemojte tamo da ostajete previše dugo.

Odsustvo voljene osoba vam nikako ne prija u ovom trenutku kada vam je potrebna podrška i kada želite da imate nekog blizu sebe tokom celog dana.

Škorpija – horoskop za 4.april

Pazite šta pričate i koje fraze koristite kada ste u društvu kolega, ne vole svi da se šale na isti način kao i vi, možete nekog da uvredite svojim smislom za humor koji ne prija svima.

Voljena osoba je mnogo zrelija od vas u nekim neplaniranim situacijama i zbog toga njoj prepustite neke bitnije odluke koje se tiču vaše budućnosti.

Strelac – horoskop za 4.april

Ako ste dovoljno pozitivni i ako verujete u sebe, možete da ostvarite sve što poželite. Ako naiđete na neku prepreku, nemojte da se ustručavate da potražite pomoć od nadređenih.

Osećate se prijatno danas iako vas neke brige i dalje muče. Ipak, smatrate da te brige nisu tako strašne kao što su se na prvi pogled činile.

Jarac – horoskop za 4.april

Nedostaje vam disciplina. Da ste malo bolje organizovani postigli bi mnogo više od onoga što trenutno imate, samo morate da napravite bolji plan aktivnosti kako bi sve obaveze završili na vreme.

Nemojte da razmišljate previše o svemu, ponekad je bitno samo da delujete, a tek onda da razmišljate o svojim postupcima.

Vodolija – horoskop za 4.april

Obratite pažnju na vaše finansije, nemojte da trošite ono što nemate, imaćete puno neprilika ako nastavite tako.

Nema emocija više u vama, osećate se prazno i šuplje, i treba vam čudo da vas oraspoloži, a nema ga u blizini.

Ribe – horoskop za 4.april

Nemojte da se svađate sa velikim brojem ljudi danas, i ovako većina njih misli da ste previše eksentrični i zbog toga vas izbegavaju u širokom luku.

Niste dovoljno koncentrisani na ljubavnu vezu koja sve više upada u neku rutinu, a vama je viđenje sa partnerom postalo samo navika.

Sponzorisano:

loading...
Loading...