Dnevni horoskop za 4.jul 2021

Dnevni horoskop za 4.jul ove godine.

Ovan – horoskop za 4.jul

Entuzijazam vam nije baš na vrhuncu. Ne trudite se da ispravite svoje greške i to donosi neke nove nerešive probleme.

Odložite putovanje sve dok ne završite sve poslovne obaveze na vreme. U suprotnom nećete moći da se opustite i odmorite.

Bik – horoskop za 4.jul

Ako vas neki kolega uvredi, to ne znači da je to bilo zlonamerno. Naučite da prihvatite kritiku ako želite da poradite na svojoj karijeri.

Pomognite članu porodice koji ima nekih finansijskih problema. Nemojte biti sebični ali nemojte biti ne previše lakoverni.

Blizanci – horoskop za 4.jul

Poslovni gubici vam teško padaju iako znate da su ponekad neizbežni. Ipak, treba da uradite nešto kako bi ih smanjili na minimum i kako bi što povoljnije prošli sledeći put.

Tražite u ljubavi nešto što nije realno i što bi pod hitno trebalo da zaboravite. Nemojte da gajite lažne nade da ćete imati previše sreće u ljubavi ovih dana.

Rak – horoskop za 4.jul

Uvek je lakše da zajedno sa nekim radite, tako brže vidite rezultate i zbog toga volite da uključite i svoje kolege u radne zadatke koji vama zapadnu.

Ostanite svoji i nikada nemojte da se menjate zbog voljene osobe, u suprotnom ćete izgubiti svoj identitet i nećete znati kako sami da se borite sa promenama.

Lav – horoskop za 4.jul

Volite da kritikujete ali ne podnosite kada drugi to rade vama. Budite fer i korektni i prihvatite savet kada treba nešto promeniti u dosadašnjem načinu rada.

Šanse da budete potpuno srećni u ljubavi nisu idealne ali nisu ni minimalne. Sve zavisi od vas, od vaših želja ali i mogućnosti.

Devica – horoskop za 4.jul

Jasno odredite šta želite od svoje trenutne karijere i na koji način možete to da postignete. Uveliko prolazi vreme a vi još dosta toga niste postigli.

Ako se ne osećate dobro i ako je taj loš osećaj praćen bolovima bilo koje vrste, najbolje je rešenje da posetite doktora.

Vaga – horoskop za 4.jul

Dobra strategija je najbitnija, ali je pored toga bitna i realizacija ideje, kao i tim koji je zadužen za sprovođenje projekta.

Samo kompromisom možete da dođete do cilja. Ne vredi ako budete tvrdoglavi, ima i tvrdoglavijih od vas i to ćete videti tek kada budete izgubili dragoceno vreme.

Škorpija – horoskop za 4.jul

Ne čeka vas lepa vest na radnom mestu, neke kolege neće biti prisutne i sve obaveze će pasti na vas a to vam nikada ne pada lako. Ipak, stegnite zube, proćiće i ovaj dan.

Komunikacija sa voljenom osobom je na dobrom nivou, nemate zamerki na vaš odnos iako ste ranije hteli dosta toga da menjate.

Strelac – horoskop za 4.jul

Stručnost vam je na visokom nivou. Iako nemate dovoljno praktičnog znanja, to bi trebalo da se popravi u veoma kratkom roku.

Voljena osoba ima na umu daleko putovanje i pominje neke egzotične destinacije ali vama zaista nije do toga. Potrebni su vam samo mir i tišina.

Jarac – horoskop za 4.jul

Ako naiđete na neku prepreku koju ne možete sami da rešite, slobodno se obratite nadređenima ili starijim kolegama koji će biti više nego raspoloženi da vam pomognu.

Bliski ste sa voljenom osobom, možda više nego ikada ranije. Drago vam je zbog toga, imate na koga da se oslonite.

Vodolija – horoskop za 4.jul

Konfuzni ste danas na poslu i ne možete da saberete svoje misli. Ne umete da ispunite čak ni najosnovnije radne obaveze a to svi očekuju od vas.

Hladni su odnosi između partnera i vas. Iako se pravite da je sve rešeno, u dubini duše znate da nikada više ništa neće biti isto zbog nekih izrečenih stvari.

Ribe – horoskop za 4.jul

Daleko je vaš cilj, niste ni očekivali da će ceo ovaj projekat da bude tako težak i komplikovan za realizaciju. Dolazite ponekad čak i u sukob interesa.

Voljena osoba i vi ne funkcionišete onako kao ranije. Došlo je do nekih promena kada ste se najmanje nadali.

Sponzorisano:

loading...
Loading...