Dnevni horoskop za 4.maj 2021

Pročitajte dnevni horoskop za 4.maj ove godine.

Ovan – horoskop za 4.maj

Humani ste i plemeniti ali to ne znači da drugi mogu da vas iskorišćavaju. Budite optimistični i dalje, ali pazite kome pružate svoju pomoć.

Provedite barem jedan deo dana u prirodi, osećaćete se bolje i odmornije.

Bik – horoskop za 4.maj

Slobodno pitajte nadređene o svim detaljima vezanim za poslovni projekat na kome ste angažovani. Nemojte da ništa prepuštate slučaju.

Manje promene vas čekaju na ljubavnom planu, ali neće se desiti ništa drastično ni spektakularno.

Blizanci – horoskop za 4.maj

Trudite se da širite pozitivnu energiju ali nekim ljudima nikako ne možete ugoditi. Imate planove da unesete izvesne promene na radnom mestu.

Trudite se da sakrijete neka svoja osećanja, ali će ona kad-tad da izađu na videlo. Potrudite se da to ne bude u pogrešnom trenutku.

Rak – horoskop za 4.maj

Čeka vas kraći put koji je ujedno prilika i za odmor, ali niste sigurni da li ste spremni da se odvajate od svoje porodice.

Nikada nije pametno da probleme sa posla preslikavate na svoj ljubavni život. Voljena osoba ima razumevanja, ali nije fer da je opterećujete nekim vašim situacijama sa kolegama.

Lav – horoskop za 4.maj

Od kada ste promenili posao, svi vam kažu da delujete mnogo raspoloženije i srećnije. Ipak, vreme će pokazati da li je to bila prava odluka ili ne.

Moguća glavobolja u prepodnevnim časovima, jedite na vreme.

Devica – horoskop za 4.maj

Ako imate bilo kakve sumnje u regularnost projekta na kome vas angažuju nadređeni, niko vas ne primorava da prihvatite posao.

Ide iz krajnosti u krajnost, ponekad vam se dešava da potpuno krijete svoje emocije, a ponekad su vam izlivi emocija preterani i zbog toga vas niko ne shvata ozbiljno.

Vaga – horoskop za 4.maj

Iako bi ponekad voleli da budete slobodniji i otvoreniji, ne možete da se menjate mada ste mnogo puta to pokušavali. Budite ono što jeste i ne glumite ono što niste.

Voljena osoba se trudi da vam pokaže koliko joj je stalo do vaših emocija, ali joj danas to baš i ne polazi za rukom.

Škorpija – horoskop za 4.maj

Voljena osoba traži nešto što vi ne možete da joj pružite i to je jedna od tački razdora između vas. Ako niste spremni za kompromis, možda je bolje da svako ode svojim putem.

Porodični problemi su vam iz dana u dan sve naporniji, i situacija ne izgleda dobro. Ipak, preuzmite odgovornost i dajte svoj maksimum, posle svega niko neće moći da kaže da se niste trudili dovoljno.

Strelac – horoskop za 4.maj

Jedan neplanirani poslovni sastanak će proći bolje nego što ste očekivali. Sačuvajte sve potencijalne kontakte, nikada se ne zna kada će vam u budućnosti zatrebati.

Nervoza vam je sve izraženija, trudite se da je sakrijete ali bez velikog uspeha. Možda je bolje da sa nekim podelite sve vaše probleme, dobićete savet kako da ih rešite a da nikoga ne povredite.

Jarac – horoskop za 4.maj

Nemojte da vas obeshrabri to što neke kolege ne podržavaju vaš način rada. Na kraju poslovnog ciklusa će se videti ko je ostvario bolje rezultate.

Nemoguće je prići određenoj osobi, ali vaše srce vam kaže da ne odustajete, da pokušavate i dalje. Da li je to pametno ili ne, vreme će pokazati.

Vodolija – horoskop za 4.maj

Ako nečim na poslu niste zadovoljni ili nekim kolegama nalazite greške, ukažite na to vašim nadređenima, time ćete drastično smanjiti troškove i uštedeti finansijska sredstva.

Osećate se kao da ste sputani i da nemate više onu slobodu koju ste nekada imali. Uskoro vas čekaju neka bolja vremena.

Ribe – horoskop za 4.maj

Trudite se da uvek delujete raspoloženo i nasmejano, ali današnji dan je ipak prilika da kažete sve ono što vam smeta kod vaših kolega. Samo budite smireni i nepristrasni.

Voljena osoba vas dovodi do ludila nekim svojim sitnim postupcima, ali ipak smatrate da je to deo taktike koja ima za cilj da vas ubedi da promenite neke svoje stavove.

Sponzorisano:

loading...
Loading...