Dnevni horoskop za 4.mart 2021

Dnevni horoskop za 4.mart je tu, možete ga pročitati u nastavku.

Ovan – horoskop za 4.mart

Nova tehnologija na radnom mestu nije uvek dobar izbor zato što je potrebno izvesno vreme da se svi zaposleni priviknu na nove metode poslovanja.

Ne verujete svom partneru u onoj meri koliko bi trebalo. Doza ljubomore može da postoji ali ne toliko da izaziva rasprave i svađe skoro svakog dana.

Bik – horoskop za 4.mart

Lažna nada je nešto najgore što ste mogli da očekujete u razgovoru sa kolegama, i to vam dodatno oduzima nalet pozitivne energije.

Ako želite nešto da promenite na ljubavnom planu, to samo vi možete da inicirate, niko to neće učiniti umesto vas.

Blizanci – horoskop za 4.mart

Ništa u poslednje vreme nije vredno vaše pažnje i polako gubite dodir sa svime onime što se ranije voleli da radite. Nađite neki način da se usredsredite na prave stvari.

Opušteno popodne je ono što vam je preko potrebno, nađite slobodno barem sat vremena za ovakav vid relaksacije.

Rak – horoskop za 4.mart

Puni ste snage i energije, nemojte da dozvolite da vam neko govori ono što i sami znate, morate drugima da stavite do znanja da ste jaka i svestrana ličnost.

U ljubavi nije uvek sve tako sjajno i bajkovito, i sami znate to, ali niste znali da će problemi tako brzo da se pojave.

Lav – horoskop za 4.mart

Izazovi su svakog dana tu i čini vam se da ih je sve više, a vama je sa druge strane potreban mir i malo tišine kako bi mogli da se koncentrišete na prave stvari.

Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete u prvom delu dana upoznati osobu koja veoma voli da flertuje sa vama.

Devica – horoskop za 4.mart

Moguće je da ćete danas ići na neko manje ili veće okupljanje gde ćete videti drage ljude koje dugo niste videli. Imaćete priliku da se dobro ispričate.

Nove osobe nije lako upoznati, naročito ne na neki spontani način, ali je vrlo lako upoznati nekoga preko prijatelja ili poznanika.

Vaga – horoskop za 4.mart

Obavezujete se nekome da ćete pomoći ali će vam u poslednjem trenutku iskrsnuti neki drugi problem i nećete moći da ispunite svoje obaveze.

Radite na duhovnosti i na nečemu što vas ispunjava na jednom uzvišenom i iskonskom nivou, osećaćete se bolje i  sigurnije u sebe.

Škorpija – horoskop za 4.mart

Ako dobijete poziv za jedan važan poslovni sastanak nemojte da ga izbegavate, dobićete priliku za napredovanje vrlo brzo nakon tog sastanka.

Strast nije isto što i ljubav i vi to treba da naučite da razgraničite. Upitajte se da li vredi ugroziti ljubav zbog malo više strasti sa strane i odgovorite sebi na to pitanje.

Strelac – horoskop za 4.mart

Niste iskoristili vaš talenat na pravi način i to je možda vaše najveće kajanje do sada u životu. Ipak, nikad nije kasno, nemojte odustajati od svoje namere.

Doterajte se i posvetite malo vremena sebi, nemojte da se zapustite, drugi će pomisliti da vam nije stalo do sebe više nimalo, nemojte to da dozvolite.

Jarac – horoskop za 4.mart

Doćiće do promena na radnom mestu koje vam baš ne idu u prilog, ali morate da igrate kako vam drugi sviraju.

Sreća u vezi mora da bude obostrana da bi veza bila uspešna, ne možete da posmatrate samo vas i vaše prohteve i zahteve.

Vodolija – horoskop za 4.mart

Inspiraciju ne možete da pronađete u drugima već samo u sebi, pa makar ona bila i duboko skrivena, učinite sve što treba da bi ponovo bili poletni i vredni.

Nemate poverenja u veliki broj ljudi oko vas zato što ste prošli kroz svašta i nikako ne možete ponovo da steknete veru u pravo prijateljstvo i poznanstvo.

Ribe – horoskop za 4.mart

Približava se finalni deo vašeg projekta koji je ujedno i veoma naporan, tako da se pripremite na prekovremeno ostajanje na poslu i dosta neprospavanih noći.

Kada se osećate depresivno, vaši prijatelji su uvek tu sa pravim savetom koji vam pomaže da podignete sebi raspoloženje.

Sponzorisano:

loading...
Loading...