Dnevni horoskop za 4.oktobar 2020

Stigao je dnevni horoskop za 4.oktobar. Pogledajte kakav dan vam može biti.

Ovan – horoskop za 4.oktobar

Nesuglasice sa kolegama su sve učestalije i danas je pravo vreme za njihovo razrešavanje, kako ne bi dozvolili da sitne čarke utiču na poslovnu efikasnost.

Sa partnerom ne možete naći zajednički jezik ni oko najbanalnijih stvari. Izgleda ste olako ušli u ovu vezu.

Bik – horoskop za 4.oktobar

Komunikacija na pravi način je pravi put da se dođe do rešenja. Iskoristite svoju moć komunikacije da ubedite kolege da nisu oni uvek u pravu.

Osobe do kojima vam je mnogo stalo traže vašu pomoć ali trenutno ste prilično zauzeti sobom da bi to videli.

Blizanci – horoskop za 4.oktobar

Svakodnevno se susrećete sa problemima na poslu i nadate se da taj period neće dugo da traje. Maštate o odmoru i putovanju mada mu za to nije vreme.

Podići vezu na viši nivo nije tako lak zadatak kao što ste prvobitno mislili. Razmislite ponovo o vašim planovima za budućnost.

Rak – horoskop za 4.oktobar

Ako ste nezaposleni, konačno ćete dobiti dugo željeni poziv za probni rad. Pokažite se u najboljem svetlu i biće sve u redu.

Sitne stvari iz prošlosti vam ne dozvoljavaju da se posvetite sebi i svojim željama. Morate zaboraviti na svoje greške od ranije.

Lav – horoskop za 4.oktobar

Posao koji vam prijatelj uporno preporučuje jednostavno nije za vas i nećete se lepo osećati u tom okruženju. Ako je finansijski motiv jači, nemate izbora osim da ga prihvatite.

Iscrpljeni ste i jednostavno pucate po šavovima. Ne vidite izlaz iz trenutne situacije.

Devica – horoskop za 4.oktobar

Unos podataka je pravi posao za vas, na taj način izbegavate konflikte sa kolegama i smanjujete stres.

Izbegavajte previše začinjenu hranu zato što ste i ranije zbog nje imali velikih problema. Smanjite hedonističke porive i pazite na zdravlje.

Vaga – horoskop za 4.oktobar

Imate odličnu priliku da pokažete svoj maksimum na poslu, samo se nemojte zaletati kako ne bi napravili grešku u koracima.

Ukoliko ste sami, sami ste zato što vi tako želite. Niko ne može da vam nameće životni stil koji vama odgovara.

Škorpija – horoskop za 4.oktobar

Bliska osoba vas upoznate sa jednom veoma intrigantnom osobom koja će vam okupirati misli. Zahvalni ste joj na tome.

Harizma koju ispoljavate ne utiče samo na vama drage ljude, već privlače i nepoznate ljude koji će pokazati interesovanje za vas.

Strelac – horoskop za 4.oktobar

Ne odgovara vam brzi tempo koji vam kolege nameću, jednostavno ne možete da ih ispratite i morate naći svoj ritam ako ne želite da se preforsirate.

Ponašanje prema partneru nije na najboljem nivou, ali niste samo vi krivi zbog toga, jednostavno ne tolerišete više ni najmanju grešku.

Jarac – horoskop za 4.oktobar

Danas ste emotivno nestabilni i to se vidi na svakom vašem koraku. Neke brige o privatnom životu će vas potpuno dekoncentrisati.

Sačuvajte rešavanje konfikata na ljubavnom planu za neki drugi dan ako želite da sačuvate zdrav razum.

Vodolija – horoskop za 4.oktobar

Ne zanimaju vas tuđi problemi i ne želite da trpite histeriju osoba koje ne poznajete dobro i koji su vam samo poznanici. Dovoljne su vam vaše brige.

Niste raspoloženi za promene, ponekad vam kolotečina jednostavno odgovara zato što se ne morate prilagoditi novim situacijama.

Ribe – horoskop za 4.oktobar

Nekada niste mogli da zamislite sebe kako odbijate poziv za ludi izlazak ali vam danas to nikako ne odgovara, jednostavno niste raspoloženi za to.

Zdravlje je na optimalnom nivou.

Sponzorisano:

loading...
Loading...