Dnevni horoskop za 5.april 2020

Pogledajte dnevni horoskop za 5.april ove godine.

Ovan – horoskop za 5.april

Poslovne mogućnosti vas opet stavljaju u iskušenje, želite da idete korak dalje i da se stalno usavršavate, ali niste sigurni da li je to samo trošenje dragocenog vremena ili pametna investicija.

Imate loš predosećaj oko budućnosti vaše veze, ne čini vam se da imate zajedničku budućnost sa partnerom.

Bik – horoskop za 5.april

Blizu ste kraja svog prvog ozbiljnijeg poslovnog projekta i osećate se ponosno zbog toga. Ipak, tu nije kraj vašim obavezama, morate još dosta toga da analizirate i prostudirate.

Osećate se kao da nemate više toliko volje i želje da budete srećni i zadovoljni kao nekada.

Blizanci – horoskop za 5.april

Ne volite puno o sebi da pričate, više volite da pokazujete svoje sposobnosti kroz dela na poslu, na taj način će i drugi videti koliko se trudite i koliko želite da idete ispred svojih mogućnosti.

Ljubavne probleme tumačite na jedinstven način i jednostavno ne želite da priznate da nešto ne funkcioniše u vašoj vezi. Ipak, pre ili kasnije ćete uvideti da je ovaj pristup pogrešan.

Rak – horoskop za 5.april

Volite ono što radite, ali vam danas nije idealan dan za posao. Izaberite one zadatke koje vam zadaju najmanje muka i potrudite se polako da ih završite na vreme.

Nema potrebe da odbijate poziv prijatelja na izlazak, makar on bio i preko dana, nemojte da zapostavljate ljude koji vam mnogo znače.

Lav – horoskop za 5.april

Sumnjate u mnoge kolege ali će se ispostaviti da oni u koje najmanje sumnjate predstavljaju najveći rizik za vašu kompaniju. Tek kada se dese određeni problemi shvatićete da niste dobro analizirali novonastalu situaciju i rashodi kompanije su delimično i vaša greška.

Budite oprezni kada je reč i o prijateljima. Mnogi od njih samo čekaju i na najmanju vašu grešku.

Devica – horoskop za 5.april

Izbegavajte konflikte, naročito sa nadređenima, oni imaju kontrolu nad vašim radnim mestom i ne bi bilo pametno od vas da ne pazite na ono što izgovarate.

Prijaće vam promena u svakodnevnom životu, bilo da to uradite sami ili uz pomoć bliskih prijatelja.

Vaga – horoskop za 5.april

Finansijski gubitak nije toliko strašan kao što ste na prvi pogled pomislili. Ipak, potrudite se da se takve greške više ne ponavljaju, barem ne u bliskoj budućnosti.

Emotivno ste slabi ali to ne priznajete još uvek ni sami sebi, a kamoli drugima. Imate još dosta da radite na sebi i na svojim osećanjima.

Škorpija – horoskop za 5.april

Previše verujete u tuđe priče umesto da hladne glave pristupite rešenju na pravi način. Nemojte da očekujete pomoć od drugih, oslonite se isključivo na sebe i na svoju ekspertizu.

Nemojte da izgubite svoju hladnoću koliko god vam se osoba suprotnog pola sviđala, svaki put kad se sretnete sa njom na kilometar se vidi da su vaše emocije previše jake, a to neće izaći na dobro.

Strelac – horoskop za 5.april

Nemojte da pričate ono što ne umete da vodite do kraja, zbog toga vam je potrebna pomoć kolega da ostvarite željene poslovne rezultate na pravi način.

Ignorišete situacije koje ne utiču dobro na vas, ali će vam se jednog dana to ignorisanje obiti o glavu.

Jarac – horoskop za 5.april

Vaše kolege vas izazivaju na poslovni dvoboj, dokažite im da ste bolji od njih tako što nećete pristati ni na kakve ucene.

Intrigira vas jedna osoba ali znate da je zauzeta i ne smete tu puno da se mešate i da upletete svoje prste.

Vodolija – horoskop za 5.april

Nemate razloga da svoje mogućnosti, afinitete i sklonosti poredite sa mogućnostima i sposobnosti vaših kolega, vi jednostavno ne funkcionišete na taj način.

Uz nekoliko pravih poteza ostvarićete ono što već dugo želite i posle dugo vremena ćete konačno osetiti olakšanje.

Ribe – horoskop za 5.april

Saznajte koji su vaši limiti tako što ćete pokušati da sve svoje zadatke ispunite danas. Ako ne uspete, znači da treba malo bolje da rasporedite vaše aktivnosti na poslu.

Hronični sinusitis.

Sponzorisano:

loading...
Loading...