Dnevni horoskop za 5.februar 2022

Pogledajte u nastavku dnevni horoskop za 5.februar.

Ovan – horoskop za 5.februar

Nemojte da se sukobljavate bez potrebe ako stvari mogu da se reše i na kulturniji način. Nemojte samo da popuštate u svojim zahtevima i na kraju ćete izaći kao pobednik.

Ne možete partneru da ugađate svakodnevno a da vaše želje i zahteve niko ne ispunjava, to nije fer prema vama i to morate da shvatite.

Bik – horoskop za 5.februar

Ako želite tuđu podršku morate da i vi imate dovoljno razumevanja za neke odluke koje vaši saradnici donose. U tome je ključ uspešne saradnje.

Poverenje je jako bitno u vezi i ako to ne shvatate ni vi ni vaš partner, od zajedničkog života neće biti ništa kvalitetno.

Blizanci – horoskop za 5.februar

Ne pristajete često na kompromise ali nemate drugog izbora naročito kada vidite da su kolege u pravu i da ovog puta treba da poslušate njihov način rešenja.

Teško priznajete da ste pogrešili ali oko jedne osobe suprotnog pola ste potpuno loše procenili njegove namere. Ljudski je grešiti, ali treba da naučite i da priznate svoje greške.

Rak – horoskop za 5.februar

Velikodušni ste ali samo prema onim osobama koji su to i zaslužili, i ne dozvoljavate da vas drugi gaze i iskorišćavaju vas zbog te vaše osobine.

Problemi sa sinusima ali ništa ozbiljno.

Lav – horoskop za 5.februar

Od ranog jutra se osećate umorno i neispavano i teško će vam biti da pozavršavate sve obaveze tokom dana.

U večernjim satima odvojite barem pola sata da se relaksirate u toplini svoga doma.

Devica – horoskop za 5.februar

Iako mnogim kolegama delujete nepristupačno i hladno, vi ponekad imate želju da se sa svima njima zbližite na ličnom planu, mada je to teže nego što ste mislili.

Ako se ne slažete oko nekih stvari sa partnerom, ne morate odmah da započinjete svađu oko toga.

Vaga – horoskop za 5.februar

Vi ste navikli da imate ulogu zrele i odgovorne osobe ali to ne znači da morate umesto svakoga da preuzimate krivicu čak i ako nemate direktne veze sa tim problemom.

Kontrola vašeg partnera nije nešto što je preporučljivo ali se ipak mora sprovesti s vremena na vreme, čisto zbog sigurnosti i zbog poverenja.

Škorpija – horoskop za 5.februar

Teško možete da ostvarite sve svoje ideje i planove ako se ne potrudite dovoljno da ih realizujete u pravo vreme i na pravi način. U suprotnom samo gubite dragoceno vreme.

Previše brzo srljate iz veze u vezu i ne trudite se da ostvarite nešto dugoročno i kvalitetno, ni vi sami ne znate šta tačno želite i to će samo dovesti do toga da budete usamljeni, tužni i nesrećni.

Strelac – horoskop za 5.februar

Dogovarate se sa starim prijateljima da se ponovo vidite ali danas svakako nije idealna prilika za to pošto imate previše obaveza i u glavi vam je pravi mali haos.

Nemojte da preterujete ni u čemu, morate da naučite da budete umereni u hrani, u piću i u nekim lošim navikama koje nikako ne možete da eliminišete iz svog života.

Jarac – horoskop za 5.februar

Strategija prilikom nekih novih poslovnih projekata mora da se menja s vremena na vreme kako konkurencija ne bi primetila vaše poslovne odluke i usmeravanja.

Ne volite ljubomoru kod svog partnera ali morate da shvatite da je to izraz ljubavi i brige kod nekih ljudi i oni na drugi način ne znaju to da iskažu.

Vodolija – horoskop za 5.februar

Morate da budete prisebni u najtežim situacijama, samo tako ćete pokazati drugima da ste kvalitetni vođa koji zna da usmerava druge na pravi način.

Odnosi sa bliskim prijateljima i porodicom nisu na najvišem nivou, ali preko nekih njihovih osuda ne možete da pređete.

Ribe – horoskop za 5.februar

Iako niste želeli, upleli ste se u jednu poslovnu saradnju koja nema napretka i koja nema prospekta, i sada ne znate kako da se izvučete iz cele te priče.

Trudite se da budete bliski i iskreni na početku svake veze, ali ipak nešto tu fali i ne možete da ostvarite kvalitetan odnos sa suprotnim polom.

Sponzorisano:

loading...
Loading...