Dnevni horoskop za 5.jun 2021

Pročitajte dnevni horoskop za 5.jun ove godine.

Ovan – horoskop za 5.jun

Iako ne želite to, ponekad dozvolite drugima da preuzmu zasluge za stvari koje ste vi uradili. Potrudite se da takve situacije svedete na minimum.

Voljena osoba vam ponovo postavlja uslov i ucenjuje nekim neobičnim kompromisima a to vam se nikako ne sviđa.

Bik – horoskop za 5.jun

Kolege plasiraju različite priče o vama a vi ste sigurni da te priče nisu istinite. Što više pokušavate sebe da opravdate to više izgledate krivi.

Ljubavni interesi su jedno, ali želje voljene osobe su nešto sasvim drugo. Nemojte da izgubite kontrolu koja se tiče vašeg dogovora.

Blizanci – horoskop za 5.jun

Trudite se da zadivite vaše potencijalne partnere, samo morate da budete obazrivi i da pazite da ne kažete nešto što ne bi trebalo.

Osećaćete bolove u stomaku što će biti povod da potražite savet od vašeg lekara. Možda vas očekuje i neki sistematski pregled.

Rak – horoskop za 5.jun

Pojačana kontrola na poslu vam smeta, ne možete da budete usredsređeni na posao i na vaše radne zadatke, kojih je više nego ranije.

Fokusirate se na nekoga ko vam nije dostižan, barem ne u ovom periodu vašeg života. Ponekad se, hteli mi ili ne hteli, mimoilazimo sa onima koje najviše volimo.

Lav – horoskop za 5.jun

Novi događaji u vašem poslovnom okruženju vam smetaju. To obično znači da treba nešto da menjate u načinu rada a to ne volite da radite, naročito ne tako često.

Prihvatate kompromis koji voljena osoba nudi, iako ste mislili da nećete morati to da radite. Ipak, shvatili ste da je ponekad potrebno da budete zreli i maštoviti u isto vreme. To znači da sazrevate kao osoba.

Devica – horoskop za 5.jun

Usmerite svoju energiju na prave stvari i cilj vam neće delovati tako nedostižno kao danas. Potrebno je da saberete svoje utiske i da se koncentrišete.

Uvek stavljate svoje potrebe ispred tuđih i to je normalna reakcija u današnje vreme, ali ipak morate da budete ponekad i nesebični.

Vaga – horoskop za 5.jun

U vašem poslu svaki detalj je važan. Ako to ne znate, možda je vreme da razmislite o promeni karijere ili promeni radnog mesta.

Vaše mišljenje je presudno i to treba svima da bude jasno. Ne mogu vas ni prijatelji ni voljena osoba da ubedite da promenite mišljenje o nečemu ili nekome, naročito ne za kratko vreme.

Škorpija – horoskop za 5.jun

Zadovoljni ste rezultatima mada je moglo da bude i bolje. Ipak, gledajte samo napred i trudite se više i ciljevi će vam biti dostižni.

Očekuju vas neka nova poznanstva na privatnom planu i to je baš ono što vam treba. Nova lica, nova ljudi, neka nova dešavanja koja će vas izvući iz kolotečine.

Strelac – horoskop za 5.jun

Ne možete uvek da se oslonite na svoju intuiciju, moraćete ponekad da razgovarate sa saradnicima i da vidite u čemu

Zdravstvena situacija vam je odlična i osećate se vrlo dobro. Samo tako nastavite i biće sve u redu.

Jarac – horoskop za 5.jun

Umereni ste kada je reč o radnim zadacima i kada se radi o odmaranju. Uvek nađete balans između te dve stvari i zbog toga imate dovoljno energije tokom dana.

Ne forsirajte emocije, ni vaše ni tuđe, znate i sami da od toga ne možete biti ništa.

Vodolija – horoskop za 5.jun

Imate neke svoje hirove ali generalno se lepo slažete sa svima na radnom mestu. Upravo zbog toga nadređeni ima poverenja u vas i u vašu stručnost.

Prijatelji i rodbina žele da provode više vremena sa vama ali vi niste toliko raspoloženi za porodična okupljanja. Ponekad želite da budete sami daleko od svih.

Ribe – horoskop za 5.jun

Skromni ste kao i uvek i ne želite da se ističete među kolegama. Kada vas neko pita ko je zaslužan za uspeh kompanije vi uvek kažete da ste svi podjednako bili vredni.

Pazite šta izjavljujete pred ljudima koje ne poznajete dobro, možda će vam se to obiti o glavu i doneti vam neprilike.

Sponzorisano:

loading...
Loading...