Dnevni horoskop za 5.mart 2021

Dnevni horoskop za 5.mart ove godine je tu.

Ovan – horoskop za 5.mart

Prethodnih dana ste sakupili dosta energije, imate vremena i snage da se izborite sa svim obavezama, a svi čekaju na vas i na vaše savete i podršku.

Na kraju dana želite da se zatvorite u svoju sobu i dobro se naspavate, naporni dani vas tek čekaju.

Bik – horoskop za 5.mart

Bez obzira na vremenske prilike, ne smete da nađete izgovor da odlažete današnje obaveze, ima ih dosta i kolege se oslanjaju na vas.

Sloboda vam danas i ne prija toliko, usamljeni ste i to vam sve više smeta. Pokrenite se i učinite nešto.

Blizanci – horoskop za 5.mart

Kolege sa kojima radite svakodnevno osećaju zasićenje, niste zadovoljni sa trenutnom situacijom ni vi, ali nemate načina da nešto promenite.

Problemi sa urinarnim infekcijama vam se ponovo vraćaju. Posavetujte se sa lekarom oko terapije koju možda treba menjati.

Rak – horoskop za 5.mart

Niste samo vi zaslužni za uspeh, morate da uputite pohvale i kolegama koji su se podjednako trudili da dođu do željenih rezultata.

Mistični ste suprotnom polu a to je upravo ono što ih privlači. Kombinacija vašeg šarma i harizme je za mnoge neodoljiva.

Lav – horoskop za 5.mart

Ponekad umete dobro da zakomplikujete i ovako već komplikovanu situaciju. Radite ono što vam se kaže, i ovako je sav taj projekat samo privremenog karaktera.

Voljena osoba smatra da ste previše zatvoreni i da ne pokazujete svoje emocije tako lako. Možda je u pravu, ali ste previše puta bili povređeni, i ne želite da srljate kada je reč o osećanjima.

Devica – horoskop za 5.mart

Otvaraju vam se mnoga poslovna vrata, vi samo treba da odlučite u kom pravcu će vaša karijera dalje da se razvija.

Odbijte poziv prijatelja za žurku ako vam nije do toga, ne morate zbog drugih da radite stvari koje ne volite.

Vaga – horoskop za 5.mart

Ako ste zaposleni, imate problema sa pravilnim raspoređivanjem priliva kada se radi o rashodima i prihodima. Ako ne znate kako da upravljate novcem možda je bolje da potražite savet od onoga ko to zna.

Škorpija – horoskop za 5.mart

Voljena osoba ne obraća dovoljno pažnje na vas i zbog toga se osećate zapostavljeno i pomalo usamljeno. Ipak, morate da razumete da je u današnje vreme teško naći vremena za sve, naročito ako se bavite stresnim poslom.

Ne prijaju vam neke stvari koje čujete od bliskih članova vaše familije, ali jednostavno neko mora da vas vrati u realnost pre nego što bude kasno, mnogo je toga što treba da ispravite kod sebe.

Strelac – horoskop za 5.mart

Niste zadovoljni svojom pozicijom i učinićete sve da to promenite, pa makar radili i neke stvari koje nisu u domenu vaše profesije. Ponekad morate da se žrtvujete da bi napredovali, tako je to u životu i ne smete da puno razmišljate o tome.

Ne osećate se baš najbolje u poslednje vreme, pokušajte da manjak energije nadomestite kvalitetnim unosom vitamina i minerala, možda će tada situacija da bude bolja.

Jarac – horoskop za 5.mart

Moguće je da će se slučajni susret sa jednom osobom pretvoriti u nešto mnogo više, a taj susret se može desiti u prepodnevnim časovima, zato se dobro razbudite.

Promenite krug prijatelja, naročito ako vam ne odgovara njihova energija i njihovo društvo. Niste dužni nikome da podnosite račun na konto svojih odluka.

Vodolija – horoskop za 5.mart

Komunikacija vam je na visokom nivou, jako dobro se razumete sa poslovnim partnerima i znate šta je potrebno da kažete da bi ih ubedili na saradnju.

Ako niste u vezi, pozovite prijatelje i pokušajte da se opustite i dobro zabavite, barem na jedno veče, prijaće vam to.

Ribe – horoskop za 5.mart

Ovaj dan je miran ili barem za sada izgleda mirno. Ipak, budite spremni na razna iznenađenja, što prijatna, što neprijatna, do kraja dana se može desiti dosta toga.

U periodu koji je pred vama i vašim partnerom, čeka vas mnogo pozitivnih promena, uživajte u ljubavi kao nikada do sada.

Sponzorisano:

loading...
Loading...