Dnevni horoskop za 5.oktobar 2020

Dnevni horoskop za 5.oktobar je tu, hajde da zajedno pogledamo šta čeka 12 znakova zodijaka.

Ovan – horoskop za 5.oktobar

Ne možete nikako da se nađete u svom poslu, jednostavno osećate da to nije prava stvar za vas. Krenite u potragu za boljim.

Šaljete različite signale simpatiji u zavisnosti od vašeg raspoloženja a to nikako nije dobro. Zbunjujete simpatiju i može se desiti da prekinete kontakt zbog toga.

Bik – horoskop za 5.oktobar

Snalazite se na poslu bolje nego što ste očekivali. Bilo bi dobro da zadržite ovaj tempo rada.

Iako se osećate dobro i rasploženo, neki crv sumnje vas jednostavno izjeda i tera vas da osećate ljubomoru zbog nekih reči izrečenih od strane voljene osobe.

Blizanci – horoskop za 5.oktobar

Dobro je biti opušten kada se neki problem desi, ali to ne znači da ne treba da preduzmete apsolutno ništa da taj problem i rešite.

Krenuli su razgovori sa partnerom oko nekih zajedničkih ciljeva koje već duže vreme planirate, budite istrajni u svojim zahtevima.

Rak – horoskop za 5.oktobar

Juče ste mislili da vašim problemima nema kraja, ali danas im se ipak nazire kraj. Sukobi su iza vas i u narednim danima očekujte jedan svetliji period vašeg života.

Voljni ste da se menjate ako će to vašu vezu učiniti boljom, ali partner ne želi da izbaci neke svoje loše navike.

Lav – horoskop za 5.oktobar

Kada obe suprotstavljene strane ne žele da popuste u svojim zahtevima, rešenja nema na vidiku. Bez kompromisa nema ni dogovora.

Nemojte mešati ljubav i posao, to se nikome nije pokazalo kao dobra opcija, prenećete negativnu energiju na partnera ali i na drage ljude oko vas.

Devica – horoskop za 5.oktobar

Ukoliko vam neko nudi svoju stručnu pomoć, nemojte je odbiti. Ipak, prihvatite svaki savet uz rezervu pošto ne znate postoji li neki skriveni motiv iza toga.

Partner vas već duže vreme nagovara da mu ispunite davno zadato obećanje, ali danas jednostavno niste raspoloženi za to.

Vaga – horoskop za 5.oktobar

Nailazite na pozitivne reakcije oko nekih svojih predloga od strane kolega i to vam se dopada. To će vas motivisati da se uključite još više u poslovne aktivnosti.

Prija vam pažnja jednog poznanika, ali budite iskreni prema sebi i priznajte da vas ipak ne privlači na pravi način.

Škorpija – horoskop za 5.oktobar

Zanimljiv posao ne mora da znači da taj posao neće biti i naporan. To danas dolazi do izražaja i pomalo se kajete što ste prihvatili ponudu za ovo radno mesto.

Dosada je ono što najviše prezirete i uradićete sve kako bi je eliminisali iz svih aspekata vašeg života.

Strelac – horoskop za 5.oktobar

Intelekt vam danas funkcioniše savršeno i u stanju ste da odradite sve što ste zamislili, čak će biti vremena i za kraći popodnevni odmor i oporavak organizma.

Obično ste komunikativni i zreli, ali kada vidite određenu osobu danas, izgubićete svoje čulo govora, prosto nećete moći sebe da prepoznate.

Jarac – horoskop za 5.oktobar

Trudite se da budete zanimljivi i pametni u razgovoru o temama o kojima ne znate baš mnogo i to će ispati kontraproduktivno. Držite se onoga što znate.

Partner vas guši svojim pritiskanjem oko planova za budućnost, danas zaista nemate snage i ne želite da razmišljate o budućnosti.

Vodolija – horoskop za 5.oktobar

Razgovori na poslu ne moraju biti vezani samo za posao, upoznajte vaše kolege i možda pronađete nove prijatelje.

Nadate se da će dan sa partnerom proći bez rasprava ovog puta, ali vas jedan pogled na partnera ubeđuje u suprotno.

Ribe – horoskop za 5.oktobar

Situacija na poslu nije idealna, ali se nemojte žaliti, bili ste u goroj poziciji od postojeće.

Zadovoljni ste zdravstvenim stanjem.

Sponzorisano:

loading...
Loading...