Dnevni horoskop za 6.april 2020

Dnevni horoskop za 6.april ove godine je stigao.

Ovan – horoskop za 6.april

Pred vama je miran dan za razliku od prethodnih, nema toliko bure i vetrova kao u ranijem periodu kada niste znali šta ćete od obaveza. Iskoristite to maksimalno.

Odmorite kada već imate slobodnog vremena, nemojte da dozvolite da vas obaveze pregaze.

Bik – horoskop za 6.april

Ne znate šta su nadređeni pripremili za vas danas, ali kada budete saznali neće vam se baš dopasti ta ideja. Ipak, moraćete da pristanete na to, nemate mogućnosti da birate.

Vrtoglavica je moguća u popodnevnim časovima, pazite na redovnu ishranu.

Blizanci – horoskop za 6.april

Tolerantni ste ali preko nekih stvari na radnom mestu svakako nećete da pređete, a tiču se vašeg privatnog života.

Voljena osoba često menja raspoloženje i niste sigurni zbog čega, pošto ste sigurni da vi ništa tu niste krivi. Možda postoji neka treća osoba.

Rak – horoskop za 6.april

Kreativni ste onoliko koliko vam to vreme dozvoljava, nemate vremena da se maksimalno posvetite jednom projektu već morate da radite istovremeno na više njih.

Iako ste uspešni u ljubavi, ne osećate se na vrhuncu vašeg emotivnog života, nešto vam fali a ni sami ne znate šta. Sami pokušavate da saznate čime ste to nezadovoljni ali vam za sada to ne polazi za rukom.

Lav – horoskop za 6.april

Olakšanje vam je trenutno cilj, a sa ovakvim pristupom i ovakvim načinom rada teško da ćete do tog cilja uopšte da dođete.

Fokusirajte svoje emocije na samo jednu osobu, nećete ništa postići ako sedite na dve stolice i to vrlo dobro znate. Nikada se ne treba igrati tuđim emocijama, ne smete biti sebični i neodgovorni.

Devica – horoskop za 6.april

Slušajte šta se dešava oko vas i oko vašeg radnog mesta, nikada se ne zna kada možete čuti neku informaciju koja vam može promeniti karijeru na bolje.

Ne namećite se nekim osobama suprotnog pola ako vam njihovi signali jasno pokazuju da nisu zainteresovani. Samo ćete se obrukati i dodatno razočarati ako i dalje pokušavate nešto.

Vaga – horoskop za 6.april

Znate da ostvarujete poslovne kontakte na pravi način i to vas dovodi u bolju poziciju u odnosu na vaše kolege i poslovne partnere. Ipak, sa većim uspehom dolazi i do većeg broja osoba koje žele da vas skinu sa vrha.

Stalo vam je do toga da sa svima budete u dobrim odnosima ali znate da je u praksi to nemoguće. Mnogi ljudi gledaju svoje interese, i čim vide da ne mogu da dobiju nikakvu korist od vas, udalje se i prave se da vas više ne poznaju.

Škorpija – horoskop za 6.april

Nije vaša krivica to što se neke kolege ne slažu međusobno, ali ste vi delimično krivi ako ste potpirili vatru i širili tračeve o njima.

Prijaće vam da se malo povučete od svih i dobro razmislite o situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Ukoliko pravilno izvršite analizu, naćićete rešenje kojim ćete biti zadovoljni.

Strelac – horoskop za 6.april

Nemojte da očekujete da vas svi tapšu po ramenu samo zato što ste dostavili rešenje za jedan veoma bitan poslovni problem.

U komunikaciji sa partnerom primećujete da je nešto drugačije, i to vam se nikako ne sviđa.

Jarac – horoskop za 6.april

Uvek je pravi trenutak ukoliko imate neku novu ideju koja će dovesti do profita i do finansijskog prihoda. Samo ne otkrivajte sve detalje odjednom.

Pravilno je da ne dopuštate voljenoj osobi da igra na kartu nepoverenja, nemojte da vas grize savest zbog toga.

Vodolija – horoskop za 6.april

Odredite neke limite kada je reč o komunikaciji sa kolegama, nemojte da dozvolite da prelaze granicu kako se vaši odnosi ne bi međusobno pokvarili.

Ne nadajte se da će voljena osoba da održi obećanje tek tako, bez ikakvog razloga.

Ribe – horoskop za 6.april

Morate da se sukobite sa poslovnim neistomišljenicima danas, a i sami znate koliko to ne volite da radite.

U odnosu sa voljenom osobom sve funkcioniše bez neke veće tenzije, drago vam je zbog toga.

Sponzorisano:

loading...
Loading...