Dnevni horoskop za 6.mart 2021

Dnevni horoskop za 6.mart možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Ovan – horoskop za 6.mart

Ne tako divne vesti vas čekaju od ranog jutra, ali takav ishod ste očekivali tako da se ne nervirate mnogo oko toga. Znate da ćete dobiti priliku da ispravite neke svoje greške.

Stabilnost u vezi ne zavisi samo od vas, nema mirnog perioda ako voljena osoba stalno pravi neke pogrešne odluke koje utiču na vašu budućnost.

Bik – horoskop za 6.mart

Nemate želju da se trudite ni zbog čega, više volite da sedite u svojoj kancelariji i listate novine po ceo dan.

Obratite više pažnje na bliske prijatelje koje traže vaš savet i podršku oko njima bitnih stvari, zaboravili ste kako je to kada vam je potrebno rame za plakanje.

Blizanci – horoskop za 6.mart

Nemojte da dozvolite da se vaše kolege smeju na vaš račun, ako ne znate neke stvari učinite sve kako bi ga unapredili i kako bi se usavršili.

Zaljubljeni ste i dalje u svog partnera ali to jednostavno nije isto kao ranije. Nedostaju vam leptirići u stomaku i neprospavane noći zbog ljubavi.

Rak – horoskop za 6.mart

Emocije vam nisu trenutno izražene ali samo vi znate šta osećate duboko u sebi. Ipak, ta osećanja moraju nekad da isplivaju na površinu.

Moguća je alergijska reakcija, nemojte da provodite vreme u sobama i u prostorima gde se ne provetrava dovoljno.

Lav – horoskop za 6.mart

Spremni ste i za neka nova zaduženja, želite da proširite vaš vidokrug poslovanja i to jasno stavljate do znanja vašim šefovima i nadređenima.

Ispoštujte ono što obećate prijateljima, porodici i voljenoj osobi, u suprotnom ćete izgubiti njihovo poverenje a to nije dobro na dugoročnom planu.

Devica – horoskop za 6.mart

Vaše pozitivno dejstvo na okolinu ne dolazi do izražaja na vašem radnom mestu, ne osećate se još dovoljno slobodno da pokažete vaše pravo lice.

Neodoljivi ste partneru ali i mnogih drugim osobama suprotnog pola. Imate nešto što privlači osobe koje sa vama stupaju u kontakt, i možete samo da uživate u pažnji koju dobijate.

Vaga – horoskop za 6.mart

Analizirajte svaki delić vaše trenutne pozicije na radnom mestu i otkrićete u čemu je problem, nikako ne napredujete a ne vidite zbog čega je to tako.

Imate simptome nekih hormonskih poremećaja i disbalansa, pokušajte da ustanovite glavni razlog zbog čega se tako osećate.

Škorpija – horoskop za 6.mart

Vaši poslovni partneri vam šalju različite signale oko nastavka saradnje i trenutno niste sigurni kakva je vaša uloga u celom ovom projektu.

Osećate se umorno i što više spavate sve više vaš organizam ima potrebu da odmara. Ne znate tačno razlog zašto je to tako, ali potrudite se da otkrijete u čemu grešite.

Strelac – horoskop za 6.mart

Izbegnite trenutni talas promena u vašoj kancelariji. Odlučite se kojoj ćete se strani prikloniti samo pazite da ne pogrešite.

Nakon napornog dana na poslu pokušajte da se se bavite nekom blagom fizičkom aktivnošću, ne morate stalno da provodite slobodno vreme unutra.

Jarac – horoskop za 6.mart

Vašem nadređenom generalno ne smetaju saveti i kritike od strane zaposlenih, ali ipak morate da birate reči i da pazite šta pričate. Ukoliko napravite samo jednu malu grešku možete sebi ugroziti poziciju.

Simpatija koju posmatrate već duže vreme više ne obraća pažnju na vas toliko kao ranije, pokušajte da joj date vremena da sredi i reši neke svoje privatne probleme, nemojte da žurite.

Vodolija – horoskop za 6.mart

Promena posla je neizvodljiva u ovom trenutku tako da je bolje da ne razmišljate trenutno o tome, samo ćete izgubiti volju i motivaciju za rad i za napredak.

Nemojte da izazivate svađu sa partnerom svakoga dana, imajte na umu da ne voli svako da se raspravlja tako često kao vi.

Ribe – horoskop za 6.mart

Dali ste poslednji atom svoje snage na poslednji poslovni projekat ali vaši nadređeni i dalje nisu zadovoljni. Pitate se u čemu grešite ali nikako ne možete da nađete odgovor na to.

Krvni pritisak vam je nestabilan, pokušajte to da regulišete dok ne dođe do većih problema kasnije.

Sponzorisano:

loading...
Loading...