Dnevni horoskop za 7.decembar 2020

Stigao je dnevni horoskop za 7.decembar. Pogledajte kakav dan vas očekuje.

Ovan – horoskop za 7.decembar

Posao teče po planu bez većih poteškoća. Imajte samo malo više razumevanja za svoje kolege i sve će biti u redu.

Slobodni Ovnovi danas imaju lepu priliku da možda upoznaju osobu sa kojom će moći da se upuste u nešto ozbiljnije i jače.

Bik – horoskop za 7.decembar

I dalje nosite teret odluka koje ste doneli u prethodnom periodu. Ipak i tome polako dolazi kraj pa bi nove odluke trebalo da počnu igrati najveću ulogu u vašem životu.

Situacija sa partnerom se polako popravlja i stvari ponovo dolaze na svoje staro mesto.

Blizanci – horoskop za 7.decembar

Danas su moguće manje turbulencije na poslovnom planu ali ništa što vi ne možete sa lakoćom savladati.

Slobodni Blizanci mogu danas da se sretnu sa osobom koju dugo nisu videle a koja će ih oduševiti i zaintrigirati da ponovo nastave kontakt i možda se upuste u nešto više od prijateljstva.

Rak – horoskop za 7.decembar

Burna situacija na poslu se polako smiruje i trebalo bi bar na kratko da odahnete i malo se opustite.

Situacija sa partnerom je napeta i dalje ali stvari polako počinju da rade za vas, samo je potrebno još malo strpljenja.

Lav – horoskop za 7.decembar

Malo turbulentniji dan na poslu će vam poljuljati samopouzdanje ali to će srećom biti samo na kratko.

Juče i danas imate da doneste neke važne odluke. Ukoliko juče niste sve dovršili na ljubavnom planu, danas je onda pravi dan da to uradite.

Devica – horoskop za 7.decembar

Poslovna klima se popravlja barem u slučaju većine vas, tako da sa te strane možete biti mirni barem danas i narednih dana.

Situacija što se partnera i vašeg zdravlja tiče je stabilna danas tako da bez brige oko toga.

Vaga – horoskop za 7.decembar

Ukoliko juče već niste, danas je onda krajnje vreme da uzmete malo vremena za sebe i odmorite se od napornog posla i tempa života.

Zdravlje vam je narušeno poslednjih dana ali uz malo požnje oko ishrane i pozitivnijih misli to bi za kratko vreme moglo da se dovede u red.

Škorpija – horoskop za 7.decembar

Polako shvatate da morate preuzmete odgovornost za svoje postupke kako na poslovnom planu, tako i što se tiče celog života. Niko drugi to neće moći da uradi umesto vas.

Odluku koju ste doneli što se ljubavi tiče sada se polako manifestuje i to će vam odrediti dalji tok života kako krajem ove godine tako i početkom naredne.

Strelac – horoskop za 7.decembar

Situacija na poslu se polako ali sigurno smiruje pa ćete moći da odahnete barem na 24 časa. Za to vreme prikupite dodatnu pozitivnu energiju i malo se osvežite.

Manje nesuglasice sa partnerom ne bi smele da vas poremete i izbace iz standardnog ritma. Zadržite svoju samokontrolu i smirenost u svakoj situaciji.

Jarac – horoskop za 7.decembar

Mogući su manji problemi na poslu sa šefom ili nekim od kolega. Vreme je da zauzmete dobar stav i da se izborite za sebe. Ne dozvolite da vas neko i dalje gazi i ne poštuje.

Eventualno svadje u porodici ili sa partnerom koje su bile prethodnih dana sada se polako smiruju i stvari se raščišćavaju.

Vodolija – horoskop za 7.decembar

Na poslu danas mirno bez nekih problema i turbulencija pa se možete malo opustiti i odmoriti mozak.

Lepo se slažete sa porodicom i partnerom tako da ni danas ne bi trebalo da bude nekakvih problema ili svadja.

Ribe – horoskop za 7.decembar

I dalje vas drži poslovna euforija od juče i sve poslovne zamisli realizujete bez puno problema. Puni ste elana i jako ste motivisani.

Neke slobodne Ribe imaju dobru šansu da u drugoj polovini današnjeg dana upoznaju jednu jako interestantnu i prijatnu osobu sa kojom će možda razviti nešto više od poznanstva.

Sponzorisano:

loading...
Loading...