Dnevni horoskop za 7.jul 2021

Dnevni horoskop za 7.jul ove godine.

Ovan – horoskop za 7.jul

Privatne obaveze vam ne dozvoljavaju da se pokažete na poslu u punom sjaju. Nemate vremena za sve aktivnosti iako vam je teško to da priznate.

Ne želite da vam život prođe uzalud ali što se više trudite, sve vam se više čini da propuštate sve, dok vaši prijatelji isprobavaju nove stvari i posećuju nova mesta.

Bik – horoskop za 7.jul

U prošlom periodu desile su se neke stvari sa kolegama koje nećete tako lako da zaboravite. Trudite se da oprostite, ali vam ni to ne ide u ruke.

Sa voljenom osobom ne pričate o poslu samo zato što smatrate da to nije nešto čime treba opterećivati ljubavnu vezu.

Blizanci – horoskop za 7.jul

Pravite dramu bez razloga, bolje je da budete zreli i smireni ako želite da sve držite pod kontrolom. Kolege smatraju da ste počeli da pokazujete neke negativne osobine.

Ako ste srećni i zadovoljni, nemojte da se bunite pred drugima, ćutite i budite sa voljenom osobom u vašem zajedničkom svetu.

Rak – horoskop za 7.jul

Radite za mali iznos samo zato što se plašite da rizikujete i uložite novac u neki veći finansijski projekat. Budite hrabri, ako će vam biti lakše nađite poslovnog partnera.

Degutantno vam je da analizirate nečiji ljubavni život a da ne poznajete dobro tu osobu. Nikome nemojte da sudite i neće ni drugi vama.

Lav – horoskop za 7.jul

Uznemiravaju vas neke vesti koje nisu vezane direktno za vas, ali ne volite da čujete o nepravdi prema drugima, naročito ako su te osobe vredne i poštene.

Nemojte puno da obraćate pažnju šta drugi pričaju o vama, to su zlobni ljudi koji se previše mešaju u tuđe živote i nemojte uopšte da gubite dragoceno vreme na njih.

Devica – horoskop za 7.jul

Stupate u kontakt sa novim poslovnim partnerima koji imaju pravila koja vama ne odgovaraju. Morate da se nađete na pola puta ako hoćete poslovni uspeh.

Patite od nesanice, imate lucidne snove koji nisu baš prijatni, ne možete dovoljno da se naspavate i to polako utiče i na vaš poslovni i na vaš privatni život.

Vaga – horoskop za 7.jul

Ne razumete dovoljno svoje radne zadatke ali to nije razlog da se isključite iz svega. Dolazite u period kada niste zadovoljni svojom poslovnom karijerom.

Ne dozvolite da vas površni poznanici izbace iz takta samo zato što su se usudili da komentarišu vaš privatni život.

Škorpija – horoskop za 7.jul

Nešto lepo i neočekivano vas očekuje na radnom mestu, nemojte previše da se radujete, imate još dosta  radnih zadataka da završite.

Zdravlje vam je dobro.

Strelac – horoskop za 7.jul

Ne računate na neke kolege na koje bi trebalo, a neki vam stalno rade iza leđa. Upali ste u začarani krug i ne znate kako da izađete iz njega.

Voljena osoba vam se posvećuje danas maksimalno i drago vam je zbog toga, nećete da propustite šansu da što više vremena provedete zajedno.

Jarac – horoskop za 7.jul

Stalno pravite neke zavrzlame na poslu ali to neće izaći na dobro, naročito ako preterate. Neke kolege nemaju isti smisao za humor kao vi, nemate pravo da se ljutite zbog toga.

Nemojte da zapostavite emocije voljene osobe, uzimate vašu vezu zdravo za gotovo. Tek kada shvatite šta možete da izgubite, promenićete svoje ponašanje, a tada će možda biti kasno.

Vodolija – horoskop za 7.jul

Neke stvari jednostavno ne možete promeniti na poslu, što znači da nećete to moći da uradite u bliskoj budućnosti.

Ljubav ne zna za godine, ali ipak morate da znate da neka granica mora da postoji. Nemojte da radite članovima porodice protiv volje kako bi izbegli svađu.

Ribe – horoskop za 7.jul

Danas vam apsolutno ništa nije po volji i ne želite da slušate o tuđim problemima koji vas uopšte ne dotiču. Imate samo živaca za one koji su vam dragi.

Dolazite u iskušenje da stupite u vezu sa osobom koja se ne sviđa nikome od vaših članova porodice.

Sponzorisano:

loading...
Loading...