Dnevni horoskop za 7.maj 2021

Dnevni horoskop za 7.maj ove godine čitajte u nastavku ovog teksta.

Ovan – horoskop za 7.maj

Ne nalazite se na istim talasnim dužinama sa mnogim kolegama, ali kada treba da se udružite, radite to na pravi način, kao da ste savršeni spoj.

Iako su neke situacije na ljubavnom planu bile totalno neplanirane, sada vidite ko vam je pravi prijatelj a ko jedva čeka da vas vidi na dnu.

Bik – horoskop za 7.maj

Zatečeni ste dešavanjima na poslu i jednostavno niste očekivali podršku od brojnih osoba ali ćete danas biti prijatno iznenađeni.

Dobro pamtite ko vam je pomogao kada vama je bilo najpotrebnije, a ko vam nije pružio podršku a dugo godina se pretvarao da vam je prijatelj.

Blizanci – horoskop za 7.maj

Trudite se da stupite u kontakt sa novim poslovnim partnerima ali niko vam ne odgovara na pozive. Trudite se i dalje.

Normalna je situacija u ljubavi a vi na to niste navikli. Možda je samo zatišje pred buru.

Rak – horoskop za 7.maj

Kada projekat bude gotov, nemojte da zaboravite da zahvalite onima koji su verovali u vas i koji nikada nisu gubili nadu, čak i onda kada stvari nisu tekle po planu.

Problema u ljubavi za sada nema, i nemojte da pokušavate da ih napravite samo zato što vam je dosadno.

Lav – horoskop za 7.maj

Pitate se šta ste to uradili pa su vam neke kolege okrenule leđa ali vam ništa ne pada na pamet. Možda greška i nije bila vaša.

Nemate neku jasnu ljubavnu strategiju ali je možda baš to razlog zašto imate toliko uspeha kod osoba suprotnog pola. Ne menjajte taktiku.

Devica – horoskop za 7.maj

Kada se trudite da uštedite i da smanjite svoje troškove, uvek se pojavi nešto neočekivano i napravi vam veće rashode nego što ste planirali.

Ne koristite metode koje su protiv vaših principa, bilo da se radi o ljubavi ili o prijateljstvu.

Vaga – horoskop za 7.maj

Čini vam se da je sve oko vas lažno, da ima dosta prevara i da niste sigurni kome da verujete, ali stvari nisu tako crne kao što se čine. Ipak, opreza nikad dosta, barem za svaki slučaj.

Dve osobe se bore za vašu naklonost dok vi uživate u tome. Nemojte dugo da čekate pre nego što donesete konačnu odluku.

Škorpija – horoskop za 7.maj

Na raskrsnici ste i imate problem da odaberete pravi put. Nažalost, niko vam u tome ne može pomoći, morate sami da donesete konačnu odluku.

Pratite ono što drugi rade i smatrate da ćete i vi moći da ponovite isti uspeh. Ipak, u praksi to nije baš moguće.

Strelac – horoskop za 7.maj

Kolege zanima u kom pravcu će novi projekat da se razvija ali niko, pa ni vi, nema odgovor na ovo pitanje. Uskoro će mnoge stvari biti jasnije i sve će doći na svoje mesto.

Imate dovoljno razloga da sve ostavite iza sebe i preselite se na neko novo mesto, ali nemate dovoljno hrabrosti za to, barem ne još uvek.

Jarac – horoskop za 7.maj

Promene su dobre i donose neke nove prijatelje i nova poznanstva. Ali, kada uveče ostanete sami, žalite za nekim starim vremenima kada je sve bilo drugačije.

Otvorite četvore oči i proverite ko je vaš pravi prijatelj a ko ne. Ako je neko sa vama blizak samo iz koristi, jednostavno izbegavajte tu osobu koliko god je potrebno.

Vodolija – horoskop za 7.maj

Niste previše racionalni kada je reč o donošenju odluka zato što previše unosite svoje emocije. Budite hladniji nego inače i hladne glave razmislite o svemu.

Delujete rezervisano prema jednoj osobi ali istina je sasvim drugačija. Želite da se bolje upoznate sa tom osobom ali ne znate kako.

Ribe – horoskop za 7.maj

Ako nešto volite, morate da naučite da ponekad živite i bez toga. Kada vam je nešto ili neko stalno dostupno, ubrzo će vam dosaditi.

Podrazumeva se da ćete uvek biti verni kada ste u ozbiljnoj vezi, ali to ne znači da ne smete ni da komunicirate sa drugim ljudima.

Sponzorisano:

loading...
Loading...