Dnevni horoskop za 7.mart 2021

Dnevni horoskop za 7.mart ove godine možete videti u nastavku.

Ovan – horoskop za 7.mart

Nema promena u vašem poslovnom životu a jedino to vas može učiniti malo raspoloženijom osobom, treba vam nešto novo i nešto što do sada niste iskusili.

Precizni ste u svojim željama ali nikako vam ne pada na pamet kako da sve te neostvarene želje realizujete. Morate biti strpljivi.

Bik – horoskop za 7.mart

Nemate dovoljno hrabrosti da preduzmete neki poslovni korak koji je rizičan ali koji vas isto tako može dovesti do željenog uspeha.

Samo jedna mala stvar vas danas može učiniti srećnom osobom, ali je pitanje da li ta osoba zna koliko često mislite na nju.

Blizanci – horoskop za 7.mart

Niste na istim talasnim dužinama sa velikim brojem kolega ali vas to ipak ne sprečava da ostvarujete dobre poslovne rezultate. Ne morate biti isti da biste se slagali.

Fokusirajte se samo na one osobe u vašem životu koji su bili tu kada vam je bilo potrebno, to su pravi prijatelji i na njih se uvek možete osloniti.

Rak – horoskop za 7.mart

Nemojte dugo da razmišljate o prošlosti, te stvari su se desile i ne možete ništa učiniti da bi ih ispravili. Gledajte samo napred u budućnost i težite nekim boljim ciljevima.

Definišite prvi sami sa sobom šta je ono što vam kod partnera smeta pa tek onda to podelite međusobno kroz jedan iskren ali malo ozbiljniji razgovor.

Lav – horoskop za 7.mart

Poradite na svom samopouzdanju, možda ga imate i više nego što bi trebalo a to svakako nije dobro rešenje.

Ljubavna veza vam oduzima previše slobodnog vremena, strpljenja ali i živaca i trenutno vam ona nije prioritet u odnosu na posao i prijatelje.

Devica – horoskop za 7.mart

Nema razloga da od kolega i poslovnih partnera krijete razlog vašeg nezadovoljstva, i oni se osećaju isto i zato je bolje da to podelite kroz jedan sastanak.

U ljubavi nema kompromisa i to je vaš stav, ali se u praksi ponekad desi da moramo da idemo protiv sebe i protiv naših ubeđenja.

Vaga – horoskop za 7.mart

Iako bi mnogi želeli da vas angažuju za svoje poslovne projekte, vi ste odani svom poslodavcu i za sada ne razmišljate o tome da promenite posao.

Dobro će vam doći relaksacija pa makar ona trajala i svega nekoliko sati, samo se potrudite da vas u to vreme niko ne uznemirava.

Škorpija – horoskop za 7.mart

Svako od kolega ima svoje limite, a vi niste neko ko ima pravo da ih tera da idu van svojim sposobnosti. Obratite malo pažnju i na tuđa osećanja.

Nemate rešenja kada je reč o partnerovim problemima, možda je ponekad bolje da se držite po strani kako ne bi ispali krivac.

Strelac – horoskop za 7.mart

Ako se osvrnete na sebe i na vaša dostignuća, videćete da niste baš zadovoljni, ali to ne treba da vas brine, naprotiv, morate da zapnete još više i da se trudite više.

Vaši prohtevi iz dana u dan sve više rastu a to se voljenoj osobi ne sviđa. Ne budite previše sebični i stanite na loptu.

Jarac – horoskop za 7.mart

Možda vam se sada sav vaš trud čini bespotrebnim ali ćete u veoma kratkom vremenskom periodu da vidite rezultate na koje ćete biti ponosni.

Moguć je susret sa osobom iz vaše prošlosti o kojoj ste imali pogrešno mišljenje, imate priliku da se bolje upoznate, iskoristite je.

Vodolija – horoskop za 7.mart

Šarmantni ste ali taj šarm ne pali kod svakoga, a koliko nemate sreće, ne uspeva vam da šarmirate samo onu osobu koju želite.

Nemate motivacije i dobre volje da slušate beskonačne priče prijatelja koji gledaju samo svoje interese. Nikako nemate više živaca za takve osobe oko sebe.

Ribe – horoskop za 7.mart

Usredsredite se na neke vaše nedostatke i pokušajte da ih otklonite u što kraćem roku. Nema potrebe da glumite nekoga ko niste, naročito sa ljudima koji vas dobro poznaju.

Niste neko ko voli da flertuje, ali zanimljiv razgovor sa osobama suprotnog pola nikada ne možete da odbijete.

Sponzorisano:

loading...
Loading...