Dnevni horoskop za 8.mart 2021

Stigao je konačno i dnevni horoskop za 8.mart, koji se praznuje kao Dan žena.

Ovan – horoskop za 8.mart

Nailazite na razumevanje od strane kolega kada je reč o vašem problemu koji imate sa nadređenima i to će dobro odraziti na vašu karijeru.

Ne slažete se oko nekih zajedničkih planova za budućnost i to je ono što koči vašu vezu da bude ozbiljnija i za nijansu kvalitetnija.

Bik – horoskop za 8.mart

Očekujete ponudu od konkurencije da pređete da radite za njihov tabor, ali to nije tako lako zaslužiti kao što ste prvobitno mislili.

Emotivno ste neispunjeni i to dovodi do osećaja frustracije i beznađa, ali to je bio vaš izbor iako su vam drugi govorili da ne idete tim putem.

Blizanci – horoskop za 8.mart

Moć privlačnosti ne deluje kod svih iako bi vi to definitivno želeli. Na neke osobe kao da uopšte nemate uticaja i to vas pogađa i kao osobu i kao profesionalnog stručnjaka.

Definitivno vam je potrebno više spavanja, potrudite se da ranije idete u krevet koliko god vas to činilo ranjivim, nedostatak sna će dovesti do hroničnog umora.

Rak – horoskop za 8.mart

Svoj uticaj među kolegama možete da povećate samo dobrim poslovnim rezultatima i to je jedino merilo vašeg uspeha.

Smišljate razne izgovore zbog čega ne možete da izađete i da se vidite sa starim prijateljima, ali u te izgovore više ni sami ne verujete.

Lav – horoskop za 8.mart

Kompromisi vas ne zanimaju i idete pravo do cilja, pravo do one tačke koju ste zamislili da je vaše krajnje odredište.

Animirate partnera i želite da ostvarite intimniji i prisniji razgovor koji će vas još više zbližiti.

Devica – horoskop za 8.mart

Niste zadovoljni idejama koje vam kolege predlažu ali ćete morati da se složite barem sa jednom od njih pošto vi sami ne umete da smislite nešto bolje.

Ne birate društvo onoliko koliko bi trebalo i zato se često nalazite u situacijama odakle bi poželeli da pobegnete.

Vaga – horoskop za 8.mart

Ne prijaju vam situacije gde se ne osećate prirodno i gde vam mnoge osobe ne prave ustupke kao što ste navikli do sada.

Ukoliko se osećate kao glavni sudija kada je reč o odnosima vaših prijatelja, možda je vreme da nešto preduzmete povodom toga, naročito ako vam ta uloga ne prija. Izbegavajte one osobe koje su pune negativne energije, samo će širiti tu negativnu energiju na vas.

Škorpija – horoskop za 8.mart

Ne želite da se zbližavate sa kolegama i da ih bolje upoznate na privatnom planu ali se nemojte posle ljutiti ako vas izbegavaju u neformalnim razgovorima.

Forma i zdravstveno stanje vam je idealno i definitivno bolje nego ikada ranije, osećate se sjajno i nepobedivo.

Strelac – horoskop za 8.mart

Prilagodite se novim saradnicima kako bi se što bolje uklopili u poslovni tim i kako bi rezultati bili vidljiviji što je pre moguće.

Svi vaši prijatelji i bliski poznanici se slažu da vam je potreban odmor ali potrebno vam je samo još malo vremena da završite sve svoje obaveze. U suprotnom ne bi mogli na odmoru da se maksimalno opustite.

Jarac – horoskop za 8.mart

Oslanjate se na pogrešne poslovne partnere, na iste partnere koji su ranije radili protiv vaših interesa i vama u inat. Obratite se kolegama koji su novi i koji su nepristrasni.

Imate dogovor koji često kršite i zbog toga će mnogi prijatelji početi da vas izbegava. Niste osoba od poverenja.

Vodolija – horoskop za 8.mart

Niste savršeni, to nikada niste ni tvrdili,ali se iz dana u dan trudite da budete dobra osoba dostojna poštovanja i poznanstva sa što većim brojem osoba.

Zamerate partneru što vas zapostavlja ali to je zbog nekih vaših grešaka koje nikada nećete moći da ispravite, koliko god da se trudili.

Ribe – horoskop za 8.mart

Neka nova dešavanja na tržištu rada će vas izbaciti u prvi plan i to je prilika koju ste već dugo čekali. Pokušajte da zablistate što je više moguće.

Promenite svoj način ishrane i izbacite sve ono što vam smeta i od čega se osećate loše.

Sponzorisano:

loading...
Loading...