Dnevni horoskop za 9.april 2020

Dnevni horoskop za 9.april možete pročitati u tekstu ispod.

Ovan – horoskop za 9.april

Jedna osoba vam suptilno daje znak da je pravo vreme za nove poslovne saradnje. Na vama je izbor da li ćete to prihvatiti ili ne.

Gubitak prijatelja je mnogo veća stvar nego što ste mislili. Ponekad prekid prijateljstva može da ima loše posledice na vaš svakodnevni život.

Bik – horoskop za 9.april

Sve ima svoje vreme, i neke stvari će se desiti tek onda kada budete bili spremni za to. Ne možete da forsirate neke situacije ako im još nije vreme.

Pregovori u ljubavi su mnogo teži i dugotrajniji nego poslovni i to odlično znate. Samo vam je ponekad teško da to priznate sebi.

Blizanci – horoskop za 9.april

Iskrenost je jedna od vaših najpozitivnijih osobina, i uvek znate da rešite svaki problem na jedan smiren i pozitivan način, ali ste dovoljno drski da vaši saradnici nikad više ne pokušaju ništa slično.

Jedna osoba čini da se osećate posebno, a to se u vašem životu ne dešava tako često. Uživajte dok traje, neće trajati večno.

Rak – horoskop za 9.april

Današnji dan nije baš povoljan za poslovne aktivnosti, ali morate da se potrudite da budite što efikasniji.

Voljena osoba nema razumevanja za vaše ispade u javnosti.

Lav – horoskop za 9.april

Poslovna komunikacija je na visokom nivou.

Uporno pokušavate da se približite jednoj osobi koja nije zainteresovana ni za kakav kontakt sa vama. Postoje tu neke simpatije, ali ima i prepreka koje mogu da utiču na vaš odnos.

Devica – horoskop za 9.april

Ništa ne traje večno, pa ni vaša poslovna karijera. Uživajte u vrhuncu vaše slave dok možete, neko će uskoro doći na vaše mesto.

Sviđa vam se osoba koja ne pripada istom društvenom sloju kao i vi. To vam govori da od vaše budućnosti neće biti ništa, ali ipak srce ide nekim svojim tokom, ne želi da vas sluša.

Vaga – horoskop za 9.april

Dosta toga ne ide onako kako ste planirali i kako ste zamišljali i svakog dana se pitate kako da ispravite neke greške iz prošlosti. Ipak, na to ne možete samo vi da utičete, ima tu još dosta faktora koji doprinose otežanom razvoju situacije.

Umete sami da se odbranite od onih osoba koje vam ne prijaju, i ne želite da trošite vaše živce i vaše vreme na takve osobe.

Škorpija – horoskop za 9.april

Organizovani ste na poslu i svaki vaš korak je dobro prostudiran, ništa ne prepuštate slučaju. Kod vas sve  mora da ima svoj razlog dešavanja.

Procenjujete svoj život na jedan nestandardni način i ne sviđa vam se kako trenutno stojite na polju ljubavi. Ipak, potrebno je dosta truda i vremena da se nešto na tom planu promeni.

Strelac – horoskop za 9.april

Neke ponude su suviše dobre da bi bile istinite, nemate pravo da se mešate u tuđe odluke čak i ako smatrate da imate dovoljno iskustva da rešite svaki problem.

Suprostavljate se svojim osećanjima, potiskujete ih i smatrate da nije pravo vreme za emocije, ali time samo pravite štetu sebi.

Jarac – horoskop za 9.april

Nema potrebe da se toliko forsirate na poslu naročito ako znate da trenutno niko ne obraća pažnju na vaše performanse.

Umete dobro da komunicirate i to osobe koje sa vama stupe u kontakt cene kod vas, smatraju da je to vaš najveći kvalitet.

Vodolija – horoskop za 9.april

Bez obzira na vaše iskustvo u poslu, vrednu lekciju nikada nije kasno naučiti. To možete da uradite na lakši ili teži način, zavisno od situacije.

Previše ste nervozni u poslednje vreme i to se odražava na vaš privatni život više nego što bi želeli.

Ribe – horoskop za 9.april

Puni ste energije i bila bi prava šteta da to ne iskoristite na pravi način. Aktivno ćete učestvovati u poslovnim sastancima i to će vam pružiti pravu satisfakciju.

Imate volju da radite nešto novo sa prijateljima, da upoznate nove ljude i da posetite nova mesta. Samo vam je potrebno malo više slobodnog vremena.

Sponzorisano:

loading...
Loading...