Dnevni horoskop za 9.decembar 2020

Dnevni horoskop za 9.decembar je tu. Pročitajte i saznajte kakav dan vas očekuje i na šta bi trebali da obratite pažnju.

Ovan – horoskop za 9.decembar

Na poslu ne bi trebalo previše da letite i da se zanosite. Jedan jako dobar period vas prati ali imajte razumevanja i za ostale koji nisu baš takve sreće kao vi.

Pravi je trenutak da se neki slobodni Ovnovi skrase u ozbiljnoj vezi ili braku. Razmislite o tome malo ozbiljnije.

Bik – horoskop za 9.decembar

Danas ćete imati susret sa jednom vrlo negativnom osobom koja će vam uneti nemir i pometnju u posao. Ipak, vi ćete iz toga izaći kao pobednik i bićete još jači.

Zauzeti Bikovi bi danas trebali da imaju harmoničan odnos sa partnerom.

Blizanci – horoskop za 9.decembar

Morate koristiti slobodno vreme na poslu da obnovite svoju energiju i da ne klonete duhom u nekim teškim poslovnim trenucima.

Neka nova osoba vam je privukla pažnju a plašite se da to priznate i sebi i drugima.

Rak – horoskop za 9.decembar

Jedan vrlo lagan dan na poslu bez većih problema i poteškoća. Uživajte u njemu.

Partner je zadovoljan kako se nosite sa promenama kojima ste bili izloženi u poslednje vreme. Sve ide kako treba.

Lav – horoskop za 9.decembar

Vaš problem je što dosta očekujete od ostalih saradnika koji uglavnom nisu sposobni da prate vaš poslovni tempo i onda tu dolazi do svadja i nesuglasica. Spustite loptu malo.

Zdravstvena situacija vam se polako popravlja ali i dalje je potrebno da u ovim hladnijim danima povedete računa o svom imunitetu.

Devica – horoskop za 9.decembar

Imate dosta inspiracije danas pa će vam se javiti neke nove sitne ideje koje ćete sa lakoćom moći da implementirate na svom radnom mestu.

Partner je zadovoljan vašim odnosom i trudi se da to tako ostane duži period.

Vaga – horoskop za 9.decembar

Ne dozvolite da vas neko nesmotreno navede da napravite tešku grešku na poslu. Trudite se da ostanete pribrani sve vreme i da odgovorno radite svoj posao.

Neke Vage su juče upoznale vrlo zanimljivu osobu koju sada ne mogu da izbace ceo dan iz glave.

Škorpija – horoskop za 9.decembar

Na poslovnom planu i danas pomalo problema koji će morati da budu rešeni. Jednostavno vam je najbolje da se pomirite sa tim da će problema biti skoro svaki dan i da je to nešto normalno.

Slobodne Škorpije danas očekuje jedan vrlo zanimljiv susret koji može u velikoj meri uticati na njihov dalji ljubavni život.

Strelac – horoskop za 9.decembar

Danas ste vrlo inspirisani i imate velike ambicije a vaše ideje pozitivno prihvataju vaše kolege i nadredjeni.

Harmoničan ljubavni i porodični odnos se nastavlja i danas.

Jarac – horoskop za 9.decembar

Danas je idealan dan da malo usporite tempo na poslovnom planu jer ako bolje razmislite zaista nema razloga da toliko jurcate.

Neke osobe u znaku Jarca danas očekuje susret sa osobom koju dugo nisu videle a prema kojoj gaje simpatije od ranije.

Vodolija – horoskop za 9.decembar

Na poslovnom planu sve ide manje-više bez nekih prepreka i poteškoća. Obratite pažnju na to kako se ophodite prema najbližim saradnicima.

Razmišljate o osobi koju ste skoro upoznali. Bitno je da dobro promislite šta želite od svog ljubavnog života pre nego što se upustite o novu romansu.

Ribe – horoskop za 9.decembar

Mnogo vremena vam odlazi na to da protumačite nečije nedorečene poruke na poslu. Pokušajte da im jasno stavite do znanja da vi ne možete i ne morate da čitate njihove misli već da sve što žele to vam i otvoreno i jasno kažu.

Slobodni rodjeni u ovom znaku imaju priliku da baš danas započnu jednu lepu vezu koja može kulminirati brakom i jednim vrlo lepim i skladnim odnosom u ljubavi. Uživajte u ovom danu i maximalno ga iskoristite.

Sponzorisano:

loading...
Loading...