Dnevni horoskop za 9.februar 2022

Dnevni horoskop za 9.februar možete pogledati ispod.

Ovan – horoskop za 9.februar

Društva na poslu vam ne manjka ali ipak ponekad poželite da ste sami, niste uvek raspoloženi za neke prazne i bespotrebne razgovore.

Osećate da polako gubite kontrolu nad svojom ishranom i zato je potrebno malo više pažnje prilikom odabira namirnica.

Bik – horoskop za 9.februar

Kompromitovani ste i izazvani od strane nekih kolega i nikako ne možete da se smirite zbog toga. Potrebno je samo da sačekate da se prašina slegne i svi će zaboraviti na tu priču.

Osoba koja vas najbolje poznaje se čudno ponaša prema vama a vi se nećete smiriti dok ne saznate razlog.

Blizanci – horoskop za 9.februar

Smetaju vam neke sitnice kod kolega i ne znate kako da pređete preko toga. Možda je u vama problem pošto smatrate da drugi vaši saradnici nemaju tih smetnji.

Potrudite  se da barem jednom nedeljno odete negde van grada u prirodu sa prijateljima ili sa porodicom kako bi napunili baterije i povezali se sa prirodom ponovo.

Rak – horoskop za 9.februar

Niste u potpunosti zadovoljni tretmanom kolega prema vama ali se nadate da ćete, kako vreme bude odmicalo, pokazati svima da ste zrela i racionalna osoba.

Možda ste previše često tražili ljubav, i od tolike potrage niste mogli da vidite da je neko koga znate jako dugo zaljubljen u vas u potpunosti.

Lav – horoskop za 9.februar

Koliko god da se trudite da radite sve precizno i savršeno, uvek će se naći neko ko će vas usporavati i ko će se praviti da radi a samo se provlači uz pomoć drugih.

Nekada ste verovali u srodne duše i u večnu ljubav, sada morate da znate da neke vaše izbore niko ne može da ispravi.

Devica – horoskop za 9.februar

Stresan period je iza vas, konačno možete sa voljenom osobom da uživate u onome što ste zajedno stekli, zaslužili ste to više nego iko drugi.

Obratite pažnju na krvni pritisak i uzimajte terapiju na vreme ukoliko vam je lekar prepisao.

Vaga – horoskop za 9.februar

Moguće je započinjanje poslovne aktivnosti koje su vezane za neku drugu državu, samo je potrebno da budete strpljivi i da bez ushićenja pregovarate oko nekih pojedinosti i trebalo bi da sve bude u redu.

Imate neke dileme oko vaše zajedničke budućnosti sa voljenom osobom, pravo je vreme da iskreno porazgovarate o svemu što vas muči kako kasnije ne bi bilo više problema.

Škorpija – horoskop za 9.februar

Od ranog jutra vam je dan ispunjen iznenađenjima i uzbuđenjima, ali će u popodnevnim časovima vaš nivo energije naglo da splasne, zato se potrudite da jedete na vreme.

Ne provodite dovoljno vremena sa voljenom osobom zbog posla. To morate da ispravite ako se volite. Razumevanje u vezi mora da bude obostrano i na maksimumu.

Strelac – horoskop za 9.februar

Ponekad tenzije na poslu mogu da dovedu do povećanja produktivnosti i efikasnosti ali to kod vas deluje negativno i više volite da radite u mirnoj atmosferi.

Obavezno ubacite vežbanje u redovnu dnevnu aktivnost kako bi se osećali bolje i energičnije.

Jarac – horoskop za 9.februar

Efikasnost na poslu uvek može da bude bolja ali ne želite da se trudite zato što vidite da oni koji se uopšte ne trude bolje prolaze i mnogo brže napreduju.

Partner primećuje da ste odsutni kada vreme provodite zajedno ali još uvek ne želite da priznate razlog zašto je to tako.

Vodolija – horoskop za 9.februar

Sve radite na brzinu i zbog toga ništa ne završite kako treba i do kraja. Sa kolegama morate da izgradite mnogo prisniji odnos ako želite da budete prihvaćeni.

Ako ste sami, danas je moguća prilika za flertovanje koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

Ribe – horoskop za 9.februar

Motivisani ste za rad ali ipak ne dovoljno, potrebna vam je veća finansijska simulacija kako bi dali neki svoj maksimum i kako bi ostvarili najbolji rezultat.

Ne možete ugađati voljenoj osobi svakog dana, naročito ne kada niste dobro raspoloženi, to voljena osoba mora da shvati.

Sponzorisano:

loading...
Loading...