Dnevni horoskop za 9.jul 2021

Dnevni horoskop za 9.jul ove godine.

Ovan – horoskop za 9.jul

Nemirna atmosfera na poslu će vam doneti malo napetosti ali ništa što do sada niste navikli. Imaćete prilike da popravite situaciju.

Dozvoljavate drugima da vam se previše približe, ali nemojte posle da krivite druge ako budete povređeni i ostavljeni.

Bik – horoskop za 9.jul

Poslovni izazovi vam prijaju, volite da se suočite sa novom konkurencijom, to vam daje motivaciju da napredujete i da se stalno usavršavate.

Delujete neukrotivo i zbog toga vam osobe suprotnog pola ne prilaze. Ipak, u duši ste emotivni i tražite nežnost.

Blizanci – horoskop za 9.jul

Šefovi vam nagoveštavaju da nisu zadovoljni vašim performansama. U narednom periodu morate mnogo više da se potrudite ako želite da zadržite istu poziciju.

Zdravstveno stanje vam je relativno dobro, iako uvek postoji mesta za poboljšanje. Radite na sebi i na svom mentalnom zdravlju.

Rak – horoskop za 9.jul

Razmislite dobro ako stupate u ozbiljnu vezu. Nemojte to da radite ako još uvek niste emocionalno sazreli i ako želite i dalje da uživate u svojoj slobodi.

Voljena osoba testira vašu ljubav, ali za sve postoje granice. Morate da kontrolišete svoje emocije na pravi način, ali ih nemojte previše ni sakrivati.

Lav – horoskop za 9.jul

Ne možete zaseniti neke starije kolege naročito ako one imaju više iskustva i praktičnog znanja od vas. Nemojte da se pravite da sve znate, to se neće dopasti vašim potencijalnim poslovnim partnerima.

Nemojte da vas iznenade sitnice koje primećujete kod voljene osobe koje vam smetaju, jednog dana će te sitnice prerasti u veće probleme.

Devica – horoskop za 9.jul

Ne možete da objasnite nadređenima kako ste došli do najnovije poslovne ideje i to budi sumnja da ideja nije originalna već ste je pozajmili od nekog, ili ste je nesvesno već ranije čuli.

Kondicija vam nije na nivou, ali niste ni totalno zarđali. Par sesija u teretani će vam dobro doći.

Vaga – horoskop za 9.jul

Previše ste ambiciozni. Setite se ponekad izreke da ko visoko leti nisko pada, nemojte previše da se pravite važni i nezamenljivi. Niko se nije naučen rodio, shvatite to pre da ne bi bilo problema kasnije.

Previše toga popuštate voljenoj osobi, a ona se sve više okreće prijateljima i porodici. I sami ste svesni da negde grešite, ali ne možete raditi protiv svog srca.

Škorpija – horoskop za 9.jul

Ne volite kada vas neko uvredi slučajno ili namerno, ali kada vi nešto treba da negativno komentarišete, prvi ste. Budite malo više saosećajni.

Nemojte se čuditi ako se danas osećate neispavano, umorno i malaksalo.

Strelac – horoskop za 9.jul

Nemojte da se radujete tuđim problemima, nikada ne možete biti sigurni da se ista stvar neće desiti i vama pre ili kasnije. Naprotiv, treba da pomognete drugima kada su u teškoj situaciji, na taj način ćete stvoriti prijateljstvo i potencijalnog saradnika.

Voljena osoba razume vaše strahove i vaša očekivanja, i radite zajedno na tome da eliminišete jedno a ostvarite drugo. To će dovesti do mnogo lepih zajedničkih trenutaka.

Jarac – horoskop za 9.jul

Poslovni rezultati se računaju samo ako je prisutna i finansijska dobit. Ako nema jednog i drugog, morate da nađete neku drugu strategiju koja će delovati.

Ne prihvatate nijedan savet od vaših prijatelja kako da promenite svoju svakodnevnicu, ali ipak svakog dana kukate kako vam je dosadno.

Vodolija – horoskop za 9.jul

Neka priča ko šta priča, ali potrebno je dosta hrabrosti pa čak i ludosti da se uradi ono što ste vi uradili sa svojom karijerom. Iako niste potpuno zadovoljni, napredak je očigledan.

Ne dobijate podršku od voljene osobe čak ni oko sitnica, zato je nemojte očekivati ni kada se bude desio neki mnogo veći problem.

Ribe – horoskop za 9.jul

Ponekad je dovoljno da nešto samo poželite, i ostvariće vam se. Sa druge strane, ponekad nije dovoljan ni maksimalan trud, rezultati će izostati.

Možete sa voljenom osobom da postignete dosta toga, samo ako imate zajedničke ciljeve. Ako nema kompromisa, uzalud vam dobra komunikacija.

Sponzorisano:

loading...
Loading...