Dnevni horoskop za 9.maj 2021

Dnevni horoskop za 9.maj ove godine je spreman.

Ovan – horoskop za 9.maj

Opet imate stari problem sa nekim saradnicima, jednostavno ne žele da slušaju vaša naređenja a vi nemate dovoljno autoriteta da ih naterate da urade ono što vi želite.

Imate nameru da privolite nečiju pažnju ali još uvek ne znate kako ćete to da uradite.

Bik – horoskop za 9.maj

Veoma ste blizu uspeha, ali vam uvek fali još samo malo. Što se više trudite, izgleda vam da je vaš cilj sve dalji i dalji.

Vreme je da sebe počastite jednim dugačkim odmorom. Na vama je samo da odlučite gde i kada ćete otputovati.

Blizanci – horoskop za 9.maj

Dobijate različite signale kada je reč o nekim poslovnim planovima i to vas dodatno zbunjuje, niste sigurni u kom pravcu treba da delujete.

Jedna osoba suprotnog pola vas je veoma zaintrigirala, i to pre svega zbog toga što ne znate šta misli o vama i da li uopšte razmišlja o vama ili ne.

Rak – horoskop za 9.maj

Ostavljate solidan utisak na potencijalne poslovne partnere ali to ipak nije dovoljno za zaključivanje ugovora. Morate dokazati da ste sposobniji od konkurencije.

Ne podnosite kritike od porodice i prijatelja i to vas tera da se još više inatite. Ali, razmislite dobro o celoj situaciji, na kraju ćete samo vi ispaštati.

Lav – horoskop za 9.maj

Imate zanimljive ideje koje prezentujete nadređenima, ali sada nije pravo vreme za njihovu realizaciju, nemate dovoljno sredstava za njihovo sprovođenje.

Ne morate svaki put kada vam neko uputi kritiku da se raspravljate sa tom osobom o tome. Stoički podnesite kritiku i potrudite se da budete bolja osoba.

Devica – horoskop za 9.maj

Neko treba da vam kaže da se malo spustite na zemlju i obratite pažnju na ljude koji su vam nekada bili bliski. Ako ovako nastavite ostaćete bez svih prijatelja vrlo brzo, a tada će biti kasno da se promenite.

Budite umereniji u svemu i na taj način ćete uspeti da sačuvate svoje zdravlje. U suprotnom, uskoro vas mogu dočekati ozbiljni zdravstveni problemi.

Vaga – horoskop za 9.maj

Imate dobar predosećaj oko novog poslovnog projekta i možda je baš taj projekat ono što će dovesti do vašeg unapređenja. Unapređenje će dovesti do bolje plate.

Iako se trudite da budete dobro raspoloženi, pred porodicom i prijateljima ne možete više da se pretvarate. Možda će oni da vam pomognu da se bolje osećate.

Škorpija – horoskop za 9.maj

Ne ostavljate dovoljno dobar utisak na nove kolege, i to će se negativno odraziti na vašu produktivnost i efikasnost na poslu.

Popodnevne sate odvojite za neku prijatnu i korisnu fizičku aktivnost, a izlazak za prijateljima pomerite za neki drugi dan.

Strelac – horoskop za 9.maj

Dobro procenjujete ko želi da vam pomogne a ko ne, sada je pravo vreme da napravite svoj tim saradnika u koji ćete imati najviše poverenja.

Ne dozvolite drugima da vam govore šta da radite i šta da mislite, vama je jasno da neke promene morate da uvedete u svoj život što je pre moguće.

Jarac – horoskop za 9.maj

Imate dosta tema o kojima treba da brinete danas, ali vam je glava u oblacima i ne možete nikako da se fokusirate na posao i na tekuće poslovne probleme.

Nemate smisla za diskreciju, previše pričate o nekim svojim privatnim i ličnim problemima čak i onima koje ne poznajete dobro. Ponekad je bolje da ćutite.

Vodolija – horoskop za 9.maj

Nema potrebe da pred kolegama prikazujete svoju nervozu i napetost, shvatiće to kao vašu slabost.

U emotivnom smislu ste neispunjeni, ali pošto trenutno niste slobodni, svaki vaš pokušaj da stupite sa drugom osobom u kontakt se posmatra kao pokušaj prevare.

Ribe – horoskop za 9.maj

Preterujete u izlivu emocija i tek danas vidite da ste pogrešili. Sada ste izgubili svaki vid kontrole i vaši poslovni partneri nemaju više poverenja u vas.

Imate stila koji drugi ljudi ne razumeju, i zbog toga ste često predmet ismevanja u društvu. Ipak, vi ne odustajete od svojih afiniteta.

Sponzorisano:

loading...
Loading...