Jarac podznak bik – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Onda kada je neka osoba muškog ili pak ženskog pola, rođena u horoskopskoj kombinaciji jarac – bik, pretpostavlja se da predstavlja pozitivan odnosno dobar astralni aspekt na većini životnih polja, jer i kardinalni znak jarca, kao i ascendent u biku spadaju u grupu takozvanih „zemljanih“ elemenata.

Sa druge strane kako je vladar sazvežđa jarca planeta Saturn, dok kako podznakom tako i osnovnim znakom bika vlada planeta Venera, i u ovom smislu postoji odlično slaganje planeta u polju zodijaka jarac – bik, pa se svim osobama ovakve astrološke kombinacije ističu međusobne pozitivne vrline ili pak prvenstveno dobre i poželjne karakterne crte ličnosti, koje su bilo porekla osnovnog znaka ili pak pratećeg ascendenta.

U nastavku teksta pogledajte kakav je jarac sa podznakom u biku.

Žena jarac sa podznakom u biku

Opšte osobine i karakter – žene u znaku jarca sa astralnim podznakom u biku su veoma karakterno iskrene, otvorene, vredne, pedantne i požrtvovane, ali su u velikoj meri i tvrdoglave i dominantne pa retko prihvataju tuđe dobronamerne savete i uvek rade samo „po svom nahođenju“, te i kada greše svesne su da su za sve svoje mane i pogrešne izbore „same sebi krive“.

Posao – u poslu kojim se bave, žene jarac – bik vrlo su ambiciozne, uporne i marljive, ali su i jako loše organizovane jer imaju potrebu da se stalno dokazuju i takmiče, pa se ne tako retko prihvataju raznih preteških zadataka koje nisu u stanju da obave na vreme, ili pak bez tuđe pomoći, a kako su uz sve to navedeno i veoma svojeglave osobe, one često greše pa postaju vrlo nervozne, razdražljive, neretko i svađalački nastrojene i vrlo ljute.

Prijateljstvo i porodični odnosi – u odnosima sa bliskim ljudima, ženske osobe ovakve astralne veze znaka i podznaka su baš velikodušne, saosećajne i plemenite, te iako druge nikad ne slušaju, uvek su spremne da se rado odazovu na svaku pomoć i da se „nađu“ nemoćnima i ugroženima, i nije retkost da se bave humanitarnim radom, da osnivaju razne fondacije ili da u slobodno vreme volontiraju ili da na neki drugi način svesrdno pomažu.

Ljubav – žene jarac – bik vrlo su privlačne, samosvesne i inteligentne, a pored svega toga veruju u ljubav i osećanja, pa se lako „predaju“ emocijama i vrlo su istovremeno i romantične i strastvene, ali je veliki problem njihova nestalnost i zaljubljivost, pa imaju želju da se što više zabavljaju, te tako sve svoje emotivne partnere olako i zavode i ostavljaju, i nisu sklone da se prerano udaju, ili da se u ranoj mladosti vezuju za samo jednog muškarca, i može se reći da su sklone flertu, avanturi, pustolovinama i kratkotrajnim i prolaznim vezama.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku jarca sa podznakom u biku su – muške osobe u kardinalnom znaku ili podznaku device; jarca; bika; škorpije; raka ili riba.

Zdravstvene tegobe – žene kojima je kardinalni znak jarac dok im je podznak u biku, često su sklone da imaju probleme sa grlom i sa upalom sluznice usne duplje, često pate od glavobolja ili zubobolja, i imaju probleme sa kožnim oboljenjima, kao i sa bubrezima i sa genitalnim traktom (a posebno imaju ozbiljne probleme sa jajnicima).

Muškarac jarac sa podznakom u biku

Opšte osobine i karakter – muškarac rođen u znaku jarca sa podznakom u sazvežđu bika, veoma je pasivan, spor i sasvim bezvoljan u većini životnih aspekata, nije sklon da se za bilo šta preterano muči ili angažuje i trudi, i jedan je od tipova muškaraca koji je „jak na rečima“ i koji je baš sklon da previše i puno „pametuje“, ali uopšte nije preduzimljiv i sposoban da zadata obećanja ispuni, ili da sve ono što je rekao sprovede u validna dela.

Posao – u poslu koji radi, muškarac jarac – bik, ponaša se previše opušteno i nezainteresovano, vrlo je ohol i nadmen iako za to nema nikakve argumente, i voli da se razmeće znanjem i „sasvim praznim rečima“, i nikako ne dozvoljava da mu neko naređuje ili da ga kritikuje, iako je poslovično veoma lenj i neodgovoran, ali u istoj meri i sujetan, svojeglav i egocentričan.

Prijateljstvo i porodični odnosi – kada su u pitanju prijateljski odnosi ili bliska poznanstva, muškarac ovakve astralne kombinacije nema nikakvu sklonost da se za bilo kakvo „unapređenje“ međuljudskih odnosa potrudi, i sasvim je siguran da ga „svi vole i poštuju“, uvek i u svakoj situaciji je samoživ, misli na sebe i svoje potrebe, te iako nije sebičan i rado želi da pomogne drugima, to će ipak da učini kada i ako „nađe vremena ili kada završi sopstvene poslove i obaveze“.

Ljubav – u emotivnim odnosima, muškarac jarac – bik je dosta emotivan, srčan i strastven, ali je i baš nesiguran u sebe i u svoje „osvajačke sposobnosti“, te ženama koje mu se dopadaju retko prilazi zbog straha da ne bude „javno ismejan“ ili pak „izvrgnut ruglu“, iako je veoma nadmen i egoističan, pa se i ponaša sasvim neosvojivo i dostojanstveno.

Vrlo retko ima problema u ljubavi, jer upravo ta njegova „pretvorna sigurnost u sebe“ deluje paradoksalno neodoljivo pripadnicama suprotnog pola.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku jarca sa podznakom u biku su – žene u horoskopskom znaku ili podznaku jarca; device; bika; blizanaca; raka; škorpije; riba ili vodolije.

Zdravstvene tegobe – muškarac u znaku jarca sa podznakom u biku, ima probleme koji su vezani za telesni rast i razvoj kostiju i zglobova, često pati od gušobolje, ima probleme sa hormonima i posebno sa reproduktivnim traktom, urinarnim sistemom, kao i sa respiratornim organima i upalama sluznica.

Sponzorisano:

loading...
Loading...