Jarac podznak blizanci – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Zodijački znak jarca koji pripada „zemljanim“ elementima i kojim vlada planeta Saturn, sa podznakom blizanaca koji je element „vazduha“ i čiji je vladar planeta Merkur, ne slaže se ni u jednom aspektu.

Zato su sve osobe i muškog i ženskog pola koje su rođene kao astralna veza jarac – blizanci, predodređene da imaju vrlo negativne karakterne crte i da ispoljavaju većinom mane i loše osobine, na većem broju životnih polja.

U nastakvu teksta pročitajte kakav je jarac u podznaku blizanac.

Žena jarac sa podznakom u blizancima

Opšte osobine i karakter – žene rođene u znaku jarca sa astralnim ascendentom u blizancima su vrlo radoznale, poletne, komunikativne i druželjubive, ali su i jako dvolične i poslovično podmukle osobe, pa najčešće prvenstveno misle samo na sebe, i svi drugi su im manje važni i bitni, pa iako su omiljene u svakom društvu, kada ih neko bolje upozna lako shvata koliko su suštinski „pokvarene“ i neiskrene.

Posao – u poslovnom aspektu, žene jarac – blizanci su vrlo vredne, žustre i ažurne, i raspolažu veoma velikom sposobnošću da druge lako ubede u svoje stavove i ideje, pa nije retkost da „isteraju svoje“ i u situacijama kada prvobitni zadatak nije bio planiran da se „na takav način odradi“.

Prijateljstvo i porodični odnosi – kada su u pitanju međuljudski odnosi uopšte, žene ovakve astralne kombinacije znaka i ascendenta su uvek optimistične, razdragane, nasmejane i vesele, i nikada nisu ni sklone da druge ljude shvate baš preozbiljno, jer se sa nekim druže ili kako bi sebi našle „razbibrigu“ ili kako bi pak „utrošile slobodno vreme“, dok uvek veruju samo sebi, nikome se nikad ne poveravaju i nikada ne slušaju tuđe savete ili kritike.

Ljubav – u emotivnim odnosima, žene u znaku jarca i sa podznakom u blizancima su vrlo „poletne“ i jako su zaljubljive i sklone da flertuju, da uživaju u udvaranju muškaraca oko sebe, da se poigravaju sa „muškim srcima“, te su retko spremne da se prerano „skrase“ i da se upuste u brak ili ozbiljne veze.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku jarca sa podznakom u blizancima  su – muške osobe kojima je horoskopski znak ili pak podznak vaga; blizanac; ovan; lav; strelac ili vodolija.

Zdravstvene tegobe – žene jarac – blizanac su vrlo sklone upalama pluća i sinusa, imaju česte tegobe sa alergijama, sa povredama kostiju i zglobova, kao i sa nervnim i psihičkim funkcijama, pate i od čira na želucu, i sklone su perifernim venskim ili arterijskim vaskularnim poremećajima.

Muškarac jarac sa podznakom u blizancima

Opšte osobine i karakter – svi oni muškarci koji su rođeni u glavnom horoskopskom znaku jarca, a sa pratećim podznakom u blizancima, veoma su duhoviti i komunikativni, baš vole da se druže, i jako su istraživački nastrojeni, te nisu skloni da se dosađuju i uvek su jako vredni, istražuju, putuju, kreiraju ili pak otkrivaju nešto novo i potencijalno fantastično i „izvanredno“.

Posao – u svom poslu kojim se bave, muške osobe jarac – blizanci su jako vredne, ambiciozne i vrlo dobro vladaju znanjem i veštinama, pa se trude da se dokažu i da uvek daju neki novi predlog ili bolju ideju, a koja će omogućiti da se zadatak odradi brže ili da postignuti rezultat bude kvalitetniji i bolji u svakom smislu reči.

Prijateljstvo i porodični odnosi – iako mnogim svojim prijateljima i bližim poznanicima, muškarci ove astralne kombinacije deluju neozbiljno i „nesigurno“, i pored toga što su dosta dvolični ili prilagodljivi svakoj „prilici i potrebi“, oni su i veoma plemeniti i požrtvovani i umeju da se potrude da svakome baš pomognu i pruže podršku kada se za to ukaže potreba, i svojim dragim ljudima su lojalni i verni, i jako su im veliki oslonac i „sigurna luka“, kada se nađu u neprilici bilo koje vrste.

Ljubav – muške osobe u znaku jarca sa podznakom u blizancima, vrlo su veliki zavodnici, i strastveni su i srčani u ispoljavanju svojih emocija, ali su ženama koje im se dopadaju i prava „enigma“ i sasvim su „neuhvatljivi“, i veliki su avanturisti, pa imaju sklonost da ulaze u neozbiljne i površne veze i retko se rano žene ili se pak u nekoj „ranijoj mladosti“ upuštaju u duže i ozbiljnije emotivne veze.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku jarca sa podznakom u blizancima su – žene u znaku ili horoskopskom podznaku strelca; lava; blizanaca; ovna; vodolije; vage ili device.

Zdravstvene tegobe – većinom su muške osobe kojima je kardinalni znak zodijaka jarac, a dok im je pak astralni ascendent u blizancima, sklone povredama i zapaljenjima, kao i alergijskim bolestima, ali imaju i česte tegobe koje su vezane za neravnotežu hormona, za jetru, varenje hrane, za probleme sa čulima i organima glave i vrata.

Takodje, imaju česte psihogene smetnje, u smislu nervne napetosti, depresije nesanice, anksioznosti, promene raspoloženja i ponašanja, ili pak teških organskih poremećaja kojima je osnova u „psihičkoj pozadini“ (porast arterijskog krvnog pritiska; „stres ulkus“; hipertireoza; kožne autoimunske bolesti i poremećaji; šećerna bolest; poremećaj bazalnog metabolizma).

Sponzorisano:

loading...
Loading...