Jarac podznak devica – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Deseti kardinalni znak zodijaka je jarac, koji pripada elementu „zemlje“ i kojim vlada planeta Saturn, pa se podrazumeva da se on sa podznakom odnosno ascendentom u devici, a koja je takođe element „zemlje“, i kojom vlada planeta Merkur slaže dobro, kao i da se karakterno ispoljavaju samo pozitivne osobine i muških i ženskih osoba koje svojim rođenjem spadaju u ovakvu horoskopsku  kombinaciju i znaka i podznaka.

U nastavku teksta pogledajte kakvi su jarčevi sa podznakom devica.

Žena jarac sa podznakom u devici

Opšte osobine i karakter – ženske osobe koje su rođene u kardinalnom astrološkom znaku jarca, dok im je ascendent u sazvežđu device, veoma su karakterno nezanimljive, poslovično dosadne, oprezne, povučene i uzdržane, nisu ni malo hrabre i borbene, i žive u stalnoj bojazni i strepnji, da će ih neko ili prevariti ili iskoristiti, pa nisu ni najmanje društvene, komunikativne ili pak zabavne kao osobe za bilo koga iz svoje bliže ili dalje okoline.

Posao – iako su poslovično sve žene jarac – devica vrlo vredne i pedantne, one nikada nisu sklone niti su ikada spremne da se agresivnije i srčano bore za bilo šta u svom poslu i životu uopšte, ili baš ciljano da preduzimaju neke „rizičnije korake“, već uvek idu „na sigurno“.

Takva njihova opreznost i sporost je nekada vrlo iritativna, i svojim poslodavcima ili pak saradnicima deluju kao sasvim nesposobne, baš bezlične i pasivne osobe, u kojima ne vide nikakav potencijal za napredak, pa nije retkost da žene ove astralne kombinacije često budu „bačene u zapećak“ i da su sasvim neprimetne u onome što rade.

Prijateljstvo i porodični odnosi – u sklapanju novih prijateljstava ili poznanstava, žene u znaku jarca sa podznakom u devici su vrlo oprezne i suzdržane, nikada se ne svađaju i sve pokušavaju da reše baš diplomatično i miroljubivo, nisu sklone da se bilo kome žale ili jadikuju, ali su veoma odane i spremne da svakome pomognu, jer imaju naglašen osećaj za empatiju i za ljubav prema ljudima uopšte.

Ljubav – u emotivnim odnosima su žene jarac – devica potpuno konvencionalne i veliki su moralni fanatici i veruju u tradicionalne vrednosti i vaspitanje, pa im muškarci koji su navalentni, prosti ili pak vulgarni nikako nisu zanimljivi, i trude se da za sebe pronađu partnere koji imaju slična shvatanja veze ili braka, i nije retkost da teže da se veoma mlade udaju i da u sopstvenoj porodici pronađu sigurnost.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku jarca sa podznakom u devici su – muške osobe kojima je horoskopski znak ili pak podznak bik; jarac; devica; lav; ribe ili škorpija.

Zdravstvene tegobe – ženske osobe jarac – devica su sklone da obolevaju od psihogenih tegoba koje su posledica stalnih strepnji, strahova i unutrašnjih nezadovoljstava, ali veoma često imaju i izražene probleme sa čulom sluha (posebno zapaljenja srednjeg uva) i sa organom za ravnotežu, kao i sa jakim upalama sluznice gornjih disajnih puteva ili samih pluća.

Muškarac jarac sa podznakom u devici

Opšte osobine i karakter – muškarac koji je rođen u kombinaciji zodijaka jarac – devica, karakterno je vrlo skroman ali vredan i istraživački nastrojen, svakom problemu pristupa vrlo studiozno i analitički i nije ni najmanje površan i neozbiljan, već je naprotiv nekada čak i jako tvrdoglav i principijelan, pa ne ume da popusti, iako se to odražava na njega lično kao velika mana ili neuspeh.

Posao – muške osobe jarac – devica su vrlo pedantne, tačne i obrazovane, te svakom poslu koji rade pristupaju veoma metodično i sasvim lako raščlanjavaju sve činjenice.

A kako bi se predupredila i ona najmanja mogućnost greške i rizika da se zadatak koji je potrebno završiti na vreme, ili ne odradi kako treba ili da se u nekom koraku na putu do cilja napravi nenamerna greška.

Za muške osobe ove astralne kombinacije, vrlo je tipično da su istraživački nastrojeni i da su veoma inventivni pa su među njima i ljudi koji su zaslužni za neka epohalna otkrića iz raznih profesionalnih polja.

Prijateljstvo i porodični odnosi – kao poznanik i prijatelj, muškarac u znaku jarca sa podznakom u devici, vrlo je skroman i nema nikakva očekivanja od osoba koje poznaje, osim lojalnosti i poštenja koje i sam pruža drugima, i koje su mu veoma značajne kako bi u nekoga stekao poverenje i kako bi sa nekim ostvario dugotrajna i duboka prijateljstva i povezanost.

Ljubav – iako je vrlo osećajan i romantičan, muškarac ovakve astralne kombinacije znaka i podznaka, je poslovično stidljiv, skroman i povučen i jako mu je teško da ženama koje mu se dopadnu iskaže, da je u svojim namerama i željama vrlo ozbiljan i da nije sklon da se ponaša nezrelo, te da srlja u kratke veze i beznačajne avanture, i da ima tendenciju da se sa ženskom osobom koja mu je slična po nekim krucijalnim osobinama i shvatanjima upusti u ozbiljnu vezu ili pak u brak.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku jarca sa podznakom u devici su – žene u znaku ili horoskopskom podznaku jarca; device; lava; škorpije; bika; raka; riba ili strelca.

Zdravstvene tegobe – muškarci ovakve astralne kombinacije najčešće imaju probleme sa kostima ili sa zglobovima gornjih ekstremiteta, često pate od problema sa reproduktivnim organima, imaju baš ozbiljne upale sluzokoža raznih organa i sistema, loš imunitet i jako oslabljen nervni sistem ili psihu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...