Jarac podznak jarac – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Kada je neka osoba muškog ili pak ženskog pola, rođena u u kardinalnom znaku i u ascendentu jarca, često se naziva „dupli jarac“ i predstavlja dobru horoskopsku kombinaciju karakternih crta ličnosti.

Znak i podznak se slažu kako po svom elementu ( jer oba pripadaju „zemljanim“ elementima), tako i po međusobnom aspektu vladara sazvežđa jarca Saturna, koji zauzima određeni dobar položaj u polju punog zodijačkog kruga (sem kada se kombinuje sa zvezdama Mesecom ili Suncem, i kada može ili da pojača pozitivne, ili pak da istakne negativne osobine neke osobe).

Detaljnije o tome kakve su osobe koje su dupli jarac, saznajte u nastavku teksta.

Žena jarac sa podznakom u jarcu

Opšte osobine i karakter – ženske osobe koje su rođene u znaku i u astralnom podznaku jarca su jako samostalne, samokritične, stroge, hladne, dostojanstvene i „čvrste“ ličnosti, i same sebe ipak najbolje poznaju pa su sebi i „najveći prijatelji i najgori neprijatelji“, a pak zavisno od situacije u kojoj se nađu u datom trenutku.

Posao – u svakom poslu kojim se bavi, žena „dupli jarac“ je vrlo vredna, poštena i tačna, i nikada ne bira ono što želi ili voli da radi, već svaki zadatak izvršava sa istom dozom posvećenosti i energičnosti, jer ne voli kritike ili osude za traljavo obavljen posao, pošto je jako ponosna i u neku ruku sujetna, pa i gorda.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žena ovakve astralne kombinacije znaka i podznaka, vrlo teško veruje ljudima, i jako je suzdržana kada su u pitanju nova poznanstva i prijateljstva, a iznevereno poverenje ili izdaju u bilo kom smislu ne ume da oprosti ili da zaboravi, i nije nikako sklona da se lako poverava i da svoju intimu deli sa bilo kime, pa se čak tako ponaša i prema najbližim članovima svoje porodice.

Ljubav – mada je žena „dupli jarac“ na prvi pogled veoma stroga i suzdržana, u svojoj skrivenoj dubini je čak i strastvena, romantična i nežna, ali takve svoje osobine skoro nikada ne pokazuje i sklona je da mašta o idealnom partneru sa kojim bi volela da ostvari zajednički život, ali kako je takva ljubav baš iz nekog razloga najčešće sasvim neostvariva, žena ove astralne kombinacije je spremna na kompromis i kada joj „dođe vreme“ da se uda i osnuje porodicu.

Najčešće pronađe emotivnog partnera koji joj je karakterno sličan i sa kojim može dobro da funkcioniše, ali prema kome po pravilu ne gaji neke velike emocije, i sa kojim je pre iz potrebe i poštovanja, nego iz prevelike ljubavi.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku jarca sa podznakom u jarcu su – muške osobe kojima je horoskopski znak ili pak podznak bik; devica; jarac; ribe; rak ili škorpija.

Zdravstvene tegobe – žene u znaku i podznaku jarca su veoma sklone oboljenjima kičme (vratne ili pak lumbalne), i imaju česte probleme sa velikim zglobovima, sa zubima, glavoboljama, niskim krvnim pritiskom, sa jako oslabljenim imunim sistemom, kao i sa čulom vida i sluha.

Muškarac jarac sa podznakom u jarcu

Opšte osobine i karakter – muškarac rođen u kardinalnom znaku i ascendentu jarca, vrlo je pravičan i pošten kao osoba, veliki je tradicionalista i poštuje moralnost i vaspitanje, i uvek ima svoje stavove i principe kojih se tvrdoglavo pridržava, i od kojih ne odstupa ni po cenu greške ili sopstvene štete.

Posao – malo koji znak zodijaka se može u poslovnom smislu uporediti sa muškarcem koji je jarac i u znaku i u podznaku, jer se on odlikuje izvrsnom sposobnošću, upornošću, karakterom i poštenjem, i nikada nije sklon da se ponaša površno i da ostane nedosledan.

Svemu što radi pristupa zaista baš ozbiljno, sistematično i analitično, i nikada posao ne radi zbog materijalne satisfakcije, iako mu je vrlo bitan i naravno potreban i taj vid nagrade za postignute rezultate i uloženi trud, znanje i vreme.

Prijateljstvo i porodični odnosi – muške osobe koje su „dupli jarac“ u horoskopu, jako su dobre i odane osobe i verni prijatelji, i uvek su spremni da pomognu i da se žrtvuju, ali je veliki problem što se oni ne mogu družiti „sa bilo kim“, već sva svoja prijateljstva vrlo pažljivo selektuju, i jako su teški i nepoverljivi prema ljudima uopšte, ali onda kada se „sklope“ prava prijateljstva sa muškarcima ove astralne kombinacije, to je povezanost i poverenje „za ceo život“ i izdaja, prevare ili pak bilo koji vid uvrede ličnosti ili časti se nikada i ni po koju cenu ne oprašta i ne zaboravlja.

Ljubav Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku jarca sa podznakom u jarcu su – žene u znaku ili horoskopskom podznaku device; jarca; bika; vage; raka; vodolije ili lava.

Zdravstvene tegobe – muške osobe kojima je u zodijaku i znak i podznak u jarcu, imaju probleme sa kostima i zglobovima, od ranog detinjstva pa sve do pozne starosti, jer baš često imaju i problema sa lošim mineralnim i vitaminskim statusom, sa sklonošću ka zapaljenjima, reumatizmu, neurološkim ili pak cirkulatornim poremećajima.

Skloni su da pate i od poremećaja sa srcem, kožom, proređivanjem kose, sa alergijama, bolestima pluća i imaju tegobe sa svim čulima, a posebno sa čulom sluha, vida ili ravnoteže.

Sponzorisano:

loading...
Loading...