Jarac podznak lav – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Mada bi se na prvi pogled moglo pomisliti da se glavni znak jarca sa ascendentom u lavu, a prema datom položaju i međusobnom slaganju vladajućih planeta, Saturna i Sunca, jako dobro međusobno povezuju.

Suština je da to nikako nije slučaj, i da se pomenuti kardinalni znak jarca, a koji je element „zemlje“ sa datim astralnim podznakom u sazvežđu lava, a koji je poznat „vatreni“ element nikako ne kombinuje dobro, i ne spada u „poželjne“ odnosno pozitivne astrološke kombinacije.

U nastavku teksta saznaćete kakav je jarac sa podznakom u lavu.

Žena jarac sa podznakom u lavu

Opšte osobine i karakter – ženske osobe rođene u znaku jarca sa ascendentom u lavu, po svojoj su prirodi veoma dominantne i tvrdoglave, ponašaju se nadmoćno i teatralno, sasvim su samoljubive ili samožive, i nije nikakva retkost da su dosta sujetne, pohlepne, megalomanski nastrojene, ili pak da se ponašaju previše snobovski, cinično, zlobno i osvetoljubivo u nekim životnim situacijama.

Posao – žene jarac – lav su u poslu energične i vrlo istrajne i ambiciozne, ali nužno su pak sklone da se nameću, i da se ponašaju nepopustljivo i autoritativno, nisu nikakvi „timski igrači“ i uvek i bez ikakvog izuzetka ističu samo sebe, dok su svojim saradnicima vrlo spremne da „zariju nož u leđa“ ili da ih lako izdaju kada se za to ukaže prilika, a kako bi sebi obezbedile dobar ili bolji materijalni status ili poslovni položaj, i napredak na „društvenoj lestvici“.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene u znaku jarca sa podznakom u lavu, nemaju puno prijatelja koji su im iskreno odani, jer su sklone da svima komanduju i da svakoga kritikuju, dok one same nikada ne umeju da prihvate niti savet, niti dobronamernu kritiku, pa se jako lako uvrede i sklone su da se svima svete i da se ponašaju vrlo bezobzirno i okrutno, ako im neko na bilo koji način „stane na žulj“, pa ih i njihova bliska okolina smatra vrlo nezgodnim, i osobama koje su vrlo „teške“ za druženje i saradnju.

Ljubav – iako se na prvi pogled ne bi tako moglo zaključiti, žene u znaku jarca sa podznakom u lavu su veoma zaljubljive i romantične, ali su u isti mah i dosta zahtevne prema svojim potencijalnim muškim partnerima, i očekuju pravi „kraljevski“ tretman, svu pažnju, ljubav i nežnosti, ali i bezuslovnu vernost i odanost, jer niti izdaju ili pak prevaru nikako i nikada nisu sklone da zaborave ili oproste.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku jarca a sa podznakom u lavu su – muške osobe u znaku ili pak u horoskopskom podznaku vage; škorpije; vodolije; blizanaca; lava; raka ili strelca.

Zdravstvene tegobe – žene u znaku jarca sa podznakom u lavu su po pravilu odista dobrog zdravlja i baš vode računa o vežbanju i pravilnoj ishrani, te izbegavaju poroke i loše navike, ali su jako sklone da se veoma izlažu stresu i napetosti, pa tako imaju dosta česte psihogene probleme, ali pate i od čestih problema koji su vezani za kardiovaskularni sistem, reproduktivne organe ili koštano-zglobni sistem.

Muškarac jarac sa podznakom u lavu

Opšte osobine i karakter – sve muške osobe u znaku jarca sa podznakom u lavu, su karakterno vrlo i zaista iskreno poštene i ljubazne prema svima, jako se trude da se svakome plemenito ponude kada je potrebna nekakva pomoć ili pak podrška, i imaju baš veliku vrlinu bezuslovne odanosti ili lojalnosti, koja je kod njih jako cenjena, i koja je odraz njihovog ličnog kvaliteta i pozitivnosti u crtama ličnosti.

Posao – u poslovnom polju je muškarac jarac – lav vrlo energičan, uporan, istrajan i ambiciozan, ali je i jako pošten i u svakom smislu „ispravan“, nikako ne voli da se služi lažima ili bilo kakvim olakšicama, a kako bi brže dostigao cilj ili pak jednostavnije rešio zadati problem koji se „pred njim nalazi“.

Prijateljstvo i porodični odnosi – kao veran drug i prijatelj, muškarac jarac – lav je pre svega osoba na koju se uvek i bez razmišljanja svako može osloniti, i kojoj može bezuslovno verovati, jer izdaja i laži ili pak bilo kakav vid podlosti, nisu svojstveni muškarcima ovakve astralne kombinacije, i takvih osoba se zaista i oni sami „gnušaju“ i uvek ih izbegavaju „u širokom luku“.

Ljubav – u ispoljavanju emocija su muške osobe u kardinalnom znaku jarca sa podznakom u lavu, baš uvek iskrene, direktne, srčane i strastvene, i ženama koje im se dopadaju jasno i „bez okolišanja“, oni uvek stavljaju do znanja kako se zaista osećaju i nemaju potrebu da se ponašaju nezrelo ili detinjasto, jer su u većini slučajeva ostvareni i samosvesni muškarci, koji su sposobni da dostojanstveno prihvate odbijanje od strane emotivnih partnerki, i da se potrude da pronađu neku ženu koja će im odgovarati i biti im ili supruga ili verna partnerka „na duže staze“.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku jarca sa podznakom u lavu su – žene u horoskopskom znaku ili podznaku lava; strelca; škorpije; vage; vodolije; blizanaca; ovna ili device.

Zdravstvene tegobe – muškarci u znaku jarca sa podznakom u lavu, imaju dosta česte probleme sa lumbalnom kičmom i išijasom, pa se savetuje da se redovno bave sportom ili barem da se rekreiraju, a kako bi održali vitalnost svojih zglobova, kostiju, ligamenata i mišića.

Sponzorisano:

loading...
Loading...