Jarac podznak ovan – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Kardinalni horoskopski znak jarca koji je pripadnik elementa „zemlje“, sa podznakom u ovnu, a koji je poznati „vatreni“ element, ne predstavlja dobru astrološku kombinaciju i do izražaja obično i dolaze karakterne mane i nedostaci, bilo glavnog znaka ili pak podznaka, a u zavisnosti od životnog aspekta na kome osobe koje su ovakva astralna kombinacija deluju.

Kako je vladar sazvežđa jarca Saturn, dok podznakom i znakom ovna vlada planeta Mars, neminovni su stalni sukobi u zodijačkom polju u kome se ove dve planete „susreću“,

Na kraju se sve svodi na loš i negativan uticaj nebeskih tela, bilo na temperament ili na karakter svih osoba jarac – ovan.

U nastavku teksta pročitajte detaljnije kakav je jarac sa podznakom u ovnu.

Žena jarac sa podznakom u ovnu

Opšte osobine i karakter – žene koje su rođene u znaku jarca sa astralnim podznakom u ovnu su vrlo karakterno netaktične, tvrdoglave, nadobudne, nepristupačne i egocentrične, i imaju vrlo visoko i baš „precenjeno“ mišljenje o sebi, pa su sklone da biraju društvo, da se ponašaju kao veliki snobovi, ili da „izigravaju“ dame i žene pune vrlina i manira, ali da su u suštini vrlo proste, vulgarne i površne.

Posao – u poslovnom aspektu, žene jarac – ovan su vrlo uporne i ambiciozne, ne tako retko su sasvim megalomanski nastrojene i nerealne u sopstvenim ciljevima i planovima, drske su i tvrdoglave, nikada nemaju poštovanja prema autoritetima ili saradnicima, ponašaju se dominantno i „sveznajuće“, pa ih u kolektivu u kome rade niko ne voli i sa njima se niko ne trudi da sarađuje.

Prijateljstvo i porodični odnosi – kada su u pitanju prijateljski odnosi i bliska poznanstva, žene u znaku jarca sa podznakom u ovnu se postavljaju veoma nadmoćno i sasvim su iskompleksirane, pa biraju one ljude sa kojima će da se druže, sklone su da svakoga jasno kritikuju i da mu direktno stave do znanja sve zamerke koje imaju, a koje su vezane za ponašanje, postupke ili opšte životne stavove.

Ljubav – u emotivnom smislu, žene jarac – ovan moraju da se pokažu kao dominantne i samosvesne osobe, iako su u svojoj suštini vrlo svesne svih svojih mana i nedostataka koje poseduju, ali muškarce osvajaju pretvornom nežnošću i iskrenošću, dok su u suštini vrlo podle i arogantne i smatraju da njih „niko nije vredan“.

Kada ih partneri bolje upoznaju, veze ili brakovi često završavaju raskidima i ružnim rečima, jer su žene ove astralne kombinacije nesposobne da podnesu bilo kakav vid poraza i jako se zlonamerno i osvetoljubivo ponašaju prema svojim bivšim partnerima koji su se „usudili“ da ih ostave.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku jarca a sa podznakom u ovnu su – muške osobe u znaku ili pak u horoskopskom podznaku vage; blizanaca; device; bika; ovna; jarca ili lava

Zdravstvene tegobe – žene ove astralne kombinacije su veoma nervozne i napete, pa često imaju jake psihogene tegobe, pate od glavobolja, bolova u kičmenom stubu i u velikim zglobovima, i imaju česte tegobe koje su vezane za hormone i za uro-genitalni sistem organa.

Muškarac jarac sa podznakom u ovnu

Opšte osobine i karakter – muškarac u znaku jarca sa podznakom u ovnu, vrlo je dominantan, strog, tvrdoglav, drzak i nadmen u svom ponašanju, pa iako je veoma otmen, tradicionalista i jako moralna i poštena osoba, zbog svoje nepopustljivosti i zadrtosti u stavovima i mišljenjima, retko nalazi osobe sa kojima može da uspostavi iskrene odnose, bilo da se radi o poslovnom, prijateljskom ili o emotivnom aspektu.

Posao – u svakoj profesiji kojom se bavi, muškarac u znaku jarca sa podznakom u ovnu je vrlo iskren, jako je obrazovan i baš odlučan, i lako rešava i najkomplikovanije probleme ali je poslovično tvrdoglav i jako sebičan, pa teži da svu slavu, novac ili neku bolju poslovnu poziciju „prigrabi“ samo za sebe, te u svom radnom okruženju nije ni najmanje omiljen, i saradnici ga vrlo često ogovaraju „iza leđa“.

Prijateljstvo i porodični odnosi – prema svojim bliskim prijateljima i najbližim poznanicima, muškarac jarac – ovan je vrlo direktan i jako je „surovo iskren“ i vrlo kritičan, i daje sebi za pravo da svačije lične postupke ili nedostatke komentariše i osuđuje, jer za sebe smatra da je sasvim moralan i ispravan i da njemu „nema šta da se zameri“.

Ljubav – u iskazivanju emocija, muškarac ove astralne kombinacije je veoma otvoren i srčan, i nije ni najmanje diskretan i taktičan, već svakoj ženi koja mu se dopadne vrlo jasno stavlja do znanja kako se oseća, i prema svojim partnerkama se bez izuzetka ponaša vrlo posesivno, i jako je agresivan i besan kada se oseti iznevereno ili izigrano u smislu svojih osećanja ili bilo koje vrste emotivnog neverstva.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku jarca sa podznakom u ovnu su – žene u horoskopskom znaku ili podznaku jarca; blizanaca; bika; device; raka; ovna; lava ili škorpije.

Zdravstvene tegobe – muškarac jarac – ovan je zdravstveno vrlo očuvanog opšteg imunog sistema i otporan je na većinu banalnih infekcija i zapaljenja, ali opet ima urođene probleme sa slabim kostima i zglobovima, pati od tegoba sa čulima i glavoboljom, i savetuje mu se da se hrani zdravo (sa dovoljno minerala i vitamina), kao i da izbegava stresne i napete situacije, kao i nervozu, ljutnju i nespavanje.

Sponzorisano:

loading...
Loading...