Jarac podznak rak – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Muške i ženske osobe rođene u znaku jarca koji je po elementima pripadnik „zemlje“, sa podznakom u raku koji spada u element „vode“, veoma se dobro slaže i može se pak reći da se sa profesionalnog astrološkog aspekta, radi o veoma kompatibilnoj zodijačkoj kombinaciji kardinalnog znaka i pratećeg ascendenta.

Vladajuća planeta znaka jarca je Saturn, dok sazvežđem raka vlada Mesec, koji osim promenljivosti u raspoloženju i veće prilagodljivosti i slobodoumlja, ne remeti bitnije suštinsku prirodu i karakter jarca, pa se i u ovom smislu tj prema položaju koji međusobno grade vladajuća nebeska tela, radi o jednoj nadasve pozitivnoj astralnoj korelaciji znaka i podznaka.

U nastakvu teksta čitaćete o tome kakav je jarac sa podznakom u raku.

Žena jarac sa podznakom u raku

Opšte osobine i karakter – ženske osobe koje su rođene u znaku jarca i kojima je astralni ascendent u raku, po svom karakteru su vrlo lenje, pasivne i razmažene, i nikako nisu sklone da se trude za bilo šta ili za kakav životni cilj, pa se ponašaju veoma detinjasto ili su pak sa druge strane sklone da svojim baš izraženim samosažaljenjem izazovu empatiju kod drugih ljudi, i da „izmole“ za pomoć i podršku te da na taj način upravo postignu ono što žele, ne mareći naročito za svoj ponos i dostojanstvo.

Posao – u poslovnom aspektu su žene ovakve astralne kombinacije znaka i podznaka, iako veoma inteligentne i kreativne, jako sklone da se „izvlače“ od obaveza, pa i da se ponašaju neodgovorno ili jako neradno i neaktivno, i da se okoriste o bliže saradnike iz svog poslovnog tima, i da beskrupulozno prisvoje njihove lične ideje ili pak „sa mukom“ ostvarene profesionalne rezultate.

Prijateljstvo i porodični odnosi – kada su u pitanju bliski prijateljski odnosi ili nova poznanstva, žene u znaku jarca sa ascendentom u raku su veoma posesivne, razmažene i zahtevne, i uvek prvenstveno misle na sebe, ali su i jako sklone da sve svoje drage osobe stalno „guše“ vrlo negativnom energijom kojom „zrače“, kao i tugovanjem, jadikovanjem, sažaljevanjem sebe i pesimizmom, a da pri tome ne preduzimaju ništa kako bi svoje eventualne probleme rešile na bilo koji način, i uz iskrenu podršku ili pomoć pravih prijatelja ili članova svoje najuže porodice.

Ljubav –  žene jarac – rak, u ljubavnom aspektu su prezahtevne, i uvek jasno i tačno znaju šta žele i na koji način do osobe suprotnog pola koja im se dopada, mogu da „dođu“ i da je potpuno osvoje.

Iako su sve žene ove astralne kombinacije veoma romantične, vrlo nežne i osećajne, one i ljubav kao i prave i iskrene emocije radije shvataju kao jednu vrstu igre iz koje moraju da izađu kao pobednice, pa tako pribegavaju koketiranju, nametljivom ponašanju, detinjastim i sasvim nezrelim pristupima svima za koje imaju nameru da im se dopadnu, te veoma dobro znaju da procene muškarce i da im se olako prilagode i „podvuku pod kožu“.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku jarca sa podznakom u raku su – muške osobe u kardinalnom znaku ili podznaku raka; riba; device; bika; škorpije; jarca ili lava.

Zdravstvene tegobe – žene u znaku jarca kojima je astralni ascendent u raku, imaju vrlo promenljivo zdravlje, i najčešće pate od problema sa bubrezima, cirkulacijom i limfotokom, kao i sa čulom vida, sa psihogenim tegobama i sa reproduktivnim organima (mlečne žlezde i materica pre svega).

Muškarac jarac sa podznakom u raku

Opšte osobine i karakter – muške osobe horoskopske kombinacije jarac – rak, po svom karakteru i po temperamentu su jako nestabilne i nesigurne u sebe, previše su osetljive i nemaju nikakav osećaj sopstvene vrednosti, lako se i bez potrebe prilagođavaju drugima i menjaju stavove, ideje i mišljenja, sa ciljem da se svakome dopadnu i da u svakom društvu budu što bolje i što lakše prihvaćene.

Posao – u baš svakom poslu kojim se bavi, muškarac ove astralne kombinacije zodijačkog kardinalnog znaka i pratećeg podznaka, vrlo se pasivno i nesigurno ponaša, jako lako popušta pod tuđim uticajima ili se pak povlači u sebe i nikako ne uspeva da napreduje zbog stalnog straha od toga kako će njegova poslovna okolina da prihvati neki njegov stav i ideju.

Slobodno se može reći da ovakav muškarac, baš svaki posao radi samo „radi posla“, iako nije ni najmanje lenj, neinteligentan ili neznalica, već je sklon da se sažaljeva i nema potrebnu snagu volje i čvrstinu u stavu, da se na pravi način „izbori za sebe“.

Prijateljstvo i porodični odnosi – prema svojim najbližim poznanicima i bliskim prijateljima, muškarac jarac – rak je vrlo srdačan, popustljiv, saosećajan i plemenit, pa je veoma spreman da svima pomogne u nevolji, pa iako i sam ima dovoljno svojih problema i nedoumica, drugi ljudi su mu uvek prioritet, te on nije nikada samoživ, sebičan ili sujetan i ohol kada se za nekoga iskreno „veže“ i kada je nekom on potreban kao oslonac ili podrška.

Ljubav – u aspektu emocija, muškarac ovakve astralne kombinacije je veoma zaljubljiv i romantičan, ali nije sklon da svoja osećanja lako pokazuje i otkriva, pa često ženama deluje hladan ili potpuno za njih nezainteresovan, dok je u suštini samo nesiguran, skroman i stidljiv, i kada bi uspeo da svoje vrle emocije i iskaže bio bi idealan partner i veran i odan životni saputnik, jer ovakav tip muškarca, nikako nema sklonost da se upušta u površne veze i kratkotrajne flertove i da bude beskrupulozni zavodnik.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku jarca sa podznakom u raku su – žene u horoskopskom znaku ili podznaku lava; device; raka; jarca; škorpije; riba; vage ili vodolije.

Zdravstvene tegobe – muške osobe jarac – rak su prema svom zdravlju vrlo neodgovorne, jer su pre svega opterećene svojim „teškim unutrašnjim bićem“ i stalno su u nekom stanju pasivnosti, stresa, pesimizma ili melanholije, pa su im upravo i glavna tegoba psihički problemi, ali koje oni često i ne shvataju ili pak ne prihvataju kao bolest i nisu skloni da potraže stručnu pomoć.

Od ostalih zdravstvenih poremećaja, muškarci u znaku jarca sa podznakom u raku, suočavaju se sa problemima koji su vezani za zadržavanje viška tečnosti u organizmu, za proširene vene, i za kožne probleme, česte glavobolje i za tegobe vezane za genitalni i urinarni trakt i poremećaj metabolizma.

Sponzorisano:

loading...
Loading...