Jarac podznak ribe – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Muškarci i žene rođeni u kardinalnom horoskopskom znaku jarca, a kojim vlada planeta Saturn, sa ascendentom u ribama čiji je vladar najsporije nebesko telo u sunčevom sistemu, planeta Neptun, imaju relativno povoljnu kombinaciju u natalnoj karti, a sa aspekta kompatibilnosti planeta u datom odgovarajućem polju punog zodijačkog kruga.

Takođe, kako je znak jarca pripadnik elementa „zemlje“, dok su pak znak i podznak ribe poznati kao „vodeni“ element, slaganje je veoma dobro jer se pozitivne karakterne crte i osnovnog znaka, ali i pratećeg podznaka međusobno nadopunjavaju ili pak ističu jedna drugu.

U nastavku teksta pročitajte kakvi su jarci sa podznakom ribe.

Žena jarac sa podznakom u ribama

Opšte osobine i karakter – ženske osobe horoskopske kombinacije jarac – ribe, po svom karakteru i po temperamentu su dosta skromne, stidljive, nedruštvene i povučene su u sebe, i veliki su idealisti u svim životnim poljima, pa stoga jako teško prihvataju greške, poraze, nedoslednosti ili pak neuspehe.

Posao – u zanimanju kojim se bave, žene u znaku jarca sa podznakom u ribama, nisu osobe sklone da se previše lako posvete bilo kom poslu, jer su veoma kreativne, osećajne i maštovite, pa im svi zadaci u kojima moraju da upotrebe škrtu teoriju, „knjiško“ znanje ili surovu logiku, nisu nikako „prijemčivi“.

Iako se svesrdno trude i daju svoj pravi maksimum da ih pravilno i pošteno urade, nisu ni izbliza toliko  dobre uspešne, kao u onim poslovima u kojima mogu da ispolje svoj smisao za lepo, estetsko, umetničko i kreativno.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene astrološke kombinacije jarac – ribe, nisu posebno druželjubive osobe, ali kada pronađu iskrene i prave prijatelje, vrlo su im privržene, verne i odane, i nisu sklone da se na bilo koga ljute, pa i izdaju i prevaru imaju sposobnost da olako oproste ili da zaborave, i nikada nisu zlopamtila, cinične ili u bilo kom smislu okrutne osobe.

Ljubav – ženske pripadnice zodijačke kombinacije znaka jarca i podznaka u ribama, vrlo su zaljubljive i nežne osobe, jako su veliki sanjari i romantici, i od ljubavi imaju običaj da „stvore u svojoj glavi“ nešto uzvišeno i idealno, pa kada ih muški emotivni partneri razočaraju ili prevare, vrlo su sklone da veoma dugo i „u tišini“ pate i očajavaju, ali nikada se neće na bilo koji način svetiti ili biti grube prema onim muškarcima koji su ih povredili.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku jarca a sa podznakom u ribama su – muške osobe u znaku ili pak u horoskopskom podznaku jarca; škorpije; raka; device; riba ili vodolije.

Zdravstvene tegobe – žene jarac – ribe imaju probleme sa zdravljem cele kičme i koštano-zglobnog sistema uopšte, pate od „ravnih tabana“, imaju loš imunski sistem i veoma česte psihogene tegobe.

Muškarac jarac sa podznakom u ribama

Opšte osobine i karakter – muške osobe sa znakom jarca, a kojima je astrološki podznak u ribama, jako su požrtvovane, humane i plemenite kao osobe, i imaju potrebu i poriv da svakome nesebično pomognu, iako su prema sebi često vrlo nemarni i u sasvim su pasivni u velikom broju životnih polja.

Posao – muškarci jarac – ribe su u poslu vrlo kreativni i maštoviti, pa nikako ne vole dosadu, ustaljene zadatke ili „krutost“ u razmišljanju, i jako cene kada imaju priliku da pokažu svoju maštovitost ili kada im je omogućeno da reaguju u skladu sa svojom intuicijom ili „osećajem“, jer tada postižu i dostižu najbolje ciljeve i rezultate.

Prijateljstvo i porodični odnosi – u porodičnim vezama i bliskim prijateljskim odnosima, muškarci u znaku jarca sa podznakom u ribama su veoma velikodušni, ljubazni, verni, odani i plemeniti, te uvek pomažu svima koji su u bilo kakvoj vrsti nevolje, i imaju izvanredan osećaj za poštenje i pravdu, pa se zalažu za svaku osobu kojoj je u životu potrebna neka podrška ili oslonac u bilo kom smislu te reči.

Ljubav – muške osobe ovakve astrološke kombinacije znaka i podznaka su sasvim mirne, stidljive ili povučene, pa iako su vrlo romantične i nežne „duše“, svim ženama do kojih im je stalo svojim stavom i opštim ponašanjem ostavljaju utisak slabića, nesigurne osobe i „detinjastog“ i nezrelog muškarca, u kome ne mogu da pronađu potreban oslonac, sigurnost ili podršku koja im je potrebna.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku jarca sa podznakom u ribama su – žene u horoskopskom znaku ili podznaku jarca; škorpije; device; bika; raka; riba ili strelca.

Zdravstvene tegobe – muške osobe kojima je kardinalni znak u jarcu dok im je ascendent u ribama, imaju probleme sa stopalima, hormonskom ravnotežom, sa čulom vida i sluha, i ne tako retko pate od tegoba koje su u vezi sa zapaljenjima i infekcijama kože, mišića, tetiva i ligamenata.

Pored napred navedenih zdravstvenih problema, većinom muškarci ove horoskopske kombinacije, imaju i sklonost da obolevaju od psiho-somatskih poremećaja, takođe imaju jako slabu kičmu i kolene zglobove, i često im preuranjeno opada kosa i zbog toga postaju vrlo nesigurni u sebe, i još im se više produbljuju psihičke tegobe u vidu depresije, nervoze, anksioznosti ili pak poremećaja raspoloženja.

Sponzorisano:

loading...
Loading...