Jarac podznak strelac – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Muškarci i žene kojima je horoskopski kardinalni znak jarac, a koji je takozvani element „zemlje“, sa podznakom u „vatrenom „ elementu strelca, nije dobra astrološka kombinacija i donosi uvek i samo predominantno negativne osobine karaktera i temperamenta, osobama koje ovoj vezi pripadaju, ali  koje se pak ispoljavaju na najvećem broju životnih polja na kojima se pokazuje njihovo delovanje.

Vladajuća planeta sazvežđa jarca je Saturn, i on sa većinom planeta iz sunčevog sistema gradi veoma nepovoljne međusobne astralne veze, pa se tako ne može reći da je njegova povezanost sa planetom Jupiterom, a koja vlada znakom i podznakom strelca pozitivna i dobra te i u ovom smislu kombinacija jarac – strelac predstavlja negativnu i nepovoljnu zodijačku korelaciju.

U nastavku teksta pročitaćete kakvi su jarčevi sa podznakom u strelcu.

Žena jarac sa podznakom u strelcu

Opšte osobine i karakter – ženske osobe sa kardinalnim znakom u jarcu i sa ascendentom u strelcu, po svojoj prirodi i crtama ličnosti su veoma veliki manipulatori i dvolične osobe, sasvim su nestalne i vrlo nepouzdane, i osobe su na koje se nikako ne može ozbiljno računati, jer predominantno misle samo na sebe, ali su i u sopstvenim željama i težnjama često sasvim nedosledne, konfuzne i nejasne su i same sebi koliko i svojoj okolini.

Posao – kako je već i napomenuto, ženske osobe jarac – strelac nemaju u sebi pozitivne osobine ni kardinalnog znaka ni podznaka u kome su rođene, već se ponašaju sasvim nepouzdano, lenjo i sklone su da za svoje ciljeve i postizanje rezultata grubo koriste druge ljude i da njima manipulišu bez ikakve griže savesti, jer im sredstvo koje vodi do postizanja uspeha u suštini nije ni najmanje važno ili bitno.

Prijateljstvo i porodični odnosi – u ostvarivanju prijateljstava i poznanstava, žene ove astralne veze su jako komunikativne, prijemčive i na prvi pogled sasvim dobronamerne, ali su u svojoj dubokoj duši veliki licemeri i vrlo su dvolične i podle osobe, i društvo biraju pre svega prema položaju ili bogatstvu, ili pak prema socijalnom statusu i u svakom smislu prema jako površnim osobinama, a koje poseduju osobe iz njihovog bliskog okruženja.

Ljubav –  u ispoljavanju svojih emocija, žene u znaku jarca sa podznakom u strelcu su veoma srčane i strastvene, ali opet imaju potrebu da se materijalno obezbede ili da se visoko „uzdignu na društvenoj lestvici“, pa svoje emotivne partnere biraju prema bogatstvu i ugledu koji poseduju, bez obzira na to što im ni u kom drugom pogledu nikako ne „pariraju“ ili odgovaraju, jer ženske osobe ovakve astralne kombinacije imaju stalnu potrebu za moći i bogatstvom, pa ljubav i iskrene emocije uvek podređuju lagodnom i bezbrižnom životu, i svojim partnerima su najčešće veoma neverne, ne poštuju ih i samo ih grubo koriste.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku jarca sa podznakom u strelcu su – muške osobe u kardinalnom znaku ili podznaku vage; lava; vodolije; blizanaca; strelca; ovna; bika ili device.

Zdravstvene tegobe – ženske osobe jarac – strelac su veoma sklone da pate od tegoba sa kostima i zglobovima, imaju veoma česte probleme sa masnom kožom, lošim kvalitetom noktiju, zuba i kose, i nije retkost da u poznim godinama a zbog nepravilne ishrane budu sklone gojaznosti, osteoporozi, višku holesterola u krvi, kao i problemima sa genitalnim traktom i reprodukcijom u širem smislu reči.

Muškarac jarac sa podznakom u strelcu

Opšte osobine i karakter – muškarci kojima je glavni znak zodijaka jarac, dok im je podznak u strelcu, vrlo su neiskreni, dvolični i koristoljubivi, i imaju potrebu da stalno lažu druge ili da „ulepšavaju“ svet oko sebe.

Jako su sposobni da se nekome dodvore i da druge izmanipulišu i iskoriste, a pod maskom pravog i iskrenog prijatelja, emotivnog partnera punog ljubavi ili pak „predanog“ poslovnog saradnika koji je u suštini grubi materijalista i koji ima težnju da sebi obezbedi finansijsku korist, često na sasvim nepošten i nečastan način.

Posao – muškarac astralne kombinacije jarac – strelac, nije sklon da bude radan, vredan i predan bilo kojoj vrsti posla, jer je svestan da postoji puno lakši način da dođe do svog željenog cilja, pa nije tako retko da svoje poslovne saradnike iskoristi za sopstvene ciljeve i potrebe, i da im vrlo sebično i olako „oduzme“ lične zasluge i trud, i da prisvoji uspeh i materijalnu nagradu samo za sebe, a kako je pak veoma inteligentan i pronicljiv, u njegovoj veštoj „igri“ ga je jako teško pobediti, ili mu pak na bilo koji način „doskočiti“.

Prijateljstvo i porodični odnosi – iako je baš svaki muškarac u znaku jarca sa astralnim podznakom u strelcu, uvek okružen velikim brojem poznanika i prijatelja, on nikako prema njima nije stvarno iskren i otvoren, već ih na neki način „bira“ prema tome koliku korist od njih može da ima, i obično se uvek „kreće“ u visokom društvu, jako voli imućne i bogate osobe o koje može da se „okoristi“, ili koje mu mogu priuštiti lak i lep život kakav oduvek priželjkuje, a koji zbog sopstvene lenjosti i nepouzdanosti ne može ličnim radom i trudom da ostvari.

Ljubav – iako je muškarac u znaku jarca sa podznakom u strelcu veliki šarmer i vrlo se otmeno i lepo ponaša prema pripadnicama suprotnog pola, pa im često ukazuje sitne znake pažnje i nežnosti ili ih pak obasipa komplimentima, poklonima i „poetičnim rečima“, u suštini je muškarac jarac – strelac sasvim neveran, nemoralan, manipulator i koristoljubiva osoba koja ne veruje u ljubav.

Uglavnom samo traži lakoverne žene koje su spremne da mu se „otvore i predaju“, i tada ih on najčešće sasvim lako i beskrupulozno izigra i prevari kako bi zadovoljio svoju pohlepu za statusom, novcem ili uspehom.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku jarca sa podznakom u strelcu su – žene u horoskopskom znaku ili podznaku blizanaca; vage; vodolije; device; bika; strelca i škorpije.

Zdravstvene tegobe – muškarci jarac – strelac imaju opšte zdravstveno stanje koje je dosta kvalitetno i dobro, i broj tegoba od kojih pate kako u ranom periodu, tako i u poznim godinama je veoma mali i svodi se na probleme sa varenjem, bubrezima, kičmom i kostima, i sa reproduktivnim organima.

Sponzorisano:

loading...
Loading...