Jarac podznak vodolija – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Kardinalni horoskopski znak jarca, koji je element „zemlje“, sa ascendentom u vodoliji koja pripada „vazdušnoj“ grupi elemenata zodijaka, ne slaže se dobro, i predstavlja u svakom smislu veoma lošu kombinaciju, kojom predominiraju sve skrivene negativnosti i u karakteru i u temperamentu.

Planeta koja je vladar jarca je spori i hladni Saturn, dok sa druge strane vodolijom kako u znaku, tako i u podznaku vlada planeta Uran, pa se ni ovakva kombinacija nebeskih tela nikako ne smatra dobrom astralnom vezom u polju jarac – vodolija, i opet donosi do izražaja karakterne mane osobama koje ovakvoj zodijačkoj vezi rođenjem pripadaju.

U nastavku saznajte kakav je jarac sa podznakom u vodoliji.

Žena jarac sa podznakom u vodoliji

Opšte osobine i karakter – ženske osobe u kardinalnom znaku jarca sa podznakom u vodoliji su po svojoj prirodi veoma nesigurne i brzoplete, imaju sklonost da se u svemu dvoume i vrlo su neodlučne i ostavljaju utisak osoba koje nemaju realnu „predstavu“ šta žele i osoba koje se nikako ne snalaze u životnim tegobama i problemima.

Sasvim su konfuzne, ranjive, introvertne i kolebljive i nikako ne umeju da se u bilo čemu same snađu ili da samostalno uspeju i da se ostvare.

Posao – u poslovnom polju, žene ovakve astralne kombinacije kardinalnog znaka i ascendenta nisu sklone da „dva puta razmisle“, pa su jako brzoplete i prave greške, koje potom ne umeju da isprave jer su potpuno nesigurne u sebe i u svoje znanje, i nisu spremna da rizikuju da još više greše, pa daju otkaze ili sopstveni posao predaju drugima, jer nisu u stanju da podnesu kritiku i autoritet i ne mogu da se „nose“ sa neuspehom ili bilo kojim porazom.

Prijateljstvo i porodični odnosi – kao prijatelji, žene u znaku jarca sa podznakom u vodoliji su veoma dobrodušne i plemenite, ali nisu neko na koga se može računati ili osloniti u teškoćama ili pak u nekoj nevolji, pa su stoga najčešće usamljene, povučene u sebe i često su pesimistične, melanholične i vrlo  depresivne.

Ljubav – iako su žene u znaku jarca sa podznakom u vodoliji iskrene, odane i verne, u ljubavi su jako skromne i stidljive, i kao u većini drugih životnih aspekata nisu sasvim svesne svojih kvaliteta, pa zato retko veruju u udvaranja i osvajanja od strane osoba suprotnog pola, i lepe reči i komplimente često smatraju podsmehom, ruganjem ili ciničnim ponašanjem, pa dugo ostaju same i u sebi jako pate zbog svoje neostvarenosti u ljubavi, a koja im je u suštini „lajt-motiv“ i izvor energije za život uopšte.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku jarca a sa podznakom u vodoliji su – muške osobe u znaku ili pak u horoskopskom podznaku lava; strelca; vage; vodolije; device; blizanaca i raka.

Zdravstvene tegobe – žene sa astralnim znakom u jarcu i sa podznakom u vodoliji, imaju tegobe koje su pre svega vezane za reproduktivne organe i endokrine žlezde, ali nije retkost da pate od tegoba sa čulima i sa nervnim sistemom, kao i da imaju sklonost ka čestim povredama kostiju, zglobova i kičme, ali i da se često susreću sa reumatskim zapaljenjima, neuralgijama i sa trombozama i sa zapaljenjima vena donjih ekstremiteta (pre svega dubokih venskih krvnih sudova), sa pratećim komplikacijama.

Muškarac jarac sa podznakom u vodoliji

Opšte osobine i karakter – muške osobe u kardinalnom znaku jarca sa podznakom u vodoliji, veoma su karakterno i temperamentno nervozni i nesigurni u sebe, imaju problema sa svim međuljudskim odnosima, jer su takođe jako nepoverljivi i asocijalni i više su skloni da se ponašaju kao veoma strogi individualisti i „samotnjaci“, i jako im je teško „pristupiti“ i proceniti njihovu pravu prirodu jer su oni poslovično sasvim nepristupačni, tajanstveni i u neku ruku i „čudni“.

Posao – iako su muškarci jarac – vodolija veoma ambiciozni, kreativni, vredni i istraživački nastrojeni, često se dešava da nemaju dovoljno taktičnosti ili strpljivosti da u nečemu istraju, pa zbog sopstvene brzopletosti postaju skloni da greše i da odustaju od ideja koje su veoma napredne i inventivne i koje na svoju veliku štetu lako prepuštaju drugima, i ne dozvoljavaju sebi da pokažu vrednost koju imaju.

Prijateljstvo i porodični odnosi – muške osobe sa znakom u jarcu i podznakom u vodoliji su veoma dobre i društvene osobe, ali se loše snalaze u odnosima sa ljudima, jer su retko u stanju da se brzo prilagođavaju i menjaju u navikama i stavovima, pa iako su uvek voljni da pomognu i da se žrtvuju.

Nisu tip ljudi koji su skloni da budu hrabri, preduzimljivi niti da „drže“ data obećanja, i obično su jako usamljeni i imaju vrlo malo prijatelja, ili su pak „svedeni“ samo na članove bliže ili dalje porodice.

Ljubav – muške osobe jarac – vodolija, ne umeju da se udvaraju ženama koje im se dopadaju, pa idu iz krajnosti u krajnost, odnosno ili se ponašaju vrlo pasivno i povučeno i „ne pokušavaju ništa“,  ili se pak postavljaju veoma napadno, nametljivo, prostački i vulgarno, jer su vođeni nagonima i ne umeju da svoje osećaje pravilno „kanališu“ i kontrolišu.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku jarca sa podznakom u vodoliji su – žene u horoskopskom znaku ili podznaku strelca; lava; ovna; vage; vodolije; škorpije; raka ili blizanaca.

Zdravstvene tegobe – muškarci jarac – vodolija su veoma skloni da se „bore“ sa baš teškim psihičkim tegobama, i da kao posledicu depresije, anksioznosti i drugih dubokih nervnih kriza, razviju veliki broj organskih oboljenja kakvi su tegobe sa srcem , pritiskom, hormonima, imunitetom i metabolizmom.

Sponzorisano:

loading...
Loading...