Jupiter u škorpiji – značenje

Jupiter kao planeta u raznim znacima Zodijaka, određuje sve ono što neka osoba želi da u životu postigne i ostvari, planove i ambicije, želje i snove, kao i načine na koji se može naporedovati i postići jedna sigurnost kojoj se svakako i na kraju teži kao suštini.

Generalno, ova planeta određuje sve one aspekte koji neku osobu čine srećnom, koji joj daju osećanje vrednosti i sigurnosti u sebe, samosvesnosti, ali i sposobnosti da emocije iskontroliše i sakrije, kako bi ih iskoristila na pravi način, i kako ne bi dozvolila da je one nadvladaju u svakom momentu.

Muškarci sa Jupiterom u škorpiji – osnovne odlike i karakteristike životnih aspekata

Osobe ove astralne kombinacije su veliki entuzijasti, pune su vere u sebe i uvek nalaze način da ostvare ono što im je glavni cilj i želja, i baziraju se na željama i nadanjima, i retko kada odustaju od svojih ambicija i snova.

Muškarci sa Jupiterom u škorpiji, vrlo su radoznali po prirodi, temeljni i inteligentni, cene znanje i obrazovanje, te se uvek trude da dodatno prošire svoje vidike i da se u svemu usavršavaju i postanu bolji, zbog sebe ali ne zbog drugih, jer im mišljenje i stav okoline i nije u generalu zaista i sasvim važno.

Osobe koje imaju ovakav spoj kombinacije planete i znaka horoskopa, vrlo su dinamične, u baš i svemu aktivne, i direktne i prodorne u traženju suštine i dubljeg smisla svega onoga što ih nekako i okružuje, poa se za njih nikako ne može reći da su površne ili da ne znaju jasno šta je ono čemu teže i što žele da postignu.

Opšte karakteristike muškarca sa Jupiterom u škorpiji

Muškarci sa Jupiterom u škorpiji, svoje znanje i inteligenciju smatraju onim što im daje moć i sposobnost da sve ostvare i realizuju po planu, i vole da uvek nauče nešto novo, da se u sve razumeju i da o svemu mogu da diskutuju jer ne vole da su nebavešteni, pa imaju veliku opštu kulturu.

Osobe ove astralne kombinacije, pored svega toga su i vrlo pozitivnog stava prema životu, optimisti su i veliki entuzijasti, u svemu nalaze način da vide sve što je dobro i lepo, te imaju jedan veoma dobar odnos prema životu uopšte.

Upravo iz navedenih razloga, muškarci sa Jupiterom u škorpiji ne mogu se lako obeshrabriti i oni su uvek vrlo izdržljivi i uporni, jer imaju veliku veru u sebe i puni su samopopuzdanja.

Muškarci sa Jupiterom u škorpiji, po prirodi su vrlo harizmatične i šarmantne osobe, omiljeni su u društvu i lako ostvaruju nova poznanstva i prijateljstva, te im nije teško da svakome pomognu i daju savete, pa u njima nema ni malo sujete i neke nadmenosti i snobizma.

Muškarci sa Jupiterom u škorpiji – ljubavni aspekt

U ljubavi su osobe ove astralne kombinacije veoma strastvene i romantične, ne skrivaju svoja prava osećanja i direktno nastupaju kada im se neko dopada.

Međutim, ono što jeste karakteristično kada su u pitanju muškarci sa Jupiterom u škorpiji, je to da oni vole osobe koje su u svakom smislu svoje i nezavisne, te baš i kada je pored njih neko ko je materijalno situiran i ima društvenu moć i ugled.

Muškarci sa Jupiterom u škorpiji, veruju u brak i porodicu, odlični su kao roditelji, i kada se jednom skrase ostaju verni partneru, ali nemaju razumevanja ni za kakav vid laži i prevare i nikada ne umeju da opraštaju kada im partner nije odan i dovoljno privržen.

Muškarci sa Jupiterom u škorpiji – poslovni aspekt

Muškarci sa Jupiterom u škorpiji, rade poslove koji im mogu obezbediti dobru finansijsku stabilnost, i oni ne krijuda im je novac važna stavka u životu, ali u istoj meri vole i moć i gled.

Upravo zato, osobe ove astralne kombinacije, teže da oko sebe imaju poznanike i prijatelje iz viših krugova društva, koji im mogu pomoći da i sami napreduju, ali ne na neki lukav i najzad i nemoralan način, već nekim svojim radom oni pokušavaju da se popnu na društvenoj lestvici.

Inače, muškarci sa Jupiterom u škorpiji uvek imaju novca, i sreća ufinansijama im je kao „zapisana“, pa kada ne zarade dovoljno u profesiji kojom se bave, uvek nenadano mogu da očekuju novac od nasledstva ili igara na sreću.

Muškarci sa Jupiterom u škorpiji – zdravstveni aspekt

Po pitanju zdravlja, muškarci sa Jupiterom u škorpiji imaju najčešće probleme sa radom endokrinog sistema i jetre, mada su sasvim odgovorni prema sebi i trude se da se redovno kontrolišu i da paze na opšte stanje svog organizma.

No, nije retkost ni da muškarci sa Jupiterom u škorpiji imaju neka teža oboljenja i stanja, pa boluju od maligniteta i to pre svega od leukemija ili limfoma, posebno u kasnijim godinama života.

Žene sa Jupiterom u škorpiji – osnovne odlike i karakteristike životnih aspekata

Žene koje imaju ovu astralnu kombinaciju u Zodijaku, veoma su mistične i tajanstvene, ali su u neku ruku i avanturisti i vole sve onoi što je zabranjeno, te su sklone da otkrivaju nove stvari koje će da im donesu dozu uzbuđenja u životu.

Žene sa Jupiterom u škorpiji, umeju veoma dobro da sakriju ono što stvarno misle i osećaju, te su spolja hladne i iskontrolisane, dok je u njima bujica emocija, i niko ih ne može sasvim lako baš i „pročitati“.

Generalno su žene sa Jupiterom u škorpiji, veoma privlačne i mistične za suprotni pol, kreativne i uvek su jedan korak ispred svih drugih, ne vole da traže usluge i pomoć bilo koje vrste, i imaju savršenu sposobnost samokontrole, i jako su svesne svih svojih kvaliteta.

Opšte karakteristike žena sa Jupiterom u škorpiji

Žene sa Jupiterom u škorpiji, imaju zanimljivu karakteristiku da svoje emocije zadrže za sebe, i da ih kontrolišu onako kako njima najviše odgovara, mada nikako nisu lukave i pretvorne, ali imaju veliku sposobnost da neka duboka osećanja sakriju, i da ih po potrebi iskoriste u raznim prilikama.

Poznato je da su osobe ove astralne kombinacije uvek spremne da se snađu, imaju strategiju od koje ne odstupaju, pa žene sa Jupiterom u škorpiji vole da se sa konkurencijom takmiče i nikada im nije dosadno u bilo kom aspektu života, jer su vrlo kreativne i kompetitivne.

Osobe koje su žene sa Jupiterom u škorpiji, lako sklapaju poznanstva i prijateljstva, i ljude oko sebe privuku svojim karakterom, koji je sa jedne strane veoma tajanstven i pun neke mistike, dok su opet u društvu samosvesne i sigurne u sebe, i imaju odličnu moć samokontrole.

Žene sa Jupiterom u škorpiji – ljubavni aspekt

Po pitanju ljubavi, žene sa Jupiterom u škorpiji su svesne da su privlačne i da su muškarcima zanimljive, ali nije ih moguće lako osvojiti jer one drže so sebe, i traže partnere koji im mogu parirati, pa se ne upuštaju lako u veze ili brak, jer se teško „otvaraju“ u emotivnom smislu.

Žene sa Jupiterom u škorpiji, nikako ne umeju da oproste bilo kakav vid prevare ili laži, pa iako nisu osvetoljubive i ne žele da se spuste na taj nivo da bilo kome vraćaju „milo za drago“, one ne umeju da zaborave izdaju i velika su zlopamtila, pa kada ih neko jednom izmanipuliše, nema baš nikakve šanse da pokajanjem zasluži oproštaj i novu šansu.

Nekada su ove osobe i arogantne i umeju da preteraju u nekim moralisanjima i stavu da „drže do sebe“ ali jeste činjenica da su žene sa Jupiterom u škorpiji veliki tradicionalisti, i to ih nekada baš sputava da ostvare promene i da krenu dalje, jer ne umeju da se prilagode i da prave kompromise.

Žene sa Jupiterom u škorpiji – poslovni aspekt

Žene sa Jupiterom u škorpiji, u poslovnom aspektu imaju veoma čvrste stavove i odlučne su u tpome da ostvare zacrtane ciljeve, pa nekada bez razloga srljaju i ne žele da saslušaju tuđe savete i ideje, pa prave nepotrebne greške, ali ne odustaju od sopstvenih shvatanja, jer su vrlo svesne svojih potencijala i kvaliteta.

Naime, čak i onda kada naprave neki propust i grešku, žene sa Jupiterom u škorpiji umeju da se snađu i iznađu rešenje za svaku prepreku, a koju su obično same sebi i stvorile jer su svojeglave i nepopustljive u rigidnim stavovima.

Inače je najveći problem za žene sa Jupiterom u škorpiji, taj što imaju preveliki ego koji ne mogu da kontrolišu, pa u neku ruku to jeste dobro jer im omogućava da lako stignu na odlične pozicije na putu ka vrhu, ali i da same sebi stvore nepotrebne probleme, jer ne žele da naprave kompromis i da ostvare neke dogovore sa ljudima sa kojima i rade.

Žene sa Jupiterom u škorpiji, po pravilu su materijalno uvek dobro situirane i imaju baš odličan statius u društvu, što im imponuje i što one i ne kriju, jer tome u radu i profesiji od starta teže, i žele da daju najbolje od sebe, ali i da od toga imaju benefit.

Žene sa Jupiterom u škorpiji – zdravstveni aspekt

Po pitanju zdravlja, žene sa Jupiterom u škorpiji najčešće obolevaju u kasnijem životnom dobu, od nekih težih i hroničnih bolesti, koje su vezane za cirkulaciju i bubrege.

Generalno, osobe ove astralne kombinacije mogu imati i neke probleme sa srcem i plućima, kao i sa oslabljenim imunitetom i učestalim akutnim infekcijama, mada im je po pravilu zdravlje dosta dobro, jer redovno idu na kontrole i preventivne preglede.

Sponzorisano:

loading...
Loading...