Jupiter u strelcu – značenje

Planeta Jupiter se među astrolozima smatra „kraljem među planetama“, te on uvek daje i bolje i više osobama kojima je dominantna planeta, kao i onima kojima se nađe u dobrom položaju u znaku, a u određenoj astrološkoj kući Zodijaka.

Jupiter je planeta svetlosti i topline, odašilje pozitivnu energiju i ima svojstvo da uvećava i uvek umnožava sve pozitivne i dobre osobine i kvalitete, pa sve što se radi može da se očekuje kao izvanredno i najbolje, ali je problem kada se on nađe u svom retrogradnom položaju, i kada postaje nestabilan i nestalan, i onda sva očekivanja i zalaganja može da pretvori u uzaludne nade.

Muškarci sa Jupiterom u strelcu – osnovne odlike i karakteristike životnih aspekata

Osobe ove astralne kombinacije, sklone su da se olako odreknu nekih prošlih iskustava i da im to zadaje muke i probleme, jer se nedovoljno vraćaju na ono štoi je iza njih ostalo, pa im baš takav aspekt u životu pod uticajem Jupitera stvara prepreke u napredovanju.

Muškarci sa Jupiterom u strelcu, nekada nemaju dovoljno strpljenja, pa se ponašaju površno i srljaju samo daleko napred, i prave planove koji nisu u skladu sa prezentom, jer žele da nekako sami sebi predvide svetlu budućnost.

Često su muškarci sa Jupiterom u strelcu, skloni da menjaju raspoloženja, da se ponašaju zaista i emotivno nestabilno, te mada su poznati kao veliki optimisti koji uvek imaju nadanja i snove, ova planeta im može zadati i velike brige i nedoumice sa kojima teško izlaze na kraj.

Opšte karakteristike muškarca sa Jupiterom u strelcu

Muškarci sa Jupiterom u strelcu, generalno su veoma komunikativne i druželjubive osobe, ali im u nekim situacijama više prija samoća, pa se savim nenadano povlače u sebe i menjaju svoju narav, i teško ih je i prepoznati kada se nađu u takvom jednom „stadijumu“.

Osobe ove astralne kombinacije, nekada su veoma sklone i da se sukobljavaju sa nadređenima ili sa osobama koje su im drage i bitne, jer nemaju dovoljno strpljenja i ne mogu da se iskontrolišu u smislu toga da prećute i ne kažu iskreno i otvoreno ono što misle.

Generalno su muškarci sa Jupiterom u strelcu, osobe koje imaju smisla za humor, vrlo su drage i prijemčive i dobrodušne osobe, ali umeju da pokažu i sklonost ka preterivanju, da se ponašaju razmaženo i tvrdoglavo, i da stalno očekuju da se sve ostvari onako kako su oni i zamislili u startu.

Muškarci sa Jupiterom u strelcu – ljubavni aspekt

U ljubavi su muškarci sa Jupiterom u strelcu, veoma zaljubljive prirode, i vole da iskreno i direktno pokažu svoja osećanja, ali nekada se preterano šale i mogu sami sebi da stvore probleme kada ih partnerke ne shvate ozbiljno.

Generalno su muškarci sa Jupiterom u strelcu, šarmantni i zanimljivi, vole avanture iu flert, ali su isto tako u vezi ili braku posvećeni partneri, te su uvek požrtvovani kada je u pitanju onaj koga baš iskreno vole, i za njih ne postoji prevara i laž u emotivnom odnosu.

Ono što jeste problem u ljubavnom aspektu kada su u pitanju muškarci sa Jupiterom u strelcu, jeste u tome što oni ne retko traže idealne partnere i sami sebi stavljaju u prvi plan neke kvalitete koje očekuju od onoga ko im se dopada, pa se onda razočaraju kada shvate da osoba koju vole i ima kao i svaka druga i mane i nedostatke kojima se oni nisu nadali.

Važno je ovim osobama, koje su muškarci sa Jupiterom u strelcu da se sa emotivnim partnerom zaista iskreno povežu i da se „pronađu“ i duhovno i intelektualno, da imaju slične poglede na one važne stvari u životu, i onda bez granice daju sebe i ništa ne postoji što za partnera ne bi bili spremni da učine.

Muškarci sa Jupiterom u strelcu – poslovni aspekt

U polju posla su muškarci sa Jupiterom u strelcu, vredne i radne osobe, pokazuju zaista iskreno interesovanje za ono čime se bave i teže da se ostvare i u materijalnom i profesionalnom smislu, te ne vole da otaljavaju posao, mada nekada i rade ono što im nije struka, ali se lako snađu i lako napreduju.

Osobe ove astralne kombinacije, uvek imaju novca ali im on nije toliko bitan, već jednostavno teže da svoje kvalitete i znanje pokažu na pravi način, i vole da imaju adekvatne nagrade i neka i priznanja, pa tako posmatraju i novac, kao jednu nagradu za trud i uloženo vreme i zalaganja.

Muškarci sa Jupiterom u strelcu, veoma su otvorenih shvatanja, i ne beže od toga da iskoriste ponuđene prilike da napreduju i da se dodatno usavršavaju, te imaju i često prilike da rade u inostranstvu i da dodatno zarade i da steknu odlične kvalifikacije.

Muškarci sa Jupiterom u strelcu – zdravstveni aspekt

Po pitanju zdravlja, muškarci sa Jupiterom u strelcu skloni su povredama i čestim upalama mišića i zglobova, jer im je vrlo važno da e aktivno bave fzičkom aktivnošću, i onda nekada u tome i baš preteraju.

Kada su neke teže bolesti i stanja u pitanju, muškarci sa Jupiterom u strelcu mogu patiti od nekih poremećaja krvnog pritiska, anemije i problema sa radom štitne žlezde, mada po pravilu nisu baš toliko krhkog zdravlja, i stanje imuniteta i metabolizma im je i u kasnijim godinama dosta dobro.

Žene sa Jupiterom u strelcu – osnovne odlike i karakteristike životnih aspekata

Ženske osobe ove astralne kombinacije, poznate su po tome da su veoma racionalne i da im je mudrost jedna od najvećih vrlina, te njima pre svega vlada racio i razum, a emocije su im po pravilu u drugom planu, kontrolisane i na neki način i potisnute, kako im ne bi bile u određenim aspektima prepreka i smetnja da se ostvare.

Poznato je takođe i da žene sa Jupiterom u strelcu vole da često filozofski razmišljaju, da se baš i posvete onome što nije materijalno i što je pre svega duhovno i estetsko, pa one nisu sklone da tu zavise od nekog materijalnog dobra, i lako ga se i odriču u tuđu korist.

Kao i muškarcima ove astralne kombinacije, tako je i ženama znanje i obrazovanje najveće bogatstvo i nagrada za trud im nije novac, već poštovanje i priznavanje ostvarenih rezultata.

Opšte karakteristike žena sa Jupiterom u strelcu

Pre svega je važno naglasiti da su žene sa Jupiterom u strelcu veoma plemenite i humane osobe, veoma su dobre prema svakome i veruju u one ljudske vrline i kvalitete, pa zato i jesu vrlo pak i drage i mile, blage naravi i spremne da svakome pomognu.

Žene sa Jupiterom u strelcu, veliki su optimisti, pouzdane su kao prijatelji i kao emotivni partneri, vole da istražuju i da putuju, cene iskrenost kod ljudi, i vrlo su bolećive kada neko pati, pa i onda kada zaista nekome treba pomoć, bez razmišljanja se trude da sve učine i da daju cele sebe zarad drugih.

Generalno, žene sa Jupiterom u strelcu vole uvek da dodatno uče i stiču znanja i iskustva, vole otvorenost u svakom smislu u međuljudskim odnosima, ne trpe laži i neiskrenost, i dosta su baš svesne sebe i svojih karakternih osobina, pa se često i preispituju i teže da poprave neke osobine za koje same smatraju da im ne imponuju.

Žene sa Jupiterom u strelcu – ljubavni aspekt

Kada je u pitanju ljubavni aspekt za žene sa Jupiterom u strelcu, poznato je da su dosta emotivne i nežne, ali i romantične su zaljubljive prirode i da stalno nalaze neke partnere za koje smatraju da su savršeni, i stalno greše.

Kod muškaraca koji bi im bili idealni partneri, žene sa Jupiterom u strelcu pre svega traže stabilnost, samosvesnost i sigurnost, ali ono što ih najviše opčinjava nije fizički izgled ili materijalno bogatstvo, već iskrenost, duhovitost i unutrašnja lepota.

Međutim, iako su rano spremne da stvaraju brak i porodicu, žene sa Jupiterom u strelcu ipak vole i da se ostvare u karijeri, pa kada stvore porodicu, sklone su da pate jer smatraju da će im takva odluka nužno uticati na stagnaciju u profesionalnom smislu.

U braku su osobe ove astralne kombinacije verne i odane, ali po malo i ljubomorne i posesivne, jer su pre svega žene sa Jupiterom u strelcu nesigurne u sebe i sklone da se zapuste u fizičkom smislu, i da onda veruju da će partner da ih napusti i prevari, jer ne vide svoje ostale kvalitete.

Žene sa Jupiterom u strelcu – poslovni aspekt

Pre svega je jasno da žene sa Jupiterom u strelcu cene znanje i obrazovanje, i vole da se stalno dodatno usavršavaju i stiču nova iskustva, ali su vrlo vredne i teže da se što pre osamostale i počnu da zarađuju za sebe, jer ne vole da u bilo čemu budu oslonjene na druge i da traže novac od partnera ili članova porodice.

Novca žene sa Jupiterom u strelcu imaju uvek, ali ga olako i troše na neke nevažne stvari, jer vole skuzpu garderobu, lepou hranu i putovanja, pa kada nestane finansijskih sredstava, one su spremne i da se malo pomuče, ali nikada ne ečkaju na prilike da zarade, već se snalaze i same sebi stvaraju nove mogućnosti.

Mada su žene sa Jupiterom u strelcu, pre svega profesionalno vezane za poslove koji se tiču rada sa ljudima, one ne beže ni od poslova koji im nisu iz struke, i smatraju da nije sramota pošteno raditi i zaraditi, pa nikada ne pozajmljuju novac od prijatelja, i veoma su sklone da smatraju da dugove ne treba da stvaraju, a opet novac daju lako i bez žaljenja svakome kome je on potreban.

Žene sa Jupiterom u strelcu – zdravstveni aspekt

Žene sa Jupiterom u strelcu, sklone su gojenju i ne vode računa o sebi, a posebno u kasnijim godinama, iako su po pravilu jako fizički lepe i atraktivne, pa to može da im stvara stres i da i dovede do toga da se povlače u sebe.

Često osobe ove astralne kombinacije, imaju probleme sa mučninama i nesvesticama, muči ih nedostatak gvožđa i anemija, a takođe im je problem nizak krvni pritisak, kamen u bubrezima i česti bolovi u velikim zglobovima.

Sponzorisano:

loading...
Loading...