Lav podznak jarac – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Osobe muškog ili ženskog pola kojima je kardinalni znak u zodijaku lav, dok im je podznak u jarcu, kao astrološki pripadnici elemenata „vatre“ i elementa „zemlje“, ne predstavljaju dobru tj kompatibilnu kombinaciju, i po pravilu stalno dolazi do unutrašnjih sukoba dva „jaka karaktera“ koje u sebi nose i znak i ascendent, pa u suštini ove osobe veoma često mogu da se ponašaju sasvim nelogično i nedosledno svojim pravim emocijama i crtama ličnosti, i da pokazuju svu negativnost i mane svog temperamenta.

Kako je Sunce vladajuća planeta znaka lava, dok sazvežđem jarca „upravlja“ planeta Saturn, ni u tom pogledu ne postoji kvalitetan astralni aspekt u zodijačkom polju lav – jarac, pa se osobe koje su ovakva kombinacija u horoskopu, veoma loše snalaze zbog stalnih „sukoba“ brze i spore tj tamne i svetle planete koje njima upravljaju.

Žena lav sa podznakom u jarcu 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe kojima je kardinalni znak lav dok im je ascendent u jarcu, veoma često su fatalne zavodnice koje su vrlo svesne svojih „moći“ i kvaliteta koje imaju na druge osobe, pa nije retkost da se ponašaju vrlo egocentrično, sujetno i snobovski. 

Posao – žene lav – jarac, u poslovnom aspektu su pre svega veoma istrajne, inteligentne, vredne, oštroumne i ambiciozne, i poseduju izuzetnu snagu volje i veoma čvrst karakter, i one nikada nisu sklone da se dvoume ili da se ponašaju neodlučno, već po pravilu unapred znaju i planiraju svaki svoj sledeći poslovni potez.

Lenjost, sporost ili „traljavost“ u radu, kako kod sebe, tako i kod bliskih saradnika žene ovakve astralne kombinacije znaka i podznaka ne umeju da tolerišu i uvek zahtevaju više, bolje i brže, pa su u svemu čime se bave po pravilu vrlo uspešne i ostvarene.

Mana žena lav – jarac, jeste u tome što su poslovično veliki materijalisti i vole da imaju dosta novca, koji ili ulažu u svoju budućnost, ili ga pak sasvim neracionalno troše i često su sklone da ga pozajmljuju od porodice, prijatelja ili emotivnih partnera.

Prijateljstvo i porodični odnosi – u bliskim međuljudskim odnosima, žene u znaku lava sa podznakom u jarcu, vrlo su zatvorene, probirljive i ne tako retko imaju brojne komplekse, jer smatraju da ne mogu sa svakim da se druže, jer su „iznad“ nekih niskih ljudskih osobina, i nisu u stanju da trpe površnost, laži, manipulisanje ili hvalisanje i nadmoćnost.

Međutim, žene lav – jarac, same po sebi su vrlo sklone da druge kritikuju, osuđuju im postupke, pa čak i da ih potcenjuju i omalovažavaju, i nije retkost da često ulepšavaju istinu i da se uspešno pretvaraju pred drugima kako su sasvim milosrdne, ravnopravne sa svima, pune empatije i dobra. 

Ljubav – u ljubavnom polju su ženske osobe u znaku lava sa podznakom u jarcu vrlo emotivne, nežne, romantične i strastvene, ali su u istoj meri i rezervisane i zatvorene u ispoljavanju svojih osećanja, i ne tako retko su željne „filmskih“ ljubavi, i pate kada nisu voljene i kada im se ne daje dovoljno pažnje i značaja, pa su veliki pesimisti i često se sasvim zatvaraju u sebe ili očajavaju kada ne pronađu ljubav o kojoj sanjaju.

Žene ovakve astralne kombinacije znaka i podznaka, ne umeju da se na pravi način otvore svojim emotivnim partnerima, i olako su potpuno pogrešno protumačene od većine muškaraca koji im se dopadaju, kao sasvim hladne i nezainteresovane osobe oko kojih se ne vredi previše truditi jer su preterano samožive, frigidne, nezrele i emotivno „prazne“.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku lava sa podznakom u jarcu su – muške osobe kojima je kardinalni znak ili podznak u raku; ribama; devici; vagi; biku ili jarcu. 

Zdravstvene tegobe – žene u znaku lava sa podznakom u jarcu, imaju obično velikih problema sa kostima i zglobovima, pa u mladosti pate od povreda i neuralgija, dok su u poznim godinama vrlo sklone osteoporozi i reumatskim zapaljenjima.

Pored toga u zdravstvenom smislu, „slabe tačke“ ženskim osobama ove astralne kombinacije su i zubi, čula, reproduktivni sistem, srce i sistem organa za varenje. 

Muškarac lav sa podznakom u jarcu 

Opšte osobine i karakter – muške osobe sa kardinalnim znakom u lavu i sa podznakom u jarcu, vrlo su tradicionalne, moralne i konzervativne i slepo se pridržavaju svojih stavova i uverenja, i jako su nepokolebljive i principijelne po tom pitanju. 

Posao – osobe u znaku lava sa podznakom u jarcu, u poslu su hladnokrvne, vredne, ambiciozne i uporne i uvek su vođene surovom snagom i razumom bez ikakvog uplitanja emocija i impulsa, pa ne tako retko mogu da budu veoma spore u izvršavanju nekih zadataka u kojima je potrebna doza fleksibilnosti, logike ili kreativnosti.

Svaki svoj plan ili cilj, muškarci lav – jarac izvršavaju tačno, pedantno, na vreme i marljivo, i ne obaziru se na tuđe opaske da su „staromodni“ ili da su „krutih“ shvatanja, jer im je uvek konačni rezultat i postignuti kvalitet merilo uloženog rada i truda. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – u prijateljstvu i u međuljudskim odnosima uopšte, su osobe ovog znaka i podznaka vrlo principijelne, probirljive i veliki su moralisti i tradicionalisti, pa ne tolerišu nikakav vid vulgarnog i prostog ponašanja, ne vole ljude koji su laskavi i pretvorni, i jako biraju sa kime žele da ostvare bliže poznanstvo ili prijateljstvo.

Čak i onda kada se sa nekim veoma zbliže, i kada nekoga nazivaju svojim prijateljem, muškarci u kombinaciji lav – jarac i dalje su vrlo zatvoreni i povučeni u sebe, i takođe je vrlo tipično da po svojoj prirodi oni nikada nemaju dovoljno poverenja u druge ljude i uvek su vrlo oprezni i paze „šta i kome govore“. 

Ljubav – u ljubavnom polju muškarci u znaku lava sa ascendentom u jarcu, veoma su škrti na emocijama, nikako ne umeju da se ponašaju kada se u nekoga zaljube pa su često vrlo napadni i grubi u želji da pridobiju nečije poverenje ili pažnju.

Kada se muškarcima ove astralne kombinacije znaka i podznaka, neka ženska osoba iskreno ili jako dopadne, oni su vrlo uporni i čak i tvrdoglavi dok je ne osvoje, ali su i veoma ljubomorni i posesivni kao partneri i ne umeju da tolerišu nikakvo „slobodnije“ ponašanje ili pak odstupanje od pravila i patrijarhalnih vrednosti kojima su naučeni i koje očekuju i kod svojih partnerki ili pak supruga i majki svoje dece.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku lava sa podznakom u jarcu su – ženske osobe kojima je kardinalni znak ili podznak u zodijaku riba; devica; bik; rak; lav ili jarac. 

Zdravstvene tegobe – muške osobe u znaku lava sa podznakom u jarcu, veoma se „opušteno“ ponašaju kada je njihovo zdravlje u pitanju, pa svojim tegobama retko pridaju veći značaj i trude se da se pretvaraju kako su sasvim otporni na svaku bolest ili patološko stanje.

Suština je međutim, da muškarci lav – jarac imaju česte hronične respiratorne infekcije, da pate od problema sa kostima, mišićima i velikim zglobovima, kao i da obolevaju od poremećaja koji su vezani za srce i arterijski krvni pritisak, kao i za čulo sluha i periferni i centralni nervni sistem.

Sponzorisano:

loading...
Loading...