Lav podznak ribe – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Osobe muškog ili ženskog pola kojima je glavni znak u horoskopu lav, a koji pripada elementu „vatre“, sa podznakom u ribama koje pripadaju elementu „vode“ predstavljaju vrlo negatrivnu i po nepisanom pravilu jako lošu astrološku kombinaciju znaka i ascendenta, jer ova dva elementa nikako jedan sa drugim ne mogu da se usklade.

Sazvežđem riba vlada planeta Neptun, koja je veoma spora i „neodlučna“ planeta, pa tako sa Suncem koje je vladar znaka i podznaka lava, gradi veoma loš astralni aspekt u polju zodijačkog kruga, jer osobama u znaku lava donosi usporenost i „iscrpljuje“ im svu vitalnost i energiju, tako da one postaju sasvim nesposobne da se adekvatno i sa dovoljno snage posvete bilo čemu.

Žena lav sa podznakom u ribama 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe u znaku lava sa podznakom u ribama, po svojoj ličnoj i karakternoj prirodi su veoma veliki individualisti, i sklone su da teže samoći i osobenjaštvu, kao i da se veoma teško navikavaju na druge ljude jer su po pravilu uvek loše raspoložene, mrzovoljne, džangrizave i nedruželjubive. 

Posao – u poslovnom aspektu, žene ove astralne kombinacije su jako neodlučne, sklone da se dvoume, nervozne su zbog svake pogreške, lako odustaju i jako brzo se „predaju“, pa se smatraju vrlo nedoslednim i neozbiljnim osobama i retko im se poveravaju bilo kakvi značajni poslovi ili zadaci koji su od krucijalne važnosti.

Sa druge strane, žene astrološke kombinacije lav – ribe, vrlo su kreativne i može se reći da su one jako velike estete i prave „umetničke duše“, i u poslovima iz sfere umetnosti ili kulture su sasvim nepobedive i veoma su uspešne i ostvarene.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene u kardinalnom znaku lava sa podznakom u ribama, za svoju porodicu i bliske prijatelje uvek su tu i uvek su spremne na bezrezervnu požrtvovanost, veliku saosećajnost, kao i na psihološku ili materijalnu podršku, bez ikakvih očekivanja da im se na poklonjeno vreme i uloženi trud na bilo koji način uzvraća, ili da im se odaje posebna počast i pridaje prevelika pažnja njihovim gestovima. 

Ljubav – u ljubavnom planu, žene u znaku lava sa podznakom u ribama veoma su osetljive i oslanjaju se na svoju intuiciju u izboru emotivnih partnera, pa kada pogreše jer su vrlo zaljubljive i nerealne, postaju jako nervozne i upadaju u očajanje i depresivno raspoloženje, i povlače se u sebe da bi dugo i pažljivo analizirale svoje greške, i pokušale da ih više nikada ne ponavljaju.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku lava sa podznakom u ribama su – muške osobe kojima je kardinalni znak ili podznak u jarcu; biku; ribama; devici; škorpiji; vodoliji ili lavu. 

Zdravstvene tegobe – žene ove astralne kombinacije najčešće pate od tegoba koje su vezane za grčeve u listovima nogu, imaju čest nedostatak joda ili minerala pa pate od oboljenja štitne žlezde ili od poremećaja rada srca i bubrega, ali su takođe sklone da se vrlo često psihički opterećuju pa da postanu vrlo promenljivih i depresivnih raspoloženja, i da se stalni stres i nervoza odraze na rad drugih organa i organskih sistema. 

Muškarac lav sa podznakom u ribama 

Opšte osobine i karakter – muške osobe rođene sa kardinalnim znakom u lavu i sa podznakom u ribama, vrlo su zatvorene u sebe, nepouzdane, nesigurne i u stalnom su prevelikom i nerealnom strahu od „svega i od svih“, pa su zbog toga veliki samotnjaci i spadaju u introvertne osobe koje se vrlo retko sa bilo kim druže i trude se da žive i rade u svojoj samoći, pa nije retkost da se baš u ovoj astralnoj kombinaciji rađaju veliki naučnici i pronalazači. 

Posao – u svom poslu su muškarci lav – ribe veliki individualisti, i nikako ne vole da sa bilo kim sarađuju, jer su nesposobni da se menjaju i da se prilagode tuđim idejama ili planovima, a takođe ne mogu da podnesu ni autoritet ali ni kritike, jer im to dodatno narušava kredibilitet koji ni inače nisu u stanju da u očima drugih izgrade i formiraju.

Iako su vrlo maštoviti i kreativni, muškarci ove astralne kombinacije znaka i podznaka, po nekom nepisanom pravilu su poslovično sasvim neodlučni i nesposobni za bilo kakav vid uspeha, ili pak ostvarivanja u kolektivnom radu, pa ni u „svojoj“ matičnoj sferi kulture ili umetnosti, nikako ne umeju da se na pravi način i adekvatno iskažu i dokažu. 

Prijateljstvo i porodični odnosi –  muške osobe ove astrološke kombinacije kardinalnog znaka i ascendenta, nikada nemaju puno poznanika i prijatelja, i najčešće su usamljenici koji su sami sebi dovoljni i uvek su udubljeni u neka svoja razmišljanja i nesposobni su da se sa bilo kim „dublje“ povežu, jer su u principu vrlo dosadni i nezanimljivi svojim sagovornicima, jer se „drže“ onoga što samo njih zanima, a druge ljude ili ne slušaju, ili se ne trude da im uopšte posvete svoju vrlu pažnju ili dragoceno vreme, a koje mogu iskoristiti da „kreiraju“ kapitalna otkrića i dela. 

Ljubav – u ispoljavanju emocija, muškarci lav – riba su veoma stidljivi i skromni, pa iako su vrlo nežni i jako romantični „u duši“, namaju nikakav šarm ili pak manire kojima bi mogli da se dopadnu pripadnicama suprotnog pola, pa se ili vrlo kasno ostvaruju u dužim vezama i braku, ili pak nikada ne uspevaju da pronađu odgovarajuće osobe, pa su sami i neoženjeni i posvećeni su sebi i svojim idealima i istraživačkom radu.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku lava sa podznakom u ribama su – žene kojima je kardinalni znak ili ascendent u ribama; biku; devici; vagi; škorpiji ili jarcu. 

Zdravstvene tegobe – muškarci u znaku lava sa podznakom u ribama, često su skloni da budu veliki hipohondri, što okolina pripisuje njihovoj „dokonosti“ i dosadi, jer ne umeju da se opuste i da uživaju u svim lepotama i „čarima“ života koji ih okružuje.

Muškarci zodijačke kombinacije lav – ribe, imaju česte probleme sa lošim imunitetom, uvek pate od deficita vitamina i minerala, skloni su da budu osetljivi na respiratorne ili urinarne infekcije, i imaju tegobe vezane za pankreas, jetru i nadbubrežne žlezde.

Sponzorisano:

loading...
Loading...