Lav podznak škorpija – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Muškarci i žene kojima je kardinalni znak lav a ascendent im je u škorpiji, ne predstavljaju dobru kombinaciju znaka i podznaka, jer se „vatra“ kojoj pripada lav i „voda“ kojoj elementarno tačnije astralno pripada škorpija, međusobno ne smatraju kompatibilnim, i „vatra ne može da gori jer je voda uvek gasi“.

Pomenuta činjenica po pravilu znači, da iako je u sazvežđu lava vladar Sunce, planeta koja vlada škorpijom je Pluton, koji je potpuno „spor“ i „mračan“ i koji ima sposobnost da „priguši“ sav sjaj i da iscrpi svu svetlost i energiju koju lav poseduje pod uticajem Sunca koje se nalazi u njegovom zodijačkom polju.

Žena lav sa podznakom u škorpiji 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe kojima je znak u lavu a podznak u škorpiji, veoma su uporne, istrajne i tvrdoglave i trude se da uvek i po svaku cenu „isteraju svoje“ ček i onda kada nemaju apsolutno nikakve argumente ili kada uopšte nisu u pravu po „nekom pitanju“.

Takođe, žene lav – škorpija, sklone su da budu vrlo nametljive i da se uvek ponašaju nadmeno i dominantno, pa često i nisu naročito omiljene u društvu, jer druge ljude potcenjuju dok sebe vrlo često „precenjuju“ i uzdižu iznad svake realne i pristojne granice. 

Posao – u svakom poslu kojim se bave, žene ove kombinacije kardinalnog znaka i ascendenta, veoma se lako nameću i trude se da svoje ideje i planove uvek postave „u prvi plan“, za svoja rešenja smatraju da su idealna, napredna i motivišuća, i ne podnose kada im se neko na bilo koji način suprotstavi ili kada im protivureči.

U ostvarivanju sopstvenih rezultata i postizanju uspeha, žene lav – škorpija, vole da se ponašaju vrlo nadmoćno i napadno, ali imaju dovoljno teorijskog znanja i iskustva pa na svako pitanje ili kritiku uvek daju vrlo spreman i spretan odgovor, koji „pobija“ svaku sumnju koja se tiče njihove predanosti i sposobnosti u zanimanju kojim se bave.

Prijateljstvo i porodični odnosi – iako žene ove astralne kombinacije deluju vrlo otvoreno i jako direktno u međuljudskim odnosima, one su vrlo probirljive i nisu u stanju da se sasvim posvete drugima, jer su uvek i bez izuzetka najbitnije same sebi, i nikada tuđe potrebe ili probleme nisu u stanju da postave ispred svojih želja, planova ili ciljeva.

Osobe koje su bliske sa ženama koje su rođene u znaku lava sa podznakom u škorpiji, veoma se često svesno „pomire“ sa činjenicom da na njih ne mogu da računaju uvek kada su im potrebne, ali nikako ne mogu da podnesu potrebu žena lav – škorpija da nekoga stalno kritikuju, da se vrlo često ponašaju kao pravi snobovi i da se mešaju u tuđe lične tegobe, a kada je potrebno da se za prijatelje iskreno žrtvuju, vrlo su sebične i samožive i na neki način jako spretno „beže“ od bilo kakve odgovornosti i obaveza. 

Ljubav – u ljubavnom aspektu, žene u znaku lava sa podznakom u škorpiji, u istoj meri su i vatrene ali i hladne, i nisu sklone da se bilo kome podrede ili da budu poslušne i potčinjene, da „robuju“ emocijama niti da veruju u „ružičaste“ ljubavne ideale, i veoma su lako sklone preljubi, neverstvu i manipulisanju osobama suprotnog pola.

I kada se iskreno zaljube, žene ove astralne kombinacije znaka i podznaka, ostaju vrlo realistične i racionalne, ne dozvoljavaju da se lako „zanesu“ i da postanu previše neoprezne, pa da tako sebi „otežaju život“ ili pak da budu povređene tuđim neverstvima, izdajama ili lažima.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku lava sa podznakom u škorpiji su – muške osobe koje su rođene u znaku ili podznaku jarca; bika; škorpije; device; lava i riba. 

Zdravstvene tegobe – žene u znaku lava sa podznakom u škorpiji, imaju tendenciju da se loše i nezdravo hrane, i jako vole da jedu masnu i slatku hranu, pa zbog toga često pate od problema sa digestivnim traktom, ali i od demineralizacije kostiju i zuba, od poremećaja imunog sistema, kao i od čestih infekcija urinarnog i genitalnog sistema. 

Muškarac lav sa podznakom u škorpiji 

Opšte osobine i karakter – muškarac u znaku lava sa podznakom u škorpiji, veoma je često nerealan i megalomanski nastrojen u svojim željama i ciljevima, koje retko uspeva da ostvari pa tada postaje vrlo nervozan, aklon da se ponaša afektivno i agresivno, da lako „plane“ i da se često svađa i prepire sa drugima. 

Posao – u poslovnom polju, muškarci u znaku lava sa ascendentom u škorpiji vrlo su ambiciozni, energični i uporni, ali ne tako retko pred sebe postavljaju vrlo teško ostvarljive i prevelike ciljeve, a koje se trude da po svaku cenu ostvare i realizuju, kako bi zadovoljili ne samo svoju potrebu sa samodokazivanjem, već i kako bi svima oko sebe pokazali da su uz stalna i jako velika odricanja i ekstremni rad i trud, sposobni da postignu i ono što je na prvi pogled delovalo „nemoguće“. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – muške osobe u znaku lava sa podznakom u škorpiji, u svim međuljudskim odnosima, pa tako i u bliskim poznanstvima i prijateljstvima koja ostvaruju imaju stalnu potrebu da budu „glavni“, da dominiraju i da se u svemu ističu i dokazuju, pa nije retkost da se ponašaju vrlo sujetno i da su skloni da lako menjaju raspoloženja, da se ljute ili pak svađaju kada naiđu na bilo kakvo negodovanje, nerazumevanje ili pak „neposlušnost“ i „nepokoravanje“ njihovim idejama, stavovima, shvatanjima života ili sveta oko sebe. 

Ljubav – muškarcima lav – škorpija, u ljubavi nisu uopšte toliko važne iskrene emocije i odanost partnera, jer su vrlo skloni da vole „slobodne“ i neobavezne veze, i da prednost daju avanturama, da vole osobe koje su strastvene i koje su vođene nagonima, koje se ne ustrušavaju da otvoreno pokažu kako se osećaju ili šta žele od partnera, ali koje ipak nikako nemaju sklonost da bilo kome nameću sopstvenu volju ili da ograničavaju lične slobode.

Kod žena koje bira za svoje partnerke, muškarcu u znaku lava sa astralnim podznakom u vodoliji, najvažnija je pre svega spoljašnja lepota i strastvenost koju u sebi nose, i nikako nije u stanju da se „poveže“ sa osobama koje su krute, hladne, previše racionalne, skromne i stidljive, već uvek daje prednost ženama koje su samosvesne, ostvarene, sposobne i na neki način i „beskrupulozne“ ili drske u svojim nastupima i ponašanju.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku lava sa podznakom u škorpiji su – žene kojima je znak ili podznak u horoskopu bik; lav; ovan; škorpija, jarac; vodolija ili vaga. 

Zdravstvene tegobe – muškarci u znaku lava sa podznakom u škorpiji, veoma su skloni da se odaju porocima, pa često preteruju u hrani, duvanu ili alkoholu, i zato imaju velike problema sa krvnim pritiskom, pate od učestalih tegoba sa urinarnim traktom, imaju ozbiljna oboljenja koja su vezana za sistem za varenje, i pate od „slabih“ kostiju i obolevaju od malokrvnosti i avitaminoza.

Sponzorisano:

loading...
Loading...