Lav podznak strelac – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Osobe koje su rođene u „vatrenom“ znaku lava, sa znakom i podznakom strelca čiji je element po zodijaku takođe „vatra“, predstavljaju dobru astralnu kombinaciju, pod uslovom da se u prvom planu ne nađu mane i loše karakterne osobine znaka i podznaka u nekom od životnih aspekata, što može doneti velike probleme kada se pomenute karakterne osobine suviše jako naglase.

Vladar sazvežđa lava je Sunce, dok znakom i ascendentom strelca vlada planeta Jupiter, pa i u tom smislu postoji dobar astralni aspekt, koji ova dva nebeska tela međusobno formiraju kada se nađu u istom astralnom polju.

Žena lav sa podznakom u strelcu 

Opšte osobine i karakter – žene u znaku lava sa podznakom u strelcu, vrlo su maštovite, velike su estete i jako su kreativne, vole da putuju i da uživaju u životu, sklone su da preterano veruju svim ljudima, i po tom pitanju se mogu smatrati sasvim lakovernim i nezrelim osobama. 

Posao – u poslu kojim se bave, žene lav – strelac su veoma pedantne i odgovorne, uvek sve svoje zadatke po pravilu završavaju i pre predviđenih i zadatih rokova, ali nikako ne vole da im bilo ko naređuje, upravlja njihovom voljom ili da ih kritikuje i da se ponaša autoritativno, pa su u takvim situacijama sklone da se svađaju, da se ponašaju vrlo nezrelo i razmaženo, i da odustaju od posla ili da daju otkaz na dobro plaćenim i vrlo „kvalitetnim“ poslovnim pozicijama.

Prijateljstvo i porodični odnosi – ženama ove astralne kombinacije porodica i prijatelji su uvek i bez izuzetka na prvom mestu, pa iako po pravilu teže da se što je moguće ranije osamostale i da postanu novčano nezavisne, uvek su spremne da svojoj porodici budu na raspolaganju ili da svojim prijateljima pomognu u nevolji.

Žene lav – strelac, veoma su saosećajne i jako plemenite, i spremne su da svakome pomognu bez ikakve potrebe za kontra – uslugama ili uzvraćanjem „istom merom“, ali nikako ne tolerišu i ne vole laži, manipulisanja ili bezobrazluk bilo koje vrste, pa mogu da se jako razbesne i da postanu vrlo „džangrizave“ i svađalački nastrojene kada neko pokuša da grubo iskoristi njihovu dobrotu i nesebičnost. 

Ljubav – u ljubavi su žene ove astralne kombinacije vrlo sklone da se lako emotivno „otvaraju“ svim potencijalnim partnerima, vole avanture i slobodu, i ne teže da se prerano „vezuju“ i da sebe ograničavaju u bilo kom smislu.

U emotivnim odnosima, žene lav – strelac uvek su vrlo detinjaste i razmažene, čeznu za stalnom i neizmernom pažnjom i odanošću, dok su same vrlo „lepršave“ i nestalnog su duha, pa ih je stoga veoma teško „ukrotiti“ i očekivati da se ponašaju kao zrele i odgovorne partnerke, supruge ili pak majke kada dobiju potomstvo.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku lava sa podznakom u strelcu su – muške osobe kojima je kardinalni znak ili podznak u zodijaku blizanac; lav; vodolija ili vaga. 

Zdravstvene tegobe – žene u znaku lava sa podznakom u strelcu, imaju tegobe koje su vezane za rad štitne žlezde, jako često pate od poremećaja apetita i metabolizma uopšte, pa nije retkost da su često gojazne ili da boluju od šećerne bolesti i hiperholesterolemije.

Za žene u znaku lava sa astralnim ascendentom u strelcu, slaba tačka su i reproduktivni organi, kao i bubrezi i urinarni trakt, pa i digestivni sistem, pa tako one vrlo lako obolevaju od infekcija i zapaljenja pomenutih organskih sistema, i jako su sklone da to shvataju i previše ozbiljno ili da strahuju od mogućih komplikacija i posledica. 

Muškarac lav sa podznakom u strelcu 

Opšte osobine i karakter – muške osobe u znaku lava sa astralnim podznakom u strelcu, vrlo su veliki profesionalci i svemu u svom životu pristupaju ozbiljno i temeljno, mada nije retkost da se nekada ponašaju vrlo pohlepno i gramzivo, i da za sebe žele „najbolje i najveće“, ne misleći pri tome na tuđe potrebe, kao i na to da nekoga mogu lako da povrede ili uvrede svojim postupcima i ponašanjem. 

Posao – svakom poslu kojim se bave, muškarci lav – strelac pridaju veliki značaj i ne vole da bilo šta rade površno ili „radi reda“, već se svemu posvećuju do krajnjih granica volje i izdržljivosti, uvek su studiozni, temeljni i pedantni, vođeni su zdravom ambicijom i žele da se dokažu i da sebe ostvare u profesionalnom smislu. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – za svoje najdraže osobe i bliže poznanike i dobre prijatelje, muškarac u znaku lava sa podznakom u strelcu, spreman je da se ponaša sasvim nesebično i da postupi uvek vrlo pažljivo, saosećajno i dobrodušno, nikada ne misleći na sopstvene potrebe i uvek stavljajući osobe do kojih mu je stalo „na prvo mesto“. 

Ljubav – muškarci lav – strelac, sasvim netipično karakternoj snazi kardinalnog znaka koja se odlikuje ponosom, srčanošću i velikom pravdoljubivošću i nespremnosti da oprašta i zaboravlja bilo kakav vid izdaje ili prevare, veoma su emotivni, zaljubljivi i puni su poverenja i nežnosti, pa nije nikakva retkost da emotivnim partnerkama daju „sve što one požele“, kao i da ih po pravilu ni u kom smislu ne ograničavaju, i ne žele da im nameću svoju volju i da sebično i posesivno bilo koga uslovljavaju apsolutnom odanošću i vernošću.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku lava sa podznakom u strelcu su – žene u znaku ili podznaku riba; raka; vage; strelca; blizanaca; lava ili vodolije. 

Zdravstvene tegobe – muškarci u znaku lava sa podznakom u strelcu, ne tako retko imaju problema sa gojaznošću, povredama kičme i velikih zglobova, ali i jake tegobe sa sistemom za varenje, jetrom, žučnom kesom i pankreasom.

Sponzorisano:

loading...
Loading...