Lav podznak vaga – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Vladar znaka i podznaka lava je Sunce, dok sazvežđem vage vlada planeta Venera, pa u suštini astralni aspekt koji ova dva nebeska tela grade međusobno u zodijačkom polju lava kome je ascendent u vagi, nije toliko loš, i može se reći da predstavlja pozitivan aspekt u astrologiji.

Takođe, i u području slaganja horoskopskih elemenata, „vatra“ kojoj pripada znak lava se sa „vazduhom“ kome pripada ascendent u vagi, dobro međusobno kombinuje, i osobama koje su u ovakvoj astrološkoj kombinaciji rođene donosi po pravilu „na površinu“ samo dobre karakterne osobine, kao i uspeh u najrazličitijim životnim poljima.

Žena lav sa podznakom u vagi 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe kojima je kardinalni znak u lavu a podznak u vagi su po pravilu veoma sujetne, egocentrične i svesne sebe i svih svojih kvaliteta, pa nije retkost da se u životu u raznim situacijama ponašaju vrlo proračunato i koristoljubivo, da budu veoma nezasite i „nezajažljive“, kao i veliki materijalisti, jer vole bogatstvo, finansijsku sigurnost, lagodan i lep tj bezbrižan i siguran život.

Kako su žene ove astralne kombinacije znaka i ascendenta vrlo atraktivne spoljašnjosti, a uz to su i veoma inteligentne, ponašaju se vrlo koristoljubivo, i nije im strano da budu velike „kokete“ i da svoju lepotu iskoriste kako bi postigle željeni cilj.

Posao – iako se za žene astralne kombinacije lav – vaga, ne može reći da su lenje i da se poslu koji rade ne posvećuju u punoj meri, one su u obavljanju svih zadataka koji se pred njih stave, često vrlo nestrpljive, nestalne i nedosledne, i nije retkost da svoje obaveze rado „prepuštaju drugima“, ali da na kraju žele da dobiju pohvale i zasluge koje je zavrednovao neko drugi a ne one same.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene ove astralne kombinacije kardinalnog znaka i zodijačkog ascendenta, imaju veliki broj poznanika i prijatelja, i u ovoj sferi su vrlo odane i iskrene, spremne da budu sasvim nesebične, plemenite i požrtvovane kada je to potrebno dragim ljudima iz njihove okoline.

Međutim, nije nikakva retkost da žene lav sa podznakom u vagi, obožavaju kada im se svi dive, kada ih hvale ili im „udeljuju“ komplimente, kao i kada im javno izražavaju zahvalnost za sva dobročinstva i humana dela, i tako nesvesno uspevaju da usliše njihovu nepresušnu potrebu da u očima svih ljudi budu nedostižne, savršene i neponovljive. 

Ljubav – žene lav – vaga, u ljubavi su potpuno hladne, ne pokazuju strast i emocije i ponašaju se veoma racionalno i svesno, pa tako teže i da svoje emotivne partnere biraju prema materijalnom ili društvenom statusu, a kako se same ne bi preterano mučile ili pak potrudile da se u bilo kom zanimanju ostvare, i da same steknu finansijsku satisfakciju koju toliko priželjkuju.

Žene u znaku lava sa podznakom u vagi, apsolutno svaki muškarac može olako da osvoji lepim manirima, laskanjem, skupim poklonima i stalnim komplimentima koji im „hrane sujetu“ i prijaju njihovom egu, pa nije ratkost da žene ove astralne kombinacije rano stupaju u brak i to sa znatno starijim partnerima, koji ih mogu u svakom smislu reči „obezbediti“ i pružiti im „život iz bajke“, za koji ne moraju da se žrtvuju, da vredno rade ili da se bilo čega odriču.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku lava sa podznakom u vagi su – muškarci koji su u horoskopu kardinalni znak ili podznak strelca; ovna; vage; vodolije ili lava. 

Zdravstvene tegobe – žene u znaku lava sa podznakom u vagi, vrlo su krhke i lošeg su opšteg imuniteta organizma, pa učestalo obolevaju od sasvim banalnih virusnih infekcija i zapaljenja.

Takođe, nije nikakva retkost da se žene lav – vaga preterano žale na migrenozne glavobolje, česte probleme sa čulima i kožom, ali i da imaju tegobe koje su u vezi sa poremećajima cirkulacije ili sa izlučivanjem tečnosti i otpadnih produkata metabolizma iz organizma (često pate od oboljenja bubrega i urinarnih puteva, i imaju probleme sa limfotokom). 

Muškarac lav sa podznakom u vagi 

Opšte osobine i karakter – muške osobe kojima je kombinacija kardinalnog znaka i podznaka u horoskopu lav – vaga, veoma su ambiciozne i uporne u ostvarivanju svojih ciljeva, ali su i veliki egocentrici, za sebe misle uvek najbolje, i često su skloni da budu vrlo površni i „plitki“ i sasvim opravdano nose epitet „pozera“ i nedosledne osobe kojoj je uvek i neizostavno u svim životnim poljima, najvažnije da zadovolji sopstvene sebične potrebe i da joj svi drugi budu sasvim nevažni ili pak da ih postavi uvek „posle sebe“. 

Posao – muške osobe u astralnom znaku lava sa podznakom u vagi, u poslovnom aspektu su najčešće veoma vredne, uporne i vrlo energične i ambiciozne, jer imaju stalnu potrebu da se sebi i svojoj okolini uvek prikažu u „najsjajnijem izdanju“, pa nije retkost da u svojoj želji da se što pre ostvare i postignu željene rezultate i ciljeve, postanu vrlo neoprezni i brzopleti i da se veoma lako „sapletu“ o sopstvenu sujetu i da naprave greške koje će ih koštati pozicije, napredovanja u radu ili pak materijalne dobiti i satisfakcije. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – u svakom društvu u kome se nađu, muškarci lav – vaga su vrlo popularni i zanimljivi, jer su jako rečiti, vole o svemu da diskutuju, izrazito su šarmantni i teže da se svakome dodvore, dopadnu i da za uzvrat dobiju divljenje drugih, da budu nužno na „pijedestalu“, obasuti pažnjom, hvalospevima i neskrivenim obožavanjem i idolizacijom svoje sopstvene ličnosti. 

Ljubav – iako se muškarac lav – vaga vrlo često i „beznadežno“ zaljubljuje, u ljubavnom polju je po pravilu vrlo proračunat i hladan, nije retkost da bude vrlo manipulativan i neveran, i ne želi da se preterano ili previše rano vezuje za samo jednu emotivnu partnerku, jer je sklon avanturama i provodu, i voli da se zabavlja, kao i da olako „srlja“ u neobavezne flertove i kratkotrajne veze.

Čak i kada se obaveže na dužu vezu ili brak, muškarac ove astralne kombinacije teško suprimira svoj nagon za slobodom, kao i težnju za stalnim promenama i novitetima, pa svoje supruge ima sklonost da lako i bez kajanja prevari ili ostavi da same brinu o porodici, ali po pravilu uvek bira žene koje su spremne da mu sve njegove „izlete“ lako oproste ili zaborave, i da ga ponovo prime pod svoje „okrilje“ kada se obično lažno pokaje, i vrati se u svoj dom skrušen i „pognute glave“.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku lava sa podznakom u vagi su – žene kojima je kardinalni znak ili ascendent u horoskopu lav; vaga; škorpija; ribe; devica; ovan; strelac ili jarac. 

Zdravstvene tegobe – muškarac astralne kombinacije lav – vaga, ima uporne i učestale tegobe sa mokraćnim putevima i bubrezima, pati od poremećaja prostate i oboljenja reproduktivnih organa, kao i od problema sa čulom sluha i vida, i od poremećaja funkcije srca i perifernih krvnih sudova.

Sponzorisano:

loading...
Loading...