Mars u ribama – značenje

Planeta Mars ili crvena planeta, jeste četvrta u planetarnom sistemu i nalazi se između Jupitera i Zemlje, a ima istovetno ime kao i rimski bog rata, pa je njena odlika zapravo snaga i borbenost kada je u dobroj poziciji, odnosno bes i ljutnja kada je položaj planete nepovoljan.

Kada se radi o povezanosti ove planete sda horoskopskim znacima, ona pre svega utiče na to da se odredi karakter svakog znaka, u smislu strpljivosti, snalažljivosti, snage, strastvenosti, stava i energije, uzdržanosti, sposobnosti kontrole emocija i afekta.

Muškarci sa Marsom u ribama – osnovne odlike i karakteristike životnih aspekata

Generalno se smatra da osobe ovakve astralne kombinacije, nepovoljno utiču na sve osobine koje Mars kao snažna planeta ima, pa su one zaprtvo suprotnost svemu što on predstavlja kada se nađe u ko-dominaciji sa vladajućom planetom nekog znaka zodijaka, u ovom slučaju sa Neptunom.

Naime, muškarci sa Marsom u ribama, sasvim su nenametljive i povučene osobe, preosetljive su i nekarakteristično blage naravi i previše tihe i mirne u ispoljavanju emocija, kao da vladajućeg uticaja marsa uopšte i nema.

No, sve navedene osobine kod osoba koje su u Zodijaku muškarci sa Marsom u ribama, postaju zanemarljive kada oni budu izazvani i isprovocirani nekim nepravdama ili bezobrazlukom, pa postaju tada vrlo skloni da se ponašaju besno i nepredvidivo, te pokazuju veliku snagu i veliku odlučnost, hrabrost i borbenost..

Opšte karakteristike muškarca sa Marsom u ribama

Nekada su muškarci sa Marsom u ribama, lenji i nepreduzimljivi, nemaju volje ni ambicije da se bore i da se za bilo šta zalažu, nije im stalo ni do uspeha ni do novca, i tu se opet ogleda jedna i predominacija Neptuna, koji je planeta koja vlada znakom riba.

Muškarci sa Marsom u ribama, nekada su veoma ranjivi i slabići su koji traže spas u porocima, pa su skloni i depresiji i samosažaljevanju, jer ne umeju da se zauzmu za sebe i dopuštaju da ih pak i zaista svako lako uvredi i povredi, te se povlače i ne žele da se svađaju i stvaraju konflikte.

Takođe je vrlo tipično za osobe koje su muškarci sa Marsom u ribama, da imaju sklonost da potpadaju pod uticaje okoline i da im je vrlo stalo do toga šta o njima kažu i misle drugi, te se i menjaju i prilagođavaju društvu u kom žive, i kao da nemaju svoj stav i integritet.

Muškarci sa Marsom u ribama – ljubavni aspekt

Osobe ove astralne kombinacije,u ljubavnom polju su pre svega nežni i veoma osetljivi, ali nemaju inicijativu i stalno pokušavaju da pronađu pravu srodnu dušu, ali greše i bivaju povređeni, i u ljubavi stalno više pate nego što uživaju.

Muškarci sa Marsom u ribama, teško mogu da se skrase, obično su u braku jer poštuju neke tradicionalne vrednosti, ali su opet skloni tajnim vezama i avanturama, jer ne uspevaju da u onome ko ih iskreno voli i pronađu sve što im treba.

Kao i u svim ostalim životnim poljima, i u ljubavi su muškarci sa Marsom u ribama veoma i neodlučni i stalno su nekako u potpunom rasulu i haosu, posebno ukoliko im osećanja nisu uzvraćena, kada su skloni da teško pate i da sve svoje nesigurnosti prebace na partnera.

Osobe ove astralne kombinacije, vrlo loše uspevaju da kontrolišu svoje emocije, ali su nekada muškarci sa Marsom u ribama vrlo teatralni, nalaze razloge da pate i da se povlače u sebe, i više su usamljenici i neko ko je vezan za prošlost i ne mogu da pronađu svoju sreću ni sa kim.

Muškarci sa Marsom u ribama – poslovni aspekt

Kada je u pitanju posao i profesionalni napredak, muškarci sa Marsom u ribama su veoma slabi i ne umeju da se suoče sa preprekama i problemima, pa radije prepuštaju odluke i odgovornost drugima.

Ova astralna kombinacija, čini osobe vro indolentnim i povučenim u sebe, bez jasnih želja i ciljeva u životu, pa su oni vrlo i psihički nestabilni i ne umeju da se izbore za ono u šta veruju, pa je njima vrlo lako i manipulisati, jer su lakoverni i povodljivi.

Muškarci sa Marsom u ribama, generalno su vrlo kreativni i najbolje mogu da uspeju u raznim poslovima iz sfere umetnosti i kulture, ali je problem što svoja sanjarenja i maštanja poistovećuju sa stvarnošću, i mešaju emocije sa poslom, i to im najčešće i stvara probleme.

Muškarci sa Marsom u ribama – zdravstveni aspekt

Poznato je da su muškarci sa Marsom u ribama skloni porocima, i najčešće imaju probleme sa alkoholizmom, pa u kasniojim godinama obolevaju od bolesti jetre, a takođe su vrlo skloni i psihičkim problemima, pre svega depresiji.

Osobe ove astralne kombinacije, imaju vrlo slabo somatsko zdravlje, te su jako osetljivog imuniteta i stalno su muškarci sa Marsom u ribama tokom života podložni nekim infekcijama i uplanim procesima.

Žene sa Marsom u ribama – osnovne odlike i karakteristike životnih aspekata

Kada su u pitanju ženske osobe ove astralne kombinacije, one su vrlo pasivne, ne umeju da se za sebe izbore, neodlučne su i nisu borbene, pa imaju sklonost da popuštaju i onda kada su u pravu, i generalno eluju sasvim i neodlučno, nesigurno i izgubljeno u životu.

Nekarakteristično za ovaj znak, žene sa Marsom u ribama ne vode računa o svom fizičkom izgledu, pa deluju nekada vrlo neuredno i zapušteno, ponašaju se bez manira i osnovne kulture, sklone su da budu promiskuitetne i imaju nvrlo malo nekih kvaliteta kojima bi mogle da se ponose.

Opšte karakteristike žena sa Marsom u ribama

Žene sa Marsom u ribama, povodljive su i nemaju sopstveni stav i uvek lako popuštaju da ih svi drugi vode, pa zato i greše i ne umeju da se iz prepreka i problema izvuku, ali se realno i ne trude, jer im je lakše da se samosažaljevaju i da se povlače kada je najteže u životu.

Osobe ove astralne kombinacije, ne veruju ni u kakve ideale, nemaju jasan cilj u životu, pa žive „od danas do sutra“, ali su dosta sumnjičave i podozrive prema svakome, pa ne veruju ljudima i jako teškoostvaruju prijateljstva i poznanstva, i po prirodi su usamljenici i najlakše im je da se povalče u sebe.

Po pitanju međuljudskih odnosa, žene sa Marsom u ribama umeju da budu i nekada vrlo lukave i podmukle, pa da ljudima rade iza leđa, da one koji su im pomagali uvek i lako izdaju radi nekih ličnih interesa, i umeju vešto da skrivaju svoje prave namere, pa ih ljudi generalno i ne vole kad ih bolje upoznaju.

Žene sa Marsom u ribama – ljubavni aspekt

U ljubavi su žene sa Marsom u ribama, tajanstvene i neodlučne, vole da sebi dokazuju da mogu svakoga da zavedu, ali su po pravilu u vezama inferiorne i traže muškarce koji mogu da ih kroz život vode i da im budu oslonac.

Žene sa Marsom u ribama, vole tajanstvenost pa se često upuštaju u paralelne veze, i kada su u braku one ga ne shvataju ozbiljno i partnerima nisu verne i odanejer su im uvek osećanja vrlo pomešana i nejasna i njima samima.

Osobe ove astralne kombinacije, lako su zaljubljive i njihova su osećanja u isti mah i snažna ali i pogrešna, jer ne umeju da ostanu dosledne sebi, pa žene sa Marsom u ribama vole da se svakome dopadnu i da svakoga osvoje, ali osećanja ne umeju da kanališu na pravi način, i na kraju i izgube osobe kojima je do njih iskreno stalo, i lako prave pogrešne izbore.

Žene sa Marsom u ribama – poslovni aspekt

Kada je u pitanju posao, žene sa Marsom u ribama su dosta kreativne i maštovite, ali nisu skloone da se za bilo šta potrude i da pokušaju da ostvare ono u šta zaista veruju, pa rade neke poslove u kojima ne moraju da odlučuju same, već sve prepuštaju drugima.

Generalno je poznato da su žene sa Marsom u ribama sklone da sanjare i maštaju, da se nadaju velikim uspesima i ostvarenjima, ali u stvarnosti ne preduzimaju ništa po tom pitanju, i sve ostaje samo na željama i snovima, dok su u praksi bez ikakve inicijative i odlučnosti, ne umeju da se bore i da istraju u bilo čemu.

Žene sa Marsom u ribama nisu ni najmanje ambiciozne i željne da se izdignu u nekom datom i poslovnom polju, pa su obično vezane za poslove u kojima nemaju puno kontakta sa ljudima, jer ne veruju onima sa kojima sarađuju, a kada se i desi da rade u kolektivu ili timu, lako ih svako izmanipuliše i iskorišćava, i one samo stagniraju bez ikakve perspektive za bolje sutra.

Osobe ove astralne kombinacije, sasvim su ćudljive i nikada jasno ne pokazuju ni šta misle ni šta žele, vrlo su nemarne i ne poštuju date prilike, nije im stalo da u bilo čemu budu lideri ili inovatori, i jednostavno žive povučeno i nemaju nikakve potrebe da osiguraju sebi budućnost i da se za bilo šta iskreno zalažu i potrude.

Žene sa Marsom u ribama – zdravstveni aspekt

Zdravlje je za žene sa Marsom u ribama, nevažna stavka kao i sve drugo u životu, pa se ponašaju vrlo nemarno i neodgovorno, i obično su sklone depresivnim astanjima i vrlo čestim promenama raspoloženja, pa ih je vrlo teško ubediti da potraže pomoć psihoterapeuta.

Osobe ove astralne kombinacije, imaju loš imunitet, česte su smetnje sa urinarnim, genitalnim i respiratornim traktom, dok su u kasnijim godinama sklone i gojaznosti i nastanku metaboličkog sindroma, jer ne vode računa o svom fizičkom zdravlju, pa olako shvataju sve savete lekara i veoma su opuštene po pitanju svake vrste terapije, i ne poštuju ono što bi im bilo od pomoći u izlečenju.

Sponzorisano:

loading...
Loading...