Mars u škorpiji – značenje

Planeta Mars, vladar je znaka ovna, dobre aspekte pokazuje u znaku škorpije i jarca, a negativne osobine naglašava u znacima ribe, vage, raka i bika.

Generalno posmatrano, ova planeta svim znacima pre svega utiče na ispoljavanje snage i stava, borbenosti i sposobnosti da se stekne samopouzdanje i preduzimljivost, da se ima spremnost za preuzimanje inicijative i počinjanje nečeg novog sa svešću od rizika i posledica.

Muškarci sa Marsom u škorpiji – osnovne odlike i karakteristike životnih aspekata

Osobe ove astralne kombinacije, aklone su da se odlično iskontrolišu u svakoj situaciji, kao i da prikriju svoje prave emocije i stavove, te da se prilagode svakoj situaciji, i niko zaista ne može da zna sigurno šta je u njihovoj glavi.

Generalno su muškarci sa Marsom u škorpiji, pritajeno agresivne osobe, uvek nezadovoljne i baš i nesrćne, ali pred drugima se pretvaraju da su sasvim ljubazne i dobrodušne osobe, i jako imaju nezgodnu narav, pa su kada im sve potisnute emocije eskaliraju, sklone da izraze ljutnju i bes u najgoroj mogućoj formi.

Takođe, muškarci sa Marsom u škorpiji vrlo su ambiciozne osobe i ne biraju način da postignu željene ciljeve, pa su prema svakome ko im se nađe na putu i ko se sa njima ne složi, vrlo one i ohole i osvetoljubive, i treba ih se čuvati kao protivnika jer su vrlo podmukli i lukavi, i poznaju jasno svačije mane i slabosti, i umeće da ih iskoriste kada im se za to ukaže prilika.

Opšte karakteristike muškarca sa Marsom u škorpiji

Muškarci sa Marsom u škorpiji, strastven su osobe koje ne umeju ni u jednom životnom aspektu da adekvatno kontrolišu osećanja, i da budu „hladne glave“, pa reaguju vrlo burno i silovito, posebno kada imaju konkurente i kada treba da sebi obezbede neke željene ciljeve.

Osobe ove astralne kombinacije, veoma teže tome da ostvare moć i uticaj, snažne su volje i uvek hrabre u preuzimanju svakog rizika i inicijative, ali su poslovično sebični i ne žele da svoja neka postignuća i zasluge dele sa bilo kim, pa imaju i sklonost da preuzmu sve na sebe i da obično i baš omalovažavaju tuđi rad i trud.

Poznato je da su osobe koje su muškarci sa Marsom u škorpiji, spremne da sve podnesu i da se iz svake situacije izvuku na neki sebi znani način, ali su takođe same sebi najveći neprijatelji, i mada se čuvaju drugih, oni lako sebi naprave probleme i zbog karaktera imaju snažnu moć samouništavanja, jer ne mogu da podnesu lične neuspehe i sve potiskuju u sebe.

Muškarci sa Marsom u škorpiji – ljubavni aspekt

Kada je u pitanju ljubavni aspekt, muškarci sa Marsom u škorpiji su vrlo direktni i retko se pak i dvoume i kolebaju kada treba nekoga da osvoje, puni su samopouzdanja i misle da su u svakom smislu savršeni, pa ne razumeju i ne vole kada ih neko odbije u udvaranju, i postaju vrlo napadni i neprijatni.
Muškarci sa Marsom u škorpiji, fizički su vrlo atraktivni i pre svega muževni i harizmatični, osvajaju svojom prodornošću i strastvenošću, i jako su čulni i fatalni kada su žene u pitanju, te imaju uspeha u ljubavi, ali oni su sami retko zadovoljni, pa opet traže nešto više i bolje.

Osobe ove astralne kombinacije, vole tajne i avanture, žele da dokažu sebi koliko su veliki zavodnici, trude se da nekada svoj nedostatak inteligencije ili fizičke lepote nadomeste sa lepim manirima i velikodušnim poklonima, ali generalno partnerkama nisu verni i ne umeju da sačuvaju brak i porodicu i kada se jednom skrase.

Kako je zapravo muškarci sa Marsom u škorpiji, veoma intenzivan u ispoljavanju osećanja, on daje sebe u potpunosti ali traži i očekuje da mu se uzvrati istom merom, i nikada nije sasvim srećan i ispunjen, te nekada može biti vrlo teška osoba za vezu, i pokazuje izraženu i ljubomoru i posesivnost, pa iako lako osvaja žene, one kada ga bolje upoznaju obično shvate da su se vrlo prevarile u proceni.

Muškarci sa Marsom u škorpiji – poslovni aspekt

U poslu su muškarci sa Marsom u škorpiji vrlo hrabri i imaju motivaciju da ostvare sve svoje ambicije i ciljeve, ali im vrlo često posao postaje opsesija posebno kada ne uspeju da brzo i lako realizuju svoje naume.

Osobe ove astralne kombinacije, ne vole konkurenciju i umeju veoma lako da se ponašaju lukavo i podmuklo, da skrivaju svoje prave namere i da izdaju saradnike kada se oni najmanje nadaju, a kako bi sve zasluge preuzeli na sebe.

Problem nastaje onda kada muškarci sa Marsom u škorpiji, postanu najveći neprijatelji sami sebi, i kada oni osete neko nezadovoljstvo sobom, te umeju da se postave vrlo surovo i nemilosrdno i da svu krivicu prebace na druge, te da počnu da se svete i da uništavaju sve pred sobom, kako baš i niko drugi ne bi mogao da ostvari ono što oni nisu uspeli.

Ono što muškarci sa Marsom u škorpiji najviše mrze, jeste pokušaj da se njima manipuliše, i oni su vrlo opasni neprijatelji kada im se neko zameri, pa ne beže od toga da se svete i da se ponašaju vrlo okrutno i surovo, i ne odustaju dok nekoga koga ne vole sasvim ne unište.

Muškarci sa Marsom u škorpiji – zdravstveni aspekt

Po pitanju zdravlja, muškarci sa Marsom u škorpiji skloni su povredama i prelomima, često pate od problema sa reproduktivnim organima.

Osobe ove astralne kombinacije, imaju u kasnijem životnom dobu probleme sa radom štitne žlezde, kao i neke patološke promene vezane za kardiovaskularni sistem, najčešće u formi aritmija ili nekih hroničnih promena na krvnim sudovima.

Žene sa Marsom u škorpiji – osnovne odlike i karakteristike životnih aspekata

Kada su u pitanju pripadnice ženskog pola, kojima je Mars u znaku škorpije, one su po pravilu sasvim tajanstvene i vrlo lukave osobe, umeju da se snađu i da se uvek „dočekaju na noge“, veoma su ljubomorne i zavidne na tuđe uspehe, jer sebe smatraju najboljim i najlepšim, i ne podnose nikakav vid konkurencije.

Poznato je da su žene sa Marsom u škorpiji, spremne na svaki rizik da bi uspoele da dobiju ono što žele, ali su nekada i dosta nepromišljene u odlukama i brzoplete u zaključcima, pa same sebi najčešće i stvaraju prepreke i probleme, i vrlo se teško nose sa sopstvenom sujetom.

Pripadnice ove astralne kombinacije, ne umeju da kontrolišu emocije, i vrlo su sklone da reaguju ishitreno i preterano strastveno, žele sve i odmah, pa nemaju takta ni strpljenja, i zato prave greške i propuste.

Problem za žene sa Marsom u škorpiji nastaje onda kada im neko na greške i ukaže, pa one sve dočekaju kao neprijateljski stav, i ne vole da se druže i da sklapaju prijateljstva, te su dosta baš i povučene u sebe i pune nekog besa i negativizma u suštini.

Opšte karakteristike žena sa Marsom u škorpiji

Osobe ove astralne kombinacije, sklone su da stalno sve drže pod kontrolom, da upravljaju svim životnim aspektima, da utiču na tuđe stavove i mišljenja, i onda kada se premore od svega i počnu da „pucaju po šavovima“, pokazuju svoju pravu stranu.

Naime, žene sa Marsom u škorpiji često su pretvorno ljubazne i dobrodušne, odaju utisak osobe koja je uvek za svakoga spremna da sve učini, pa glume da su svima prijatelji i podrška.

Međutim, žene sa Marsom u škorpiji u suštini pokušavaju da samo ostvare svoje namere i ciljeve, i kada im dosadi da se prave da su fine, stvaraju sebi od prijatelja neprijatelje kako bi imale neko opravdanje da ih unište i da im sve u životu pokvare iz ljubomore i zavisti.

Žene sa Marsom u škorpiji – ljubavni aspekt

Poznato je da su žene sa Marsom u škorpiji velike zavodnice i da mogu lako da osvoje svakog mnuškarca jer su vrlo lepe spoljašnjosti, ali i mistične i tajanstvene, ali je suština u tome da one osvajaju radi samopotvrde, i da žele da pokažu sebi da im niko ne može odoleti.

Kada jednom ostvare vezu ili brak, žene sa Marsom u škorpiji sklone su da svoje partnere stalno i muče i omalovažavaju, da im nalaze mane i da ih kritikuju, te su i preterano posesivne i zaista su i nepotrebno ljubomorne, pa i sklone da stvaraju konflikte i svađe.

Po pitanju muškaraca kakve vole žene sa Marsom u škorpiji, postoji jedan šablon da oni koji njima mogu odgovarati jesu jaki i samosvesni muškarci, koji su uspešni i koji se ne boje rizika, ali i koji su do neke mere misteriozni i koji su tajanstveni, te koje nikada ne mogu do kraja da upoznaju i razumeju.

Nekada se stiče utisak, da su žene sa Marsom u škorpiji sklone da traže one muškarce koji mogu biti jači i moćniji od njih, koji mogu da ih nadmudre i da im „doskoče“, te koji će njima i da lako manipulišu i da ih sebi potčine, jer ovakve žene vole da se osete pobeđeno, i uživaju da se bore sa nadom da će imati pored sebe nekoga ko je od njih dominantniji u svakom smislu.

Žene sa Marsom u škorpiji – poslovni aspekt

Kada su poslovni i profesionalni aspekti u pitanju, žene sa Marsom u škorpiji mogu vrlo lako da ostvare sve što žele, jer su vrlo motivisane i uporne, ne odustaju ni po koju cenu, i spremne su da se posluže i lukavstvom i da iskoriste druge, samo da ostvare moć i poziciju kakvu od starta one i priželjkuju.

Žene sa Marsom u škorpiji nekada međutim mogu da se pokažu u sasvim drugoj krajnosti, pa da postanu i lenje i neodgovorne, da im manjka volje da rade i da se zalažu za sebe, te da svaki posao samo otaljavaju kako bi zaradile novac koji vole da troše i koji im nikada nije dovoljan ma koliko da ga imaju.

Kada su u pitanju kolege i saradnici, žene sa Marsom u škorpiji ne vole da sa bilo kim budu preterano bliske, i one na svakoga gledaju kao na konkurenciju koja ih sputava da lakše i brže ostvare napredak i da se iskažu.

Upravo zbog svega navedenog, žene sa Marsom u škorpiji generalno stvaraju jedan odnos u kome mogu da saznaju i prepoznaju tuđe mane i nedostatke, kako bi uništile onoga ko im predstavlja prepreku, i u tom kontekstu su vrlo podle i podmukle, jer umeju da udare nekoga tamo gde je najranjiviji.

Žene sa Marsom u škorpiji – zdravstveni aspekt

Osobe koje su u Zodijaku žene sa Marsom u škorpiji, imaju sasvim dobro zdravlje i vrlo su vitalne i vode računa o sebi, jer su pre svega svesne da su najvažnije njihove potrebe i njihova dobrobit, pa u svemu uspevaju da nađu razlog da sebi obezbede samo ono što je i najbolje.

Strastvena priroda osoba ove astralne kombinacije, često ih dovosi u situaciju da su napete i nervozne, da se u slučaju nezadovoljstva povlače u sebe i jako nerviraju, i zbog toga najčešće pate od gastritisa ili ulkusa na želucu, a ne retko i od povišenog krvnog pritiska i migrenoznih glavobolja.

Sponzorisano:

loading...
Loading...