Mars u vagi – značenje

Mars ili crvena planeta, jeste oličenje energije i strastvenosti, snage i borbenosti, koje su različito naglašene, shodno tome u kom se znaku Zodijaka Mars nalazi i u kojoj je astralnoj kući u svome tranzitu.

Tako se smatra, da pre svega Mars u znacima koji su označeni kao „vazdušni“, a to su vaga, blizanci i vodolija, utiče na to da se ispolje taktičnost i snalažljivost za rešavanje prepreka i problema, ali su po pravilu ovakve osobe veoma zatvorene i ne umeju da ispoljavaju emocije.

Muškarci sa Marsom u vagi – osnovne odlike i karakteristike životnih aspekata

Kada su u pitanju muškarci sa Marsom u vagi, oni su dosta površni i ishitreni u reakcijama na nevažne situacije io sitnice, pa su skloni da se bez potrebe nerviraju i da stalno isteruju pravdu i kada od njih to niko ne traži i ne očekuje.

Naime, osobe ovakve astralne kombinacije, uvek imaju negativne aspekte koje im planeta Mars donosi u sadejstvu sa vladajućom planetom, pa ne umeju da se snađu ni u svakodnevnim uobičajenim situacijama.

Poznato je i jasno da muškarci sa Marsom u vagi, i ne podnose nepravdu i laži, ali se ne bore već padaju u očajanje i stalno sebi prebacuju odgovornost za sve tuđe greške i zato su slabi u svome osnovnom karakteru.

Opšte karakteristike muškarca sa Marsom u vagi

Karakter osoba ove astralne kombinacije je veoma promenljiv, pa su tako nekada muškarci sa Marsom u vagi iskreno ljubazni, plemeniti, dobrodušni i staloženi, dok su opet kada je Mars u lošem aspektu oni skloni afektivnim reakcijama, lako se ljute i „padaju u vatru“, menjaju često raspoloženja i teško ih je razumeti.

Mada su muškarci sa Marsom u vagi poslovično vrlo staložene i mirne osobe, i uvek su velike diplomate i umeju racionalno da se ponašaju u svakoj situaciji, kada ih nešto ili neko isprovocira, oni pokazuju svoju strastvenu stranu i lako umeju da planu i da se sa svakim sukobe i žučno baš i da se raspravljaju i stvaraju konflikte.

Često se dešava da osobe ove astralne kombinacije, budu sklone da brane sasvim pogrešne neke i stavove i uverenja, da se bore za loše ideale jer tako sakrivaju neke svoje lične nesigurnosti, mada su poznati kao veliki pobornici miroljubivosti, i radije se povlače nego da se zauzmu za sebe i da se svađaju.

Muškarci sa Marsom u vagi, generalno su uvek spremni da ostvare neki kompromis, vole da se druže i da stvaraju veze sa ljudima koje im kasnije u životu mogu biti od pomoći, mada ne vole da iskorišćavaju ljude beskrupulozno, i radije pomažu drugima nego da pomoć traže za sebe.

Muškarci sa Marsom u vagi – ljubavni aspekt

Po pitanju ljubavi, muškarci sa Marsom u vagi veoma su svesni sebe i svojih sposobnosti, te su šarmantni i muževni, vode računa o sebi i često su vrlo fizički atraktivni, pa žene lako osvajaju i nemaju problem da se iskreno zaljube.

Muškarci sa Marsom u vagi, veoma su elegantni i puni lepih manira, vole da se dopadnu ženama i svesni su sebe i svojih sposobnosti da olako pridobiju žensku pažnju, ali ne umeju da zadrže jake i nezavisne žene, pa za brak traže one koje su manje ili više inferiorne ili njima jednake u stavu i mišljenju.

U mladosti, muškarci sa Marsom u vagi imaju dosta partnerki, vole avanture i ne retko ulaze u tajne veze i romanse, ali kada se skrase oni su odličlni kao supružnici i roditelji, i mada nekada žele dodatna uzbuđenja, tradicionalni su i moralni i partnerke nikada ne varaju.

Muškarac ove astralne kombinacije, voli da oko sebe ima žene kao prijateljice, te je muškarci sa Marsom u vagi svestan da je neodoljiv i pod maskom lepog prijateljstva i ljubaznosti, uživa da mu se pripadnice lepšeg pola dive i da ga obožavaju.

Muškarci sa Marsom u vagi – poslovni aspekt

Po pitanju posla, muškarac sa Marsom u vagi nije baš siguran u sebe i nije odlučan u dovoljnoj meri, mada mu znanja i intelekta ne manjka, i radi poslove koji su vezani za tehnologiju ili pak za ekonomiju, lako sklapa poznanstva i prijateljstva.

Muškarci sa Marsom u vagi, pate od toga da ih na poslu svi vole i uvažavaju, pa su skloni da ulepšavaju sliku o sebi i jako vole kada im se svako divi i kada ih drugi hvale, ali po pitanju rada čestom pokazuje neodlučnost pa čak i dozu lenjosti i neodgovornosti.

Većini poslova osobe ove astralne kombinacije preistupaju dosta površno, te vole da se oslone na svoje saradnike, ali i oni sami nesebično dele ideje i nove planove, pa su oni i pravi timski igrači, i retko uspevaju da se dokažu u nekim pozicijama koje zahtevaju odlučnost i lidersku osnovu, pa ne vole da snose prevelike odgovornosti i da sve od njih zavisi.

Muškarci sa Marsom u vagi – zdravstveni aspekt

Kada je zdravlje u pitanju, muškarci sa Marsom u vagi često imaju probleme sa gojaznošću i aterosklerozom, jer vole da uživaju u hrani i ne vežbaju, pa im se to odražava i na psihološki aspekt, jer su po malo i narcisoidni i smeta im kada postanu neprivlačni i kada sebe zapuste.

Osobe ove astralne kombinacije, imaju često neke nasledne i hronične bolesti, pa ih muče i astma, bolesti ktvotoka i metabolizma, i ne retko pate od šećerne bolesti i problema sa radom endokrinog sistema uopšte.

Žene sa Marsom u vagi – osnovne odlike i karakteristike životnih aspekata

Kada su u pitanju ženske osobe ovakve astralne kombinacije, one su dosta površne i zaista su i neodgovorne, ne žele ni za šta u životu da se zalažu i bore, već sve očekuju da za njih rade drugi, a da one uživaju, mda brinu o svom izgledu i da se samo svakome dopadaju baš pretvornom ljubaznošću i dobrotom.

Poznato je i to da su žene sa Marsom u vagi, sklone da se sa svakim pokušaju složiti, da glume da su svakome dobre prijateljice, ali i imaju vrlo nisko samopoštovanje pa su lake za manipulaciju i svako može da se njima poigrava i da ih prevari, jer nisu naročito pronicljive u međuljudskim odnosima.

Opšte karakteristike žena sa Marsom u vagi

Žene sa Marsom u vagi, velike su dipomate i umeju da se postave vrlo šarmantno i da budu neodoljive kada su u pitanju svi životni aspekti, pa su naviknute da sve što požele i dobiju, bilo da je u pitanju posao ili privatni aspekt.

Najzad, osobe ovakvog položaja planeta u znaku vage, imaju potrebu da budu uvek u senci nekoga ko je od njih jači i moćniji, da osete sigurnost i da im se posveti pažnja, one su rođene za uživanje i za osmehe, ne vole da se muče i da previše brinu, ne rade teške i zahtevne poslove i ne vole da se svađaju i pomirljivesu prirode u svakom smislu.

Žene sa Marsom u vagi – ljubavni aspekt

Po pitanju emotivnih odnosa, žene sa Marsom u vagi nikako ne mogu da budu same, jer su zavisne od partnera i u njemu vide oslonac i podršku, uvek traže pažnju i neko potvrđivanje svojih kvalitzeta, jer su generalno jako nesigurne u sebe.

Mada deluju vrlo samosvesno i opušteno, te su lepe, ljubazne, nasmejane i zavodljive, sklone flertu i koketiranju, žene sa Marsom u vagi su sasvim osetljive i ranjive, i uvek teže da nađu onoga ko im može biti i prijatelj i emotivni partner, i ko će im bez zadrške pokazati iskrene emocije, ali su u vezi inferiorne i deluju po malo dosadno i isprazno.

Inače, kada je u pitanju „tip muškarca“ koji je idealan za žene sa Marsom u vagi, to je onaj uglađeni zavodnik, šarmer lepih manira, moji je poželjan za svaku ženu ali koji će biti veran samo njoj, i često zbog toga što partnere idealizuje, osoba ove astralne kombinacije dugo ostane sama.

U ljubavi su žene sa Marsom u vagi sklone da prave greške i da se upuštaju u neke veze koje su prolazne i nemaju budućnost, ne jer su sklone avanturama i strastvene, već jer veruju uvek da mogu da ostvare kvalitetan odnos, i lako ih je zavesti jer su vrlo zaljubljive i ne umeju da cene sebe, pa to muškarci često i koriste.

Nekada kada je žene sa Marsom u vagi, ova planeta u lošem aspektu, one mogu da pokažu vrlo nekarakteristično ponašanje, te da budu neverne partnerima, da imaju i više brakova i razvoda, da ispolje strastvenu stranu i da se ponašaju čak i promiskuitetno i sasvim nemoralno.

Žene sa Marsom u vagi – poslovni aspekt

Po pitanju karijere, žene sa Marsom u vagi nisu sposobne da se ostvare u onome što žele, jer su i uvek slabe i nemaju dovoljno motiva da rade i zarade onoliko koliko zaista imaju potencijala, i ne uspevaju da nikada pronađu sebe u onome što zaista jeste njihov predmet interesovanja.

Mada su uvek obrazovane i imaju znanja, žene sa Marsom u vagi ne mogu da se snađu same, i baš uvek im je potreban neko jači da ih usmerava i vodi, pa kako veruju olako ljudima, nije ni retkost da neke njihove ideje iskoriste saradnici i nadređeni, a da one stagniraju i da ne mogu nikako godinama da napreduju u smislu bolje pozicije i nekog većeg novčanog postignuća.

Žene sa Marsom u vagi, kada imaju neke poslovne probleme ili prepreke, pokušavaju da naprave dogovore i kompromise, da sve reše nan jedan miran i diplomatski način, pa čak i onda kada su svesne da im je pričinjena nepravda, one se ne svađaju i ne vole konflikte, već se povlače i sve počinju iz početka.

Žene sa Marsom u vagi – zdravstveni aspekt

U zdravstvenom pogledu, žene sa Marsom u vagi veoma su osetljive na razne akutne upale i infekcije, te imaju i probleme sa cradom štitne žlezde i reproduktivnih organa.

Takođe, žene sa Marsom u vagi često imaju alergijske kožne manifestacije, sklone su gojenju u kasnijim godinama života, ali ne reaguju preterano ostrašćeno na višak kilograma, jer smatraju da im je bitnije da su generalno dobrog zdravlja, pa se ni ne opterećuju preterano onim što smatraju da je estetski problem.

Sponzorisano:

loading...
Loading...