Ovan podznak jarac – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Jedna od lošijih kombinacija znaka i podznaka, svakako predstavlja one osobe koje su rođene u znaku ovna koji je u zodijaku element „vatre“, sa podznakom u jarcu koji je u zodijaku „zemljani“ znak.

Vatra i zemlja, imaju prema astrološkim tumačenjima osobinu da jedna drugu „potiru“, pa će tako po pravilima i znak i podznak koji pripadaju ovim elementima, „na svetlost dana“ iznositi samo one loše i negativne karakterne osobine kojima se odlikuju.

Žena ovan podznak jarac

Opšte osobine i karakter – žena ovan sa podznakom u jarcu je po svojoj prirodi vrlo samosvesna i sigurna u sebe, spremna da istraje i da se surovo bori za postizanje svojih ciljeva.

Vrlo često pod prevagom podznaka u jarcu, žena ovan pravi greške koje se od nje ne očekuju, i u svom nastojanju da ih popravi, jer ne može da podnese osudu okoline, dolazi u začarani krug da iste greške ponavlja iznova i iznova, umesto da krene napred i da ih prevaziđe.

Žena ovan sa podznakom u jarcu, poseduje sklonost ka razvoju kompleksa niže vrednosti, i ka povlačenju u sebe sa razvojem dubokih psihičkih tegoba kakve su depresija i anksioznost.

Žena ovakve astralne kombinacije, zbog svoje urođene potrebe da bude uvek i u svemu najbolja i prva, ne može da podnese nikakvu vrstu neuspeha i vrlo je sklona razvoju psihosomatskih oboljenja (stanja u kojima stres utiče na nastanak nekih organskih bolesti).

Posao – žena ovan sa ascendentom u jarcu, vrlo je ambiciozna i uporna u ostvarivanju zadatih ciljeva i planova.

Takođe, osoba koja je rođena u ovakvoj astralnoj kombinaciji, voli dokazivanja i poseduje izuzetno izraženu sposobnost intuicije i istrajnosti u delovanju, dok joj logika i brzina u rezonovanju ili pak u odlučivanju nisu „jača strana“.

Žene ovnovi sa podznakom u jarcu, imaju osobinu da su veoma temeljne i sklone da istraju u svakom poslu, ali nikada nisu spremne da brzo donesu odluku, već je pre toga dobro analiziraju i dugo se premišljaju da li toj novoj ideji ili planu „još nešto nedostaje“ do savršenstva.

Žene ovnovi pod uticajem podznaka u jarcu, ispoljavaju vrlo organizovanu poslovnu prirodu i ozbiljnost u pristupu svakom zadatku; ukoliko imaju neki problem sa donošenjem ili realizacijom plana ili ideje, nikada o tome ne „govore glasno“, već se trude da sve same reše bez potrebe da opterećuju svoje poslovne saradnike.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene ovnovi sa podznakom u jarcu, spadaju u red onih prijatelja kojima se može reći svaka muka i nevolja, i koje će žrtvovati sebe do krajnjih granica kako bi pomogle osobama do kojih im je stalo.

Pod prevagom podznaka u jarcu, žena ovan je sposobna da pažljivo sluša i da iskreno posavetuje svakoga ko zatraži njen savet, bilo da se radi o nekome koga poznaje ceo život, ili je pak u pitanju osoba koju poznaje „od juče“.

Međutim, osobe u znaku ovna sa podznakom u jarcu, vrlo su sklone da se samosažaljevaju u slučaju bilo kakvog neuspeha, i tada od svojih prijatelja traže razumevanje i podršku; međutim vrlo lako umeju da preteraju u svojim „jadikovanjima“ bez ikakve težnje da nešto preduzmu i promene.

U situacijama kada im prijatelji okrenu leđa, žene ove astralne kombinacije postaju vrlo razočarane i sklone ogovaranju i osvetoljubivosti, iako svaka namera da svoje prijatelje povrede ili uvrede ostaje samo na rečima i nikada ne bude realizovana.

Ženama u znaku ovna sa podznakom u jarcu porodica je veoma važna i po svaku cenu se trude da je zaštite ili da na neki način pomognu u nevolji.

Ljubav – žena ovan sa ascendentom u jarcu je vrlo zatvorena i stidljiva osoba, i u ljubavi se postavlja kao veoma rezervisana i hladna.

Vrlo je teško shvatiti i razumeti pravu i skrivenu emotivnu prirodu žena ove astralne kombinacije,jer se one same veoma trude da se ne „razotkriju“, pre svega iz straha da ne budu povređene ili pak emotivno iskorišćene i odbačene.

Osobe ovakve zodijačke kombinacije znaka i podznaka, sebi retko dozvoljavaju da im emocije i strastvenost koje čuvaju duboko u sebi, prevladaju nad racionalnošću i razumom, pa upravo iz tog razloga vrlo često ulaze u veze sa potpuno pogrešnim muškarcima.

Žene ovnovi sa podznakom u jarcu su veoma verne i osetljive, i u slučaju ljubavnih „brodoloma“ dugo pate za partnerima i teško se ponovo otvaraju (pa se zato udaju u kasnijem životnom dobu).

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku ovna sa podznakom u jarcu su – po pravilu muškarci koji su u horoskopu rođeni u znaku bika, device; riba i vodolije.

Iako osećaju veoma veliku fizičku privlačnost prema muškarcima koji su rođeni u znaku blizanaca, raka ili škorpije – sa njima nikako nisu kompatibilne, i puno je bolje da ih žene ovnovi sa podznakom u jarcu „zaobiđu u širokom luku“.

Zdravstvene tegobe – žene ove astralne kombinacije imaju velikih problema sa zglobovima (pre svega rame i koleni zglob), sa kičmenim stubom i koštanim sistemom uopšte; pate od depresivnih i anksioznih stanja; imaju problema sa srcem i krvnim pritiskom (u mladosti pate od niskog pritiska, u starosti od hipertenzije); vrlo često imaju probleme sa sluhom; po pravilu dosta problema imaju i sa organima za varenje.

Muškarac ovan podznak jarac

Opšte osobine i karakter – muškarac ovan sa podznakom u jarcu je vrlo tvrdoglava i uporna osoba, koja je obično puna kontradiktornosti između reči i dela.

Kao ličnosti, muškarci ove astralne kombinacije se odlikuju preteranom ozbiljnošću do krute konzervativnosti, a veliki su poštovaoci tradicionalnih vrednosti od kojih često ne odstupaju čak i po cenu da ostanu „zarobljeni u prošlom vremenu“, i nisu skloni modernim shvatanjima i idejama.

Muškarci u znaku ovna sa ascendentom u jarcu, imaju puno kompleksa u svom karakteru, koji obično proističu iz njihove nesposobnosti da se prilagode vremenu u kome žive i da budu praktičniji i barem malo otvoreniji u međuljudskim odnosima.

Takođe, muškarci ove astralne kombinacije, mogu da budu vrlo samoživi i sebični, uz veliku dozu arogancije i „kompleksa više vrednosti“; u odnosu sa drugim ljudima mogu da ispolje i vrlo izrazit cinizam i osvetoljubivo ponašanje.

Posao – na poslovnom aspektu, muškarci u znaku ovna sa podznakom u jarcu, odlikuju se velikom ambicioznošću i upornošću u ostvarivanju cilja.

Ovakvi muškarci ne pristaju na kompromise jer su ubeđeni da oni „najbolje znaju“, pa ukoliko se desi da se potkrade neka greška, vrlo teško podnose takav vid neuspeha i u stanju su da posao počnu iznova, da bi sebi dokazali da su sposobni da svoje planove uvek i bez izuzetka uspešno ostvare.

Muškarac u znaku ovna sa podznakom u jarcu, voli da bude cenjen i poštovan u svom poslu, i jako je „željan“ da mu se priznaju kvaliteti i sposobnosti koje poseduje; voli nagrade i uspehe i to ga uzdiže i ohrabruje za buduće poduhvate.

Prijateljstvo i porodični odnosi – muškarac u znaku ovna sa podznakom u jarcu je kao prijatelj vrlo požrtvovan i iskren, ali voli da se druži sa ljudima koji su materijalno ili društveno na vrlo „visokim opozicijama“.

Nije retkost da muškarac ove kombinacije zbog kompleksa „više vrednosti“, bude ohola osoba i veoma je sklon da potcenjuje sve one koji su nižeg statusa, ili pak stepena obrazovanja u odnosu na njih same.

U porodici je ovakvim muškarcima vrlo važna očinska figura, i izuzetno cene tradicionalne vrednosti i vaspitanje koje ponesu iz svoje kuće.

Ljubav – muškarac ovan sa podznakom u jarcu, u ljubavi je veoma nepredvidiv, i u ispoljavanju svojih emocija često ide iz jedne krajnosti u drugu.

Naime, muški predstavnici ovna sa podznakom u jarcu mogu da budu vrlo nestalne i „zaljubljive prirode“, ili da sa druge strane budu vrlo zatvoreni u iakazivanju emocija, ali odani i verni samo jednoj partnerki.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku ovna sa podznakom u jarcu su – ženske predstavnice horoskopa rođene u znaku bika; škorpije; jarca i vodolije.

Zdravstvene tegobe – najčešće probleme muškarci ove astralne kombinacije imaju sa kostima i zglobovima, ali i sa oboljenjima respiratornog; digestivnog i kardiovaskularnog sistema.

Sponzorisano:

loading...
Loading...